Horoscop zilnic 9 iunie 2022. Peștii ar putea o aventură cu cineva care reapare neașteptat în viața lor, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 9 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă în prima parte a dimineții, s-ar putea să se iște niște conflicte cu partenerul de cuplu din cauza unul membru al familiei sau a treburilor casnice, în partea a doua, găsiți punți comune de comunicare, vă împăcați și progamați un sejur.

 

Taur

 

Nu încerca să intri, astăzi, în dispute cu colegii de serviciu! Cel puțin nu în prima parte a zilei, pentru că ai tendința să critici foarte mult, să rănești și se ajunge în final să rupeți relațiile. Gândește-te de două ori înainte să faci acuzații și așteaptă să se calmeze lucrurile, pentru a putea discuta chestiuni importante de serviciu!

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să primești niște vești nu tocmai plăcute, legate de o plecare pe care ți-ai programat-o pentru luna viitoare. Ori se amână o rezervare, ți se anulează avionul sau pur și simplu nu mai poți pleca de la serviciu. Nu dispera, pentru că lucrurile se vor aranja mult mai bine decât ai stabilit tu!

 

Rac

 

Relația cu familia este conflictuală astăzi și ar fi recomandat să eviți orice formă de comunicare și subiecte, care vizează casa, familia, spațiul de locuit. În partea a doua a zilei, îți vei da seama că ai principii și mentalități diferite față de alți membri ai familiei și nu are rost să te consumi pentru ceva ce știi că nu se va rezolva.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine  cu o stare mai puțin bună, o dispoziție, mai degrabă, care te face să stai izolată și fără să socializezi prea mult cu lumea din jur. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, te bucuri că nu te deranjează nimeni și că ții legătura prin mijloacele moderne de comunicare. Dacă ești nevoită să mergi la birou, încearcă și rezolvă prioritățile, după care ai putea să-ți iei câteva ore libere.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări de natură financiară legate de o plecare în afara țării, o vacanță sau o vizită, pe care vrei să o faci unor prieteni. Chiar dacă în primă fază nu-ți prea ies socotelile, ai răbdare pentru că vine și soluția salvatoare!

 

Balanță

 

Chiar dacă ziua începe cu griji și temeri, legate de activitatea profesională, sarcini, termene limită, în partea a doua a zilei, vei vedea totul mult mai limpede. Lucrurile se vor aranja și datorită unei persoane de încredere, care-ți pune o vorbă bună sau te ajută într-o situație. Acasă, te interesează situația financiară, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul și a investițiilor pe care vreți să le faceți în perioada următoare.

 

Scorpion

 

Astăzi, se anunță o zi activă la locul de muncă, însă pe tot parcursul zilei, s-ar putea să fii cu gândul în altă parte, la partener sau la o întâlnire care urmează. Sectorul frământărilor interioare este dinamizat și el și s-ar putea să simți o agitație interioară, dar reușești să te remontezi.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ți se dea toate planurile peste cap, din cauza unor evenimente, care apar la serviciu sau neașteptat, cu unul dintre membrii familiei, care are o problemă de sănătate. Ai susținerea partenerului și după ce faci niște deplasări, reușești să ajungi din urmă cu unele activități profesionale, pe care le-ai amânat.

 

Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii, legate de o călătorie, pe care trebuie să o faci cu familia, la un eveniment important în viața cuiva drag. Reușești să obții niște zile libere, mai ales că ți s-a apreciat munca din ultima jumătate de an. În planul sentimental este posibil să ai parte de o aventură, dacă ești singură.

 

Vărsător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru o călătorie, pentru un proiect educațional, un  curs de perfecționare sau prezentarea unei lucrări/proiect. S-ar putea să te consulți cu familia într-o chestiune profesională. Dacă ești singură, pregătești o plecare cu un grup de prieteni.

 

Pești

 

Situația financiară intră în atenția ta în prima parte a zilei, dar și relația cu partenerul de cuplu, mai ales că ai în plan să reînvii pasiunea. Atenție la impulsul de a avea o aventură cu cineva care reapare neașteptat în viața ta, pentru că este posibil să-ți complici viața!

 

related posts

Modifică setările cookies