Horoscop zilnic 9 februarie 2019. Fecioarele primesc mulți bani, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 9 februarie 2019.


BERBEC

Bună inspirație în afaceri, o să știți cum să faceți rost de bani și ce anume să faceți cu ei, pe ce să-i cheltuiți sau să-i investiți, ca să aveți bani și pe parcurs de-aici încolo.

TAUR

Vă pot intra niște bani și să luați diverse lucruri pentru casă, pentru familie, poate o s-aveți niște musafiri diseară și pregătiți ceva delicios pentru toată lumea.

GEMENI

Pentru ziua de azi, se observă cheltuieli ca să reparați ce s-a mai deteriorat prin gospodărie sau poate mașina înghite bani ca o duceți în service la reparat. 

RAC

Ați putea amâna o plecare fie cu treabă, fie la distracție, ca sa faceti rost de bani sau de condiții mai bune de cazare - motive pot fi foarte multe pentru aceasta amânare.

LEU

O să cheltuiți o sumă mare de bani pentru că a venit scadența - e o factură sau o rată, ceva care adună bani mulți și de care nu veți scăpa decât luna viitoare, în cel mai bun caz.

FECIOARA

Încep să vina banii din alte surse, semn că o să vă permiteți și acele lucruri la care n-ați avut acces până acum, să vă luați ceva util pentru voi, pentru ai voștri.

BALANȚĂ

O să beneficiați de niște facilități, pot fi și bani pe care-i puteți primi că apar sponsorii, dar pot fi și ceva zile sau doar libere care să vă prinda foarte bine.

SCORPION

Sunteți pe punctul de a face o alegere, să lucrați cu niște oameni sau aduceți un suflu nou, să formați altă echipa cu persoane dornice să se faca remarcate prin muncă.

SAGETĂTOR

Posibilă negociere ca să vă asigurați că veți primi ce vi se pare că meritați - n-aveți de ce să lăsați lucrurile la voia întâmplării, de aceea vă târguiți.

CAPRICORN

Se observă succes la tot ce ține de meserie, de școala, examene, lucrări interviuri, dar o să fie epuizant poate și pentru că v-ați pregătit intens în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR

Sunteți în tratative cu niște parteneri de afaceri să lucrați împreună, poate prelungiți doar contractul sau vă mai interesați împrejur dacă sunt persoane de cuvânt sau ba.

PEȘTI

Ați putea renegocia un contract, poate fi și de colaborare, important e că veți lua bani în plus și că o să aveți cu ce să achitați rate, facturi, diverse.

Vezi și: Punctul forte al fiecărei zodii
related posts