Horoscop zilnic 9 iulie 2021. Capricornii au parte de o dragoste la prima vedere, o pasiune intensă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 9 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai preocupări pentru casă și gospodărie. Dacă ești tentată de speculații financiare, ar trebui să le amâni, pentru că poți avea pierderi. În planul sentimental, ești dornică să fii în centrul atenției partenerului. Dacă ești singură, ești dornică de aventură și ai o predispoziție către excese, așa că ai grijă!

 

Taur

 

Ai ocazia, astăzi, să afli informații, să analizezi, să-ți exprimi ideile în ședințe și întâlniri și să faci deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni ale casei, familiei. Posibil să pregătești o plecare în afara orașului pentru câteva zile.

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei îți aduce preocupări bănești și o reevaluare a obiceiurilor financiare. Deși îți propui să cumperi doar strictul necesar în perioada următoare, în partea a doua a zilei, trebuie să pleci la cumpărături pentru că ai de luat un cadou cuiva drag.

 

Rac


Configurația astrală de astăzi, cu Luna în semnul tău zodiacal, îți aduce preocupări pentru propria persoană. Decizi să mergi la shopping, la un salon de înfrumusețare, să-ți faci unele plăceri. În partea a doua a zilei, fii atentă la chestiunile financiare, pentru că axa financiară este pusă la încercare de către Saturn! Nu te implica în situații conflictuale, pentru că orgoliul poate fi amplificat și se pot isca rupturi.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți dai seama că ai o problemă de sănătate, care trebuie rezolvată, prin investigații sau analize medicale. Posibil să fie doar o stare de oboseală, pe fondul unei suprasolicitări accentuate, însă mai bine verifici, să te asiguri că totul este în regulă. Axa cardio-vasculară este activată și puțin repaos nu ți-ar strica.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să organizezi o petrecere sau să faci o surpriză unui prieten, a cărui zi de naștere se apropie. În planul financiar, este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute. La serviciu, atitudinea ta îi poate lua prin surprindere pe cei din jur!

 

Balanță

 

Te preocupă sfera profesională, astăzi, și ai un randament bun dacă lucrezi în echipă sau te implici în proiecte comune cu colegii. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, prietenii ar putea să te recomande. În planul financiar, evită cheltuielile exagerate!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce conflicte pe tema principiilor de viață și momente în care intri în competiție cu unii colegi. Rezolvi problemele apărute cu diplomație și răbdare și dacă lași deoparte orgoliul.

 

Săgetător

 

Ești deschisă, astăzi, discuțiilor despre finanțele deținute în comun cu partenerul de cuplu și despre relația voastră intimă. Dacă ești singură, ești tentată să ai o aventură. În planul profesional trebuie să închei niște contracte și să semnezi altele noi. Dacă reușești să eviți unele capcane și să prinzi oportunitățile, vei avea șansa să ai niște realizări profesionale deosebite.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi ți-ar putea aduce o dragoste la prima vedere, o pasiune intensă, însă atenție că relațiile dintre planete aduc instabilitate și este posibil să realizezi peste un timp că ai intrat într-o relație complicată.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți pregătește o surpriză din partea familiei. În planul relațional, lucrurile nu stau prea bine, pentru că este un context astral tensionat. În momentul de față nu știi dacă-ți dorești să rămâi într-o relație și să încerci să îndrepți unele lucruri care nu merg. Îți dorești libertate, să nu fii constrânsă și să nu dai socoteală nimănui.

 

Pești

 

Atenție la deplasări, astăzi, pentru că este posibil să apară unele evenimente neprevăzute, conflicte în trafic sau la un ghișeu, dacă ai de rezolvat unele chestiuni birocratice! La locul de muncă s-ar putea ca unii colegi să profite de bunătatea ta. Dacă ești în vacanță, multă atenție la sporturile extreme! 

 

related posts

Modifică setările cookies