Horoscop zilnic 9 februarie 2021. Săgetătorii au nevoie de bani pentru un tratament sau analize, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 9 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai o revelație în ce privește sfera sentimentală și abordarea chestiunilor care privesc planul amoros. Acest lucru se datorează unei persoane din anturaj, care ți-a explicat unele situații și acum vezi din altă perspectivă, mult mai deschisă.

 

Taur

 

Dialogul cu o persoană cu putere, care reprezintă autoritatea, șefii tăi sau o instituție cu care colaborezi, îți oferă sprijin sau te susțin în proiectele tale personale. Primești și oferte de job și poți avansa într-o funcție sau într-o poziție, însă decizi să amâni răspunsul.

 

Gemeni

 

Reușești, astăzi, să rezolvi o chestiune care implică studiile, relația cu persoane din străinătate sau cu o instituție publică, unde te-ai încurcat în procese birocratice. Totodată, ești pe cale să faci o schimbare majoră în principiile și convingerile tale de viață.

 

Rac

 

Ideile tale legate de investiții sau de modalitatea de a-ți spori veniturile ar putea, astăzi, să-ți rezolve o situație, care te afectează pentru că nu ai suma necesară pentru a achiziționa un bun de valoare mai mare și trebuie să aștepți.

 

Leu

 

Parteneriatele profesionale sunt prioritatea ta de astăzi și ai putea să renegociezi termenii unui contract sau să primești un pont, de pe urma căruia să obții venituri substanțiale. În planul personal, comunicarea este importantă și mai ales să-ți asculți partenerul, să vezi ce are și el de spus în chestiunile care vă privesc.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, pentru grija pe care o ai față de cineva drag, partenerul sau copiii. La serviciu, încerci să interacționezi mai bine cu colegii și să nu lași să se vadă frământările tale. Posibil în partea a doua a zilei să ceri un sfat medical.

 

Balanță

 

Contextul astral al zilei de astăzi favorizează comunicarea pe diverse teme, în special cu partenerul cu care ai foarte multe chestiuni de lămurit, datorită celor șase planete care traversează sectorul asociat iubirii și romantismului.

 

Scorpion

Comunicarea cu cineva din familie, poate unul dintre părinții cu care nu ai avut o relație tocmai bună, ar putea să te ajute să identifici unele probleme emoționale și să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Deși este retrograd, Mercur are și o latură bună, scoate la suprafață acele trăiri și sentimente, pentru a le putea rezolva. 

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să te preocupe starea de sănătate a unuia dintre membrii familiei. Posibil să susții financiar un tratament sau niște investigații medicale. La locul de muncă, ai parte de tensiuni cu colegii cu care lucrezi pentru că unii se opun unor schimbări.

 

Capricorn

 

Astăzi este un moment excelent pentru a face un pas înainte și a atrage asupra ta norocul. Pe de altă parte, ești foarte creativă, cu inspirație și poți folosi acest potential pentru a-ți dezvolta noi pasiuni sau a le readuce pe cele vechi în viața ta.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te face să reflectezi asupra vieții, la valorile și principiile care te definesc. Planetele din casa identității au rolul de a te conecta cu lucrurile cu adevărat valoroase pentru tine. În sfera profesională, poți identifica anumite idei și opinii care te țin blocată.

 

Pești

 

Evenimentele și situațiile prin care treci au scopul de a te învăța și a-ți arata potențialul. Dialogul cu cineva apropiat, ar putea să te ajute să găsești răspunsuri la unele probleme existențiale pe care le ai. Indiferent de acțiunile tale, ar fi recomandat să te încrezi în intuiție și inspirația de moment.

related posts

Modifică setările cookies