Horoscop zilnic 9 ianuarie 2021. Săgetătorii se confruntă cu disfuncții organice, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Îți dorești o schimbare în planul sentimental și vei depune toate eforturile să reînvii pasiunea în cuplu. Chiar dacă toată energia ți-o folosești în sfera profesională, realizezi că ai nevoie și de compania partenerului de cuplu. În partea a doua a zilei, ai preocupări financiare.

 

Taur

 

Astăzi, este o zi în care îți analizezi parteneriatele de natură profesională și încerci să identifici, dacă trebuie să închei un contract, care nu îți mai aduce beneficii, ci doar multă muncă. Trebuie să alegi cu ce rămâi și la ce renunți.

 

Gemeni

 

Sfatul unei prietene ar putea să te ajute sau să te determine să rezolvi o problemă medicală pe care o tot amâni. Așa că iei decizia de a-ți face niște programări la consultații și investigații și-ți organizezi programul săptămânii viitoare în funcție de aceste lucruri.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul iubirii, aventurii, flirtului, copiilor și distracției. Așa că, nu-ți rămâne decât să cooperezi cu aspectele. Posibil partenerul să fie cel care să insiste să mergeți o zi la munte sau chiar două, în funcție de cum găsiți cazare. Totul se desfășoară pe repede înainte și vei fi fericită că nu mai stai acasă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la drum, din străinătate, de la persoane cu care îți face plăcere să vorbești și cu care ai de gând să legi o prietenie mai apropiată. Posibil să-ți dedici timpul și studiului, să lucrezi la un proiect personal sau gândul să-ți fugă la vacanță.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei îți pregătește niște deplasări, o întâlnire sau dacă ești părinte, îți dedici mai mult timp copiilor. Găsești metode noi de petrecere a timpului, achiziționezi niște jocuri de familie și petrecerea este garantată.

 

Balanță

 

Preocupările tale de astăzi sunt de natură financiară, pentru a cumpăra un cadou cuiva drag sau să îi faci o surpriză partenerului. În partea a doua a zilei, este posibil să abordezi niște subiecte mai sensibile legate de intimitatea în cuplu.

 

Scorpion

Dacă prima parte a zilei ți-o dedici ție și pasiunilor tale, în partea a doua a zilei te mobilizezi să rezolvi o serie de chestiuni gospodărești sau îți oferi ajutorul cuiva din familie care are nevoie. Posibil să faci niște deplasări la rude sau la cumpărături.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, te confrunți cu niște disfuncții organice și stai mai mult să te refaci. Registrul astral, însă, se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, ți-ți revii ca prin minune, ai poftă de viață și de socializare. Prin urmare, iei legătura cu prietenii și stabiliți o întâlnire, fie ea și online.

 

Capricorn

 

Posibil să înceapă să apară unele nemulțumiri în planul relațiilor și cauți sfaturi la prieteni. În ultima perioadă ai parte de tot felul de surprize în sfera sentimentală, treci de la o stare la alta, sunt răsturnări de situație și nu mai știi ce să crezi sau cum să gestionezi lucrurile.

 

Vărsător

 

Analizezi, în prima parte a zilei, problemele care au apărut în cuplu și realizezi că accesele tale de posesivitate sau de gelozie nu au făcut decât să strice și mai mult relația. În planul profesional, ai parte de o evoluție spectaculoasă sau o mărire salarială.

 

Pești

 

Evenimentele din ultima perioadă au avut rolul să te zguduie puțin și să nu te mai încrezi așa în oricine spune că ți-e prieten. Vei vedea pe parcursul anului că trebuie să te distanțezi de multe persoane, care te-au dezamăgit. Astăzi însă, nu poți trece peste convingerile și principiile tale și pentru faptul că nu ți s-a acordat respect într-o situație și închei o prietenie.

 

related posts

Modifică setările cookies