Horoscop zilnic 8 iulie 2019. Balantele primesc o veste importanta, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 iulie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Nu ai deloc energie si chef pentru tot ceea ce se petrece in jurul tau, dar nu poti lipsi de la un anumit eveniment, la care ai confirmat prezenta in urma cu mult timp. Nu iti ramane decat sa iti aduni  fortele si sa faci tot ce se poate mai bun din ceea ce ai.

TAUR

Ai o zi foarte productiva, in care totul pare sa mearga ca pe roate. Inca de dimineata reusesti sa faci tot felul de planuri si ziua iti pare interminabila, in cel mai bun sens cu putinta. 

GEMENI

Renunta la ceea ce aveai in minte si lasa pe altcineva sa preia controlul unei activitati de grup in care esti implicata. Nu este ziua ta cea mai buna, iar faptul ca vrei sa iti impui ideile nu iti aduce prea multi simpatizanti, ba din contra.

RAC

Ai de facut surprinzator de multe lucruri si nu esti cea mai activa nativa a zilei, Ba mai mult, te deranjeaza ca toate par sa se fi adunat in jurul tau si tot ce ai vrea mai mult ar fi sa lenevesti inca o zi. Din pacate, nu e posibil astazi.

LEU

Se aduna ceva tensiune in grupul de prieteni sau in familie, iar asta va displace complet. Tot sarmul si tot umorul care va caracterizeaza par sa nu fie de ajuns pentru a ridica moralul tuturor si pentru a-i face sa se bucure de ziua aceasta intr-un mod mai frumos.

FECIOARA

Ai o multime de idei si astazi este o zi nemaipomenita pentru a le pune in practica. Poti incepe cu orice, toate par sa iti reuseasca de minune in aceasta zi. Spre seara te vei simti cu totul satisfacuta de reusitele tale, pe buna dreptate.

BALANTA

Esti nevoita sa faci un drum neanuntat, care nu iti face o placere deosebita. Poti primi o veste importanta, care te face sa cauti completari, asa ca pleci in vizita catre cei care te pot ajuta sa clarifici situatia. Este o zi a discutiilor.

SCORPION

Aveai in gand sa petreci o zi de una singura, acasa, cu o carte si un ceai, insa nu merge totul chiar asa cum ti-ai dori. Esti nevoita sa iti aduni energia si sa participi la un eveniment despre care uitasei complet. Incearca sa nu devii morocanoasa.

SAGETATOR

Pregatesti cu tot dragul un mare eveniment sau un party in familie. Poate este ziua unei persoane dragi si trebuie sa-i luati un cadou cadou sau poate se apropie o ocazie speciala, pe care o asteptati demult. Cert este ca sunteti puse pe organizari.

CAPRICORN

Ar trebui sa fii atenta la ziua de astazi. Ai tendinta sa vorbesti despre lucruri care nu te privesc in mod direct si vei intra in probleme mai devreme sau mai tarziu pentru ca ceilalti nu sunt pregatiti sa-ti asculte parerile.

VARSATOR

Cateva comentarii care va par nepotivite reusesc sa va dea o stare de spirit nu tocmai buna, insa important este sa stiti sa va detasati de ele si sa va ganditi ca nu toata lumea poate fi de acord cu voi, tot timpul.

PESTI

Ce poate fi mai frumos decat un inceput de concediu  sau o zi libera, petrecuta cu partenerul? Astazi nu faceti decat sa ii acordati lui atentie si timp, pentru ca aveati nevoie de ceva romantism in rlatia voastra.

related posts

Modifică setările cookies