Horoscop zilnic 9 iunie 2021. Racii sunt abătuți, din cauza unei disfuncții organice, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 iunie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce tot felul de informații și vești, care pot să nu fie adevărate. Așa că, trebuie să fii prudentă atunci când iei o decizie sau transmiți mai departe. În altă ordine de idei, dacă susții un examen, interviu, proiect sau lucrare, vei face eforturi mari pentru a obține rezultate bune.

 

Taur

 

Veniturile tale ar putea crește, astăzi, pentru că știi să-ți pui în valoare calitățile/abilitățile. Totuși, nu te grăbi să iei decizii inainte de a analiza bine colaborările viitoare, pentru că pe termen lung s-ar putea să nu fie așa profitabile!

 

Gemeni

 

Astăzi, prezența Lunii în casa personalității îți poate aduce o revelație și vei conștientiza un aspect esențial privind un plan personal de viață. În planul profesional, relația cu șefii nu este prea bună pentru că reacționezi cum nu se așteaptă, la o decizie care te nemulțumește.

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să nu fii în apele tale, să fii mai abătută sau să ai o stare mai puțin bună, din cauza unor disfuncții organice, a unor probleme personale sau profesionale. Nu este o zi bună pentru socializare, iar la serviciu preferi să lucrezi singură, pentru că vei avea un randament mai bun.

 

Leu

 

Deși contextul astral de astăzi încurajează întâlnirile cu prietenii și dialogurile deschise, interesele, idealurile comune și implicarea într-un proiect, este posibil să ai parte de dezamăgiri sau să te confrunți cu un blocaj sau un moment critic. Nu lua decizii acum, lasă lucrurile să se liniștească, și cand revine Mercur în mers direct (23 iunie), vei știi ce să faci.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru direcția în carieră și dialoguri cu partenerul de cuplu. Dacă lucrați împreună este posibil să aveți unele conflicte sau să apară tensiuni din cauza opiniilor diferite, așa că ar fi bine să delimitezi viața personală de cea profesională.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul asociat principiilor și sistemului de valori. Posibil să apară unele momente în care să nu ai încredere în forțele proprii, din cauza unor evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație, pe care nu le-ai luat în calcul la serviciu. Ești nevoită să iei niște decizii, pentru că nu te mai regăsești în colectivul în care lucrezi, însă momentan eziți.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat intereselor materiale, al resurselor deținute împreună cu partenerul de cuplu este activat astăzi. S-ar putea să apară unele nemulțumiri și păreri diferite legate de administrarea unor sume de bani sau de achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare. Și sectorul intim este activat și vor ieși la suprafață unele nemulțumiri.

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, la dialogurile cu partenerul de cuplu referitoare la planul familial, chestiunile gospodărești, relația cu părinții sau spațiul de locuit! Pot să apară unele tensiuni din cauza modului de exprimare, a comportamentului sau exprimarea unei opinii.

 

Capricorn

 

Sectorul asociat activităților curente de la locul de muncă, dar și al sănătății este activat astăzi. Posibil să apară unele discuții cu colegii, opinii diferite și să fii dezamăgită de unele reacții sau comportament neadecvat. Dacă trebuie să susții un proiect, interviu, examen, este posibil să nu ai o prestație prea bună, așa că, dacă poți, amână pentru câteva zile sau cere ajutorul cuiva cu experiență mai multă!

 

Vărsător

 

Sectorul asociat sferei sentimentale, iubirii, aventurii, flirtului și distracției este activat astăzi. Posibil să faci niște cheltuieli mai mari pentru un cadou cuiva drag, persoanei iubite sau poate pregătești o petrecere surpriză. Ai grijă, că există riscul să nu-ți dai seama și să depășești cu mult bugetul!

 

Pești

 

Chestiunile gospodărești, spațiul de locuit și relațiile de familie intră, astăzi, în vizorul tău. Chiar dacă nu ești de acord cu unii membrii ai familiei, încerci să treci peste, chiar dacă-ți este greu. La locul de muncă trebuie să ai grijă și să-ți schimbi atitudinea față de colegi, dacă vrei să puteți colabora într-un proiect nou.

related posts

Modifică setările cookies