Horoscop zilnic 9 mai 2019. Vești de zile mari pentru Berbeci, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 9 mai 2019. 

Tag-uri:

BERBEC

Urmeaza sa afli o multime de lucruri noi si nu putine dintre ele te vor uimi. Ti se pregatesc surprize de zile mari, care te vor seca de energie, insa vor fi placute.

TAUR

Pentru tine se deschid cateva usi pe care nu le stiai pana acum si incepi sa te implici in proiecte noi, care te stimuleaza si te incanta in egala masura. Vei vedea ca mai ai multe de invatat si este recomandat sa te incarci cu rabdare.

GEMENI

Problemele de sanatate din ultima vreme nu te lasa sa te bucuri de zilele de mai in care de obicei te simti foarte bine. Ocupa-te mai mult de propia te persoana si pune-te pe primul plan asta, pentru a evita sa recidivezi.

RAC

Racii trebuie sa ia lucrurile cu calmitate astazi, deoarece se anunta o zi extrem de plina pentru ei. Este recomandat sa nu intre in conflixte si sa evite sa isi spuna parerile personale, care au sanse mari sa ii deranjeze pe ceilalti.

LEU

Leii sunt pusi la incercare astazi, de catre o persoana din familie sau un prieten foarte drag, insa asta nu ii face sa dea inapoi. E o zi buna pentru ei si asta ii ajuta sa acorde timp si celor care le cer ajutorul.

FECIOARA

Tu ai astazi parte de mustrari din partea unui sef sau chiar a partenerului de viata, avand in vedere ca in ultimul timp ai cam fost cu capul in nori. Spre seara e posibil sa ai parte de o vizita.

BALANTA

Balantele se pregatesc astazi sa plece la drum. Fie ca este vorba despre o delegatie in interes de serviciu sau o scurta excursie cu clasa, ziua este una numai buna pentru vazut si invatat lucrur noi.

SCORPION

Cei nascuti in Scorpion primesc in sfarsit laudele atat de meritate, din parte aunui superior. Iar laudele nu vin singure, asa ca este posibil sa primesti chiar o marire de salariu sau un obiect pe care ti-l doreai de mult timp.

SAGETATOR

Nativii din Sagetator au nevoie de ceva mai mult timp pentru a reusi sa se organizeze, in aceasta zi, in asa fel incat spre seara inca vor mai fi multe lucruri de pus la punct, in special in organizarea vietii de familie.

CAPRICORN

Tu ai nevoie de o pauza de la tot haosul inceputului de saptamana. Desi este abia luni, nu esti suficient de odihnita cat sa faci fata cu brio unei zile atat de pline. Sfatul nostru este sa nu te agiti mai mult decat este cazul.

VARSATOR

Una dintre persoanele dragi tie are nevoie de sprijin, iar tu te vezi axa pe asta intreaga zi. Chiar daca nu iti sta in fire sa ai o atitudine "mamoasa", astazi dai dovda de multa rabdare si compasiune.

PESTI

Pestii trebuie sa isi puna ordine in ganduri si sa nu se mai lase afectati de ceea ce spun sau fac alte persoane. Cu atat mai mult cu cat fiecare inceput de saptamana le aduce in prim plan micile neplaceri pe care le au atunci cand ii supara cineva.

related posts

Modifică setările cookies