Horoscop zilnic 9 iulie 2020. Scorpionii au probleme mari în viața intimă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 9 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral al zilei te îndeamnă să le rezolvi tuturor problemele, mai ales celor din familie, așa că nu este exclus să ți se dea peste cap programul stabilit. În planul relațional este posibil să întâmpini niște blocaje, dar ai intuiție și reușesti să aplanezi un conflict.

Taur

Configurația astrală de astăzi aduce preocupări pentru relațiile cu prietenii, dar și pentru stabilirea unei colaborari, încheierea unui contract sau parteneriat profitabil. Pe seară te întâlnești cu cineva apropiat, căruia îi povestești că traversezi o perioadă mai grea, deși nu pare acest lucru.

Gemeni

Contextul astral de astăzi scoate în evidență abilitățile tale de comunicare în relația cu superiorii, colegii și colaboratorii din sfera profesională. Ieși în evidență din nou, provocările nu te ocolesc, însă ai intuiție și idei originale pentru a rezolva toate problemele care vin spre tine.

Rac

Posibil, astăzi, un dialog cu un prieten să te facă să-ți schimbi atitudinea față de un membru al familiei cu care ai tot avut dispute. Ține cont și de sfaturile partenerului de cuplu și fă-i o surpriză: cumpără ceva ce își dorește și arată în felul acesta că vrei o împăcare. 

Leu

Astăzi, ai intuiție într-o chestiune financiară. Este posibil ca unul dintre apropiați să-ți ceară niște bani cu împrumut și după ce te sfătuiești cu partenerul, considerați că nu vă puteți dispensa de acea sumă. Chiar dacă există riscul să se răcească relațiile, decizi să îl refuzi.

Fecioară

Volumul mare de muncă, de astăzi, de la serviciu, îți poate aduce și tensiuni în relația de cuplu sau în relațiile cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii. Noroc că ai intuiție și apelezi la cineva din echipă să-ți dea o mână de ajutor pentru a nu rămâne în urmă. Posibil pe seară partenerul să-ți facă o invitație în oraș pentru a uita de tensiunile din prima parte a zilei.

Balanță

Ai reușit să pui în aplicare un sistem nou la locul de muncă, care te ajută mult în sarcinile curente și șefii te răsplătesc pentru implicarea ta. Ai satisfacții profesionale, însă ceva îți spune că ar fi bine să schimbi direcția profesională, pentru că nu ești pe deplin mulțumită.

Scorpion

Sectorul sentimental se activează astăzi și ai parte de tot felul de evenimente, care te scot de pe linia de plutire. Posibil niște dispute cu partenerul de viață să te fi mâhnit atât de mult, încât orice vine dinspre partener, ca și metode de împăcare, să nu te mai impresioneze.

Săgetător

Relația cu familia, cu părinții și activitățile gospodărești sunt preocupările tale principale de astăzi. Dacă ai rămas fără bani, este posibil să fii nevoită să umbli la rezerve, pentru a achiziționa niște lucruri necesare casei. Surpriza este că în partea a doua a zilei primești o sumă de bani și de la unul dintre părinți.

Capricorn

Contextul astral al zilei anunță o zi în care comunicarea și deplasările vor fi preocupările tale principale de astăzi. Mare atenție dacă trebuie să participi la unele întâlniri sau ședințe cu colegii și colaboratorii, pentru că ai tendința să faci acuzații nefondate, care pot duce la dialoguri în contradictoriu și chiar dispute.

Vărsător

Sectorul financiar se activează astăzi și este posibil să faci niște cheltuieli în plus față de ce ți-ai propus. Încadrează-te în buget și evită tentațiile! În partea a doua a zilei, o situație apărută neașteptat, ar putea să te facă să intri în conflict cu unul dintre colegi, care schimbă ceva într-un proiect la care lucrezi, fără să te anunțe.

Pești

Astăzi, cu Luna care îți traversează semnul nașterii, preocuparea ta principală va fi pentru propria persoană și pentru ceea ce te face pe tine fericită. Așadar, mergi la un salon de înfrumusețare, cumpără-ți ceva ce-ți doreai de mai mult timp, organizează o ieșire cu prietenii sau achiziționează un minisejur!

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

related posts

Modifică setările cookies