Horoscop zilnic 9 februarie 2020. Capricornii au cheltuieli neprevăzute, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 9 februarie 2020.

Tag-uri: #horoscop

Berbec

Luna Plină de astăzi din zodia Leu îți pregăteste o surpriză în planul sentimental. Partenerul de invită într-un cadru romantic și poți primi o cerere în căsătorie. Totodată, dacă sunteți împreună de mult, puteți să aflați că veți deveni părinți.

Taur

Contextul astral de astăzi poate aduce o criză în familie, mai ales că se perfectează Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul viață de familie și locuință. Fenomenul astral atrage atenția asupra faptului că trebuie să găsești un echilibru între carieră și familie, mai ales că cele două domenii sunt ambele importante pentru tine.

Gemeni

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Leu, în domeniul care indică comunicarea, schimbul de idei, negocierile, deplasările și relația cu rudele. Posibil să apară tot felul de probleme cu una dintre rude, care locuiește în alt oraș/ țară sau să fii mai agitată din cauza unor examene, lucrări, pe care trebuie să le susții. Totodată, poți înregistra un succes într-o negociere.

Rac

Luna Plină de astăzi se perfectează în zodia Leu și dinamizează sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă. Ai putea fi tentată să cheltuiești mai mult decât bugetul propus și să riști să râmâi fără bani o perioadă. Totodată, o surpriză financiară neașteptată ar putea să-ți dea peste cap toate socotelile.

Leu

Luna Plină de astăzi se formează în zodia ta, aducându-ți multă energie pe care ți-o vei redirecționa în sfera relațiilor sau a parteneriatelor de afaceri, unde este posibil să închei un contract neașteptat. Cum se dinamizează și axa relațiilor, posibil să ți se schimbe statutul personal, iar lucrurile să ia o întorsătură bruscă.

Fecioară

Luna Plină de astăzi din zodia Leu își va face simțită influența în sectorul care indică subconștientul, izolarea, introspecția, meditația. Totodată se dinamizează axa muncii și a sănătății și este posibil să apară niște probleme la locul de muncă și suprasolicitare, care să te facă să iei decizii care privesc sănătatea. Fiind activată axa cardio-vasculară, nu este recomandat abuzul de medicamente pentru că toate stările se pot amplifica în ajunul fenomenului astral.

Balanță

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Leu, în sectorul care indică prietenii și planurile pe termen lung. Posibil să ai lucruri urgente de făcut și să nu-ți poți rezerva timp prietenilor, cu care ai planuri personale comune. Poate faci un efort și găsești timp să socializezi puțin, nu de alta, dar vei vedea cât de bine o să-ți prindă.

Scorpion

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Leu, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale. Așadar, dacă se ivesc oportunități de a te afirma sau a-ți face remarcate abilitățile, nu sta pe gânduri și arată tuturor ce poți și că meriți funcția/poziția în care te afli acum.

Săgetător

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Leu, în domeniul care indică călătoriile, studiile, relația cu persoane aflate în străinătate și sistemul de principii și convingeri de viață. Posibil să se declanșeze unele dispute între tine și prieteni/rude/persoane, care se află în afara țării cu care nu ai aceleași principii de viață.

Capricorn

Luna Plină de astăzi se perfectează în zodia Leu, în domeniul care indică moșternirile, creditele, datoriile, avantajele materiale, banii și bunurile în comun deținute împreună cu partenerul. Astfel, pot să apară tot felul de discuții în jurul banilor, cu cheltuieli mai mari decât bugetul stabilit și să fii obligată să găsești soluții urgente la unele probleme financiare apărute.

Vărsător

Contextul astral de astăzi aduce Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul care indică relațiile și parteneriatele de afaceri. Vei simți din plin energia acestui fenomen astral și ești sfătuită să eviți conflictele și tensiunile cu partenerul, să dai dovadă de diplomație și să ocolești o furtună în relație.

Pești

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Leu în sectorul care indică serviciul, sarcinile de la locul de muncă și sănătatea. Nu sunt excluse tot felul de răsturnări de situație la locul de muncă, în relațiile cu colegii, cu care nu ai o relație tocmai bună. Stai departe de intrigi și bârfe și nu pleca urechea la tot ce auzi!

Vezi emisiunile preferate pe www.protvplus.ro

 

related posts