Horoscop zilnic 9 februarie 2023. Leii caută armonie în relația lor, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 9 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Balanță, ești invitată să cauți compania partenerului sau a persoanelor dragi. Ești deschisă compromisurilor și să fii mai tolerantă cu ceilalți. În planul profesional, ești de acord și cooperezi într-un proiect nou.

 

Taur

 

Luna îți traversează casa muncii, astăzi, însă preocupările tale se îndreaptă mai mult spre activitățile extraprofesionale și pe relațiile și parteneriatele pe care le poți încheia cu prietenii sau foștii colegi. Ai un randament intelectual ridicat și te remarci.

 

Gemeni

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa vieții sentimentale, s-ar putea să ai parte de trăiri intense. Dacă ești singură, ești deschisă flirtului și cuceririlor. Dacă faci parte dintr-un cuplu sau aveți copii, contextul astral susține activitățile în doi sau cu copiii.

 

Rac

 

Cu Luna în tranzit prin casa familiei, cel mai probabil vei petrece timpul cu familia, părinții sau te vei ocupa de o serie de activități gospodărești. S-ar putea să treci cu vederea anumite derapaje ale unora dintre membrii familiei. Relația cu partenerul de cuplu este bună și reușiți împreună să planificați anumite activități.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți traversează casa comunicării, gândirii, activităților intelectuale, informațiilor, veștilor și cunoștințelor. S-ar putea să ai parte de informații surpriză, să interacționezi mai mult cu interlocutorii tăi, să ai discuții plăcute, să acumulezi ușor informație. Este o zi favorabilă să te împaci cu cineva, să cauți armonie în relațiile tale, să înveți lucruri noi.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează casa banilor și este posibil să ai niște cheltuieli. De asemenea, poate aduce discuții despre bani, despre încheierea unei colaborări, de valorificarea unui talent sau a unei pasiuni, de pe urma căreia să obții beneficii financiare.

 

Balanță

 

Luna îți traversează semnul nașterii și te bucuri de echilibru interior, cauți armonie și înțelegere. Pentru că Venus, guvernatoarea ta, se află în zodia Pești, cauți momente de liniște în cuplu, să te reconectezi cu partenerul. La serviciu, lucrurile care te stresau par să fi dispărut și nu mai sunt nemulțumiri.

 

Scorpion


Cu Luna în tranzit prin casa izolării și introspecției, ești invitată la odihnă și la recuperare, reechilibrare psihică și fizică. Dacă ai putea să-ți iei o z liberă, să te rupi de toată agitația cotidiană și să fii doar tu cu gândurile tale, ar fi cea mai bună decizie pentru ziua de astăzi.

 

Săgetător

 

Luna traversează, astăzi, zodia Balanță, respectiv casa prietenilor și vieții sociale, așa că nu este exclus să primești o invitație să ieși în oraș cu prietenii sau să discuți despre proiectele tale personale cu o persoană apropiată, căreia îi ceri niște sfaturi. De asemenea, dacă intenționezi să intri într-o relație nouă, s-ar putea să ai niște îndoieli și încerci să afli mai multe informații.

 

Capricorn

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa carierei și a imaginii publice, ești determinată să te afirmi, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. Ești plină de farmec și reușești să rezolvi tot ce-ți propui. De asemenea, dacă trebuie să susții un interviu sau să prezinți un proiect în fața șefilor sau a unor persoane cu putere de decizie, este o zi favorabilă să faci impresie.

 

Vărsător

 

Astăzi, vei simți nevoia să studiezi un domeniu de interes pentru tine, să mergi la biserică sau să ceri niște sfaturi unei persoane cu mai multă experiență la tine. De asemenea, s-ar putea să faci niște deplasări să rezolvi chestiuni birocratice. Nu intra în conflicte de idei, pentru că nu vei ajunge nicăieri! Doar îți vei strica dispoziția.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, din cauza unor cheltuieli, care v-au destabilizat bugetul. Pentru că Luna se află într-un semn zodiacal care caută armonie, veți reuși împreună să găsiți soluții de suplimentare a veniturilor sau de reducere a unor costuri, fără să vă certați. Pe seară, s-ar putea să primești și un cadou.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies