Horoscop zilnic 9 ianuarie 2022. Racii au certuri cu partenerul din cauza unor probleme care apar la serviciu, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 9 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești pusă pe treabă, iei inițiative și organizezi o întâlnire. Totodată, discuți cu partenerul de cuplu despre intențiile tale privind un proiect personal, despre cum vezi tu lucrurile. Ești tentată să începi o activitate pe cont propriu, însă ai tot amânat din lipsa de fonduri sau de frică că nu-ți iese planul și pierzi niște bani.

 

Taur

 

S-ar putea, astăzi, să stai mai izolată, să ai niște frământări interioare legate de o problemă pe care ai tot amânat să o rezolvi. Te-ai ferit să intri în niște dialoguri incomode sau confruntări, însă acum este momentul să iei inițiativa și să scapi, să-ți faci timp și curaj.

 

Gemeni


Astăzi ți se dă șansa să rezolvi o situație într-o relație de prietenie, mai ales că se reactivează chestiuni mai vechi. Ai nevoie de susținerea partenerului, deoarece vei fi pusă la încercare și într-o situație de natură financiară sau de un eveniment cu impact emoțional.

 

Rac

 

Relația cu partenerul are de suferit din cauza unor probleme care apar la serviciu. Încearcă și nu exagera sau nu reacționa în fața unor chestiuni banale ca și cum ar fi definitive! Ești implicată trup și suflet în activitățile profesionale, însă oamenii dragi ție au nevoie de prezența ta din toate punctele de vedere, nu numai de cea fizică. Așa că, oprește-te din cursa nebună în care ai intrat și acordă-le atenție!

 

Leu

 

Astăzi primești o propunere neașteptată din partea unui prieten/ă de a pleca într-un sejur în străinătate. În planul sentimental traversezi o perioadă mai dificilă, când simți că nu înaintezi prea ușor. Faci eforturi să fii pe placul partenerului, însă te lovești de un zid de răceală.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani și s-ar putea să accepți un avantaj material din partea unui membru al familiei. Atenție la starea de sănătate a ta sau a cuiva din familie, pentru că este posibil să ți se dea peste cap organizarea unui eveniment în familie!

 

Balanță

 

Partenerul este cel care îți atrage atenția că greșești în abordarea unor probleme, iar cea mai mare problemă a ta este comunicarea și felul cum îți abordezi interlocutorii. Fii prudentă dacă ai de făcut niște deplasări cu mașina și nu intra în dispute cu ceilalți participanți la trafic!

 

Scorpion

 

S-ar putea să apară niște cheltuieli astăzi, să dai o mână de ajutor cuiva din familie, care are nevoie de un sfat sau de o sumă de bani. În partea a doua a zilei, se anunță o zi aglomerată și faci eforturi să te încadrezi în timp, pentru că ți-ai propus să ieși seara în oraș.

 

Săgetător

 

Ai tendința, astăzi, de a exagera într-o chestiune care privește viața afectivă. În planul profesional, recomandarea astrelor este să te folosești de abilitățile de comunicare de care dispui și de ușurința cu care abordezi problemele, dacă ești hotărâtă să începi o nouă activitate sau să-ți asumi noi responsabilități.


Capricorn

 

În prima parte a zilei s-ar putea să primești niște bani de la rude. Ai energie multă să rezolvi chestiuni legate de locuință sau de o proprietate imobiliară. Dacă îți cauți casă, să cumperi sau să închiriezi, cineva îți dă un pont și amâni o călătorie pentru a merge la niște vizionări.


Vărsător

 

Parcurgi o zi cu emoții puternice la revederea cuiva drag, a unei foste iubiri sau a unei rude pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. S-ar putea, conjunctura ivită să nu fie dintr-un motiv tocmai plăcut și faci tot posibilul să dai o mână de ajutor, chiar dacă planurile tale vor suferi modificări.

 

Pești

 

Persoana iubită s-ar putea să-ți facă o surpriză plăcută astăzi și nu-ți va da nimic de bănuit din toate acțiunile și atitudidea acesteia. Chiar dacă comportamentul partenerului ți se pare puțin ciudat și misterios, nu vei băga de seamă, îți vezi de ale tale și te trezești în fața surprizei.

Ne dăm în cărți S1E8 - ZDA

related posts

Modifică setările cookies