Horoscop zilnic 9 iulie 2022. Săgetătorii descoperă niște lucruri ascunse de către colegii de la muncă, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 9 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente cu impact emoțional, care vizează familia, participarea la o nuntă, un botez sau un eveniment important în viața unei persoane dragi. Distracția este garantată și dacă te afli în concediu cu un grup de prieteni sau colegi.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, casa relațiilor și face niște aspecte favorabile cu planetele din zodia Rac, respectiv din casa comunicării, așa că este momentul să lămurești niște chestiuni relaționale, să ai niște discuții cu partenerul despre viața de familie și planurile voastre pe termen lung.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi bună din toate punctele de vedere. Chiar dacă vei fi nevoită să muncești sau să ții locul unui coleg, vei găsi timp și de relaxare, așa că nu toată ziua va fi despre muncă. În partea a doua a zilei, petreci cu prietenii, cunoști persoane noi și legi prietenii.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să fii interesată de sectorul sentimental, să faci declarații partenerului de cuplu sau mici gesturi de tandrețe. Poate îi pregătești și o surpriză. În partea a doua a zilei, ieșiți în oraș sau la un eveniment monden.

 

Leu


Activitățile gospodărești ar putea să te stabilizeze emoțional și să-ți găsești un refugiu, pentru a scapa de o serie de frământări pe care le ai, în ultima perioadă. Dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să te determine să iei niște decizii în sfera personală.

 

Fecioară

 

Astăzi, se anunță o zi cu multe deplasări, vizite, participarea la un eveniment în familie. Totodată, dacă ești singură, s-ar putea să cunoști într-un mod neașteptat persoane deosebite, cu care vrei să ții legătura pe viitor. Atracția este mare, așa că nu este exclusă și o aventură romantică.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani și nu este exclus să apară surprize în situația financiară a partenerului de cuplu, pentru că vin vești bune în acest sens, pe care nu a vrut să ți le împărtășească până acum.

 

Scorpion

 

Luna se află, astăzi, în sectorul personalității, și vei fi vedeta zilei, faci mai multe deplasări, au loc întâlniri și participi la evenimente importante în viața unor persoane dragi. Totodată, poți impresiona prin cunoștințe și atitudine. În relația cu partenerul de cuplu pot să apară surprize sau evenimente neașteptate.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi vine cu evenimente surpriză în planul profesional, pentru că este posibil să descoperi niște lucruri ascunse de către colegi sau de persoane cu care desfășori activitățile la locul de muncă. Încerci să îndrepți unele lucruri. Ai susținerea partenerului, care-ți pregătește o seară romantică.

 

Capricorn

 

Astăzi, te adaptezi repede la o situație, care apare în planul sentimental. Dacă ești singură, ai dispoziție de flirt, aventuri romantice și să trăiești viața la cote înalte. Totodată, pe parcursul zilei, ți va face dor de persoane sau locuri, care au însemnat ceva pentru tine la un moment dat.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, unele evenimente care au loc, să te răscolească, să fie nevoie de a face o reevaluare a nevoilor tale afective și să-ți redefinești așteptările în planul sentimental. Totodată, pot avea loc discuții în legătură cu locuința, viața de familie sau reorganizarea spațiului de locuit.

 

Pești

 

Contextul astral anunță o zi perfectă pentru distracție, voie bună, aventuri romantice, participarea la petreceri sau evenimente în aer liber. S-ar putea să cheltui o sumă de bani mai mare, dar merită. În partea a doua a zilei, s-ar putea să intri în conflicte de idei și principii cu unul dintre prietenii cu care nu ești pe aceeași lungime de undă.

related posts

Modifică setările cookies