Horoscop zilnic 9 martie 2019. Săgetătorii au parte de o zi perfectă, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 9 martie 2019.


BERBEC

În general ești destul de oportunistă și profiți de orice ocazie pentru a scăpa de treburile în plus, pe care nu vrei să le faci. Astăzi, în schimb, va trebui să îți asumi niște responsabilități.

TAUR

Ai șansa de a-ți dovedi talentul și de a câștiga atenția tuturor, însă neîncrederea în tine face aproape imposibilă o reușită în acest sens. Păstrează-ți calmul și fii sigură pe propriile puteri, dacă vrei să reușești în viață.

GEMENI

Renunți la propriile plăceri pentru a-i oferi persoanei iubite atenția de care are nevoie. Ai inclusiv curajul de a face o schimbare în viața ta, ce îl include inevitabil și pe partenerul tău, care rămâne surprins de decizia ta.

RAC

Planurile tale se schimba brusc și dramatic, fie că este vorba de viața ta profesională sau cea personală. Partenerul tău este primul afectat de situația creată, însă îți pasă mai mult de ceea ce ți se întâmplă ție decât de ceea ce li se întâmplă celor apropiați.

LEU

Ești stresată din cauza proiectelor la care lucrezi, dar și a numeroaselor treburi pe care le ai de făcut acasă. Ai avea nevoie de ajutor, dar nu știi la cine să apelezi.  

FECIOARA

Sfârșitul de săptămână te găsește într-o stare de spirit foarte bună, cu ajutorul căreia reușești să emani energie și să-i bucuri pe cei din jurul tău cu prezența ta. 

BALANTA

Astăzi ai nevoie să petreci puțin timp pe cont propriu și să îți pui ordine în gânduri. Deși prietenii și iubitul trag de tine, hotărăști că este mai bine să iei o pauză de la ieșiri. Adună-ți gândurile, relaxează-te și fă planuri de viitor.

SCORPION

Ești în mijlocul atenției, iar toți ochii sunt atintiți asupra ta. Fie ai ceva de povestit, fie propui o idee care este pe placul tuturor, cert este că nimeni și nimic nu-ți stă în cale, iar oportunitățile întârzie să apară.

SAGETATOR

Ai parte o zi perfectă, în care toate problemele se rezolvă aproape de la sine. Acasă îți este apreciat efortul depus, iar în viața de cuplu lucrurile merg mai bine ca niciodată.

CAPRICORN

Ai parte de o dezamăgire în iubire, prietenie sau afaceri. E posibil să-ți anulezi planurile de vacanță chiar, ceea ce te va nemulțumi profund. Nu-ți face noi prieteni azi întrucât nu vor fi relații stabile, de lungă durată.

VĂRSĂTOR

Este o zi în care te poți bucura de soare, de prieteni, de primăvară. Este recomandat să te abții de la cheltuielile în exces, chiar dacă este posibil să apară o sumă de bani nesperată în contul tău. 

PESTI

După o lungă perioadă de timp în care ai muncit pe brânci, încep să se vadă și rezultatele. Pe lângă satisfacția personală, primești și o recompensă din partea șefilor. related posts