Horoscop zilnic 9 ianuarie 2023. Leii cunosc pe cineva de care se simt atrași, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 9 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi, Marte, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia Vărsător. S-ar putea să nu te poți abține în manifestarea sentimentelor, să faci declarații. Ești entuziasmată să simți din nou pasiunea.

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect armonios de la Marte, planeta acțiunii, și este posibil să ți se îndeplinească o dorință în planul personal, dar și-n cel profesional. Marte este încă retrograd câteva zile, așa că s-ar putea să mai ai câte ceva de rezolvat în planul financiar.

 

Gemeni


Cu Marte retrograd pe ultima sută de metri în zodia ta, vei conștientizea ce nu ai reușit în ultima jumătate de an, iar astăzi, când formează un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, s-ar putea să realizezi că trebuie să-ți schimbi interacționarea cu ceilalți. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești partener în cercurile sociale pe care le frecventezi.

 

Rac

 

Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa secretelor, în aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, din casa intimității, ar putea să-ți dea impulsul să ții secretă o relație. Nu ești pregătită să ieși în lume și decizi să ai răbdare, să vezi cum se desfășoară lucrurile mai departe.

 

Leu

 

Astăzi, Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa planurilor de viitor, așa că s-ar putea să faci planuri pe termen lung cu partenerul. Dacă ești singură, se întrevede o oportunitate de a cunoaște pe cineva, de care să te simți atrasă.

 

Fecioară

 

Dacă ești singură, astăzi s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului. De asemenea, sarcinile profesionale ar putea să se rezolve mult mai ușor, grație unor idei pe care le ai și a faptului că ai mai multă energie.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatoarul relațiilor, așa că se anunță o zi favorabilă aventurilor romantice, petrecerii timpului cu persoana iubită, să programezi o escapadă romantică.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi favorabilă să te faci remarcată în sfera profesională, să le demonstrezi superiorilor că meriți să preiei conducerea unui proiect, să te implici mai mult într-un domeniu care-ți place și de la care simți că poți obține satisfacții profesionale. Pe de altă parte, Marte, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Venus, guvernatorea relațiilor, semn că traversezi o perioadă favorabilă în cuplu și te simți împlinită din punct de vedere relațional.

 

Săgetător

 

Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățeste, grație și aspectului armonios, care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării, și Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor. Realizezi că este nevoie de a înțelege și nevoile/dorințele partenerului de cuplu.

 

Capricorn

 

Astăzi te preocupă situația financiară, mai ales dacă ai de făcut niște plăți. De asemenea, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, așa că s-ar putea să se ivească oportunități de suplimentare a veniturilor în perioada următoare.

 

Vărsător

 

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor, iar Venus, planeta iubirii, se afla în casa personalității tale și-ți imprimă bună dispoziție, farmec și impulsul de a face cuceriri sau de a reaprinde pasiunea în cuplu. Și Marte, planeta acțiunii, va lucra în acest sens, și reușești să îndrepți o situație în cuplu.

 

Pești

 

Începi săptămâna în forță, cu Luna în tranzit prin casa muncii. S-ar putea să apară multe schimbări și să fii nevoită să te adaptezi din mers, să faci față provocărilor, însă lucrurile se vor rezolva, pentru că ai ajutorul colegilor.

related posts

Modifică setările cookies