Horoscop zilnic 9 iunie 2023. Peștii sunt stimulați de cineva în viața amoroasă, Vărsătorii cheltuie o sumă mare de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 9 iunie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Luna trece astăzi în zodia Pești și este posibil să nu fii într-o dispoziție prea bună. Preferi să stai retrasă în compania unei persoane apropiate, cu care rezonezi și care-ți înțelege trăirile. S-ar putea un dialog să-ți aducă niște răspunsuri la unele întrebări sau frământări mai vechi. Dacă ești singură este posibil să ai parte de o întâlnire secretă cu cineva din trecutul tău.

 

Taur

 

Luna dinamizează astăzi sectorul prietenilor, activităților de grup și este posibil să programezi o ieșire cu prietenii. Îți prinde bine o ieșire, mai ales dacă ai muncit mult. S-ar putea, compania unei persoane să joace un rol important, pentru că intenționezi să te relaționezi mai mult, să aveți o relație apropiată.

 

Gemeni

 

Luna începe astăzi să traverseze zodia Pești și este posibil să-ți imprime o stare de liniște. De asemenea, ai intuiție în rezolvarea unor chestiuni legate de relație. Posibil să afli și niște secrete. În partea a doua a zilei programezi o vacanță în străinătate.

 

Rac

 

Astăzi este rost de petrecere, de a explora și de a ieși la evenimente în spațiul social sau să participi la eveniminete importante în viața apropiaților tăi. Dialogul cu cineva cu mai multă experiență de viață te inspiră și motivează să-ți urmezi un obiectiv personal.

 

Leu

 

Luna traversează astăzi zodia Pești, respectiv sectorul intereselor financiare, al transformărilor profunde și intimității. Inuiția este amplificată și poți rezolva chestiuni într-un context financiar. În planul relațional emoțiile sunt amplificate și știi cum să acționezi în raport cu partenerul pentru a intra în armonie cu acesta.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să-ți petreci timpul cu partenerul de cuplu, să ieșiți la un eveniment, concert, un sejur într-o stațiune turistică. De asemenea, ești interesată de socializare și de a relua legăturile cu prietenii. Dacă ești de ceva vreme împreună cu partenerul este posibil să-ți propună o mutare împreună, să treceți la următorul nivel am relației.

 

Balanță

 

Luna traversează zodia empatică a Peștilor și s-ar putea să dai o mănă de ajutor astăzi unor colegi care au nevoie. S-ar putea să fii suport moral și pentru cineva din familie sau un prieten. La serviciu ești foarte productivă și dedicată sarcinilor.

 

Scorpion

 

Sectorul iubirii și aventurilor romantice, creativității și relaxării este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Pești. Petreci o zi minunată în compania partenerului încercând să găsiți metode noi de distracție și de relaxare. La serviciu ai intuiție și creativitatea este la cote înalte.

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna îți activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, căminului și mediului familial și ești interesată să rezolvi anumite chestiuni legate de familie. Dacă mergi la un interviu, negociezi să lucrezi și-n regim de telemuncă. Pe seară, este posibil să planifici, împreună cu partenerul, o întâlnire cu familia.

 

Capricorn

 

Luna traversează zodia Pești, respectiv sectorul comunicării, gândirii și învățării. Ai un randament intelectual ridicat, poți negocia în favoarea ta și reușești să treci peste niște situații dificile datorită abilităților tale de comunicare și de interacționare cu ceilalți. Pe seară, ieși în oraș, la un spectacol, concert, o masă cu prietenii.

 

Vărsător

 

Luna traversează zodia Pești, respectiv casa banilor pe care îi câștigi din muncă și este posibil să faci niște cheltuieli mai mari, să iei niște bilete de avion, să rezervi o cazare. De asemenea, investești si-n confortul căminului, chiar dacă este nevoie să apelezi la cardurile de credit, să iei ceva pe rate.

 

Pești

 

Luna îți traversează semnul zodiacal și este posibil să ai intuiție într-un context profesional sau să impresionezi prin creativitatea de care dai dovadă. De asemenea, ai idei originale legate de sarcinile de muncă, să le desfășori mult mai ușor și să eficientizezi timpul. Dacă flirtezi cu cineva, dialogul cu acesta va fi captivant și-ți stimulează imaginația.

 

related posts

Modifică setările cookies