Horoscop zilnic 9 mai 2020. Scorpionii se confruntă cu o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 9 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi ai nevoie de relaxare pentru a-ți recăpăta echilibrul. Te-ar ajuta activitățile în aer liber, dar și o carte sau un serial pe care tot îl amâni să-l vizionezi. În partea a doua a zilei comunici cu persoane cu care împărtășești aceleași idealuri.

Taur

Partenerul îți propune astăzi soluții pentru unele probleme financiare. Analizați împreună returnarea unei datorii prin accesarea unui credit de nevoi personale. Totodată, este posibil ca cineva din familie să vă ajute cu o sumă de bani.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să cântărești bine înainte să iei o decizie care implică sfera profesională, încheiarea unui contract sau parteneriat. Chiar dacă vei avea mai multe beneficii financiare, va atârna destul de greu și faptul că nu vrei să renunți la sistemul tău de principii.

Rac

Posibil astăzi să ai parte de niște disfuncții organice și să nu te simți în apele tale. Toate aceste lucruri se pot declanșa și din cauza faptului că ai avut o dispută mai aprinsă cu partenerul și te-ai dezechilibrat. Încercați să evitați conflictele, mai ales acum că petreceți mai mult timp împreună!

Leu

Posibil contextul astral de astăzi să prevestească dezamăgire sau confuzie în planul sentimental, așa că ar fi de preferat să nu iei decizii radicale. Analizează cu grijă relația de cuplu și comunică deschis și sincer!

Fecioară

Astăzi este posibil să fii dezamăgită de acțiunile partenerului de viață, care face tot felul de promisiuni, de care nu se poate ține sau nici el nu le crede în totalitate. Intențiile sunt bune, însă contextul astral îl face să îi lipsească realismul și să viseze la ceva ce nu se poate întâmpla.

Balanță

Dacă ai în plan să-ți schimbi serviciul, vei fi dezamăgită de ofertele primite și faptul că lucrurile nu se leagă așa cum ți-ai dori. Nu dispera, pentru că lucrurile o să se aranjeze atunci când te vei aștepta mai puțin!

Scorpion

Un fost partener ar vrea să revină în viața ta, însă acest lucru nu ar fi în favoarea ta. Chiar dacă ești predispusă să te implici în relații care îți aduc mai multă dezamăgire decât satisfacție, fii atentă și nu da curs impulsurilor de moment!

Săgetător

Astăzi îți concentrezi toată atenția și energia pentru amenajarea spațiului de locuit și pe relația de cuplu. Pot exista momente pe parcursul zilei în care să fii confuză sau să te simți singură în relație, pentru că ai așteptări prea mari de la partener. Dacă ești singură, confunzi prietenia cu iubirea pentru cineva din anturajul tău și ai vrea ca lucrurile să treacă de la platonic la pasiune.

Capricorn

Ești foarte stresată în ultima perioadă și nu mai reușești să-ți găsești echilibrul interior. Încearcă, astăzi, să te odihnești mai mult și să te ocupi cu activități, care să te scoată din rutină. Ia legătura cu prietenii și poate reușiți să petreceți timpul împreună, chiar și online.

Vărsător

O chestiune de ordin gospodăresc îți va ocupa aproape tot timpul astăzi. Chiar dacă părerea ta diferă de cea a partenerului privind rezolvarea situațiilor apărute, abordează problema în așa fel încât să ajungeți la un numitor comun!

Pești

Astăzi ești convinsă că amânările și blocajele de care ai avut parte în sfera profesională, nu se vor mai repeta. Ai grijă, că pot să reapară unele probleme și ar trebui să rămâi în garda! Nu ține de tine ca lucrurile să se desfășoare conform planului stabilit.

 

Hârtia igienică, noua monedă internatională - Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

related posts