Horoscop zilnic 9 mai 2021. Racii sunt tentanți să se întoarcă la un iubit din trecut, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 9 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Gemeni, în casa comunicării, a schimbului de opinii, învățării, negocierilor și deplasărilor. Așadar, până pe 2 iunie, te vei exprima mai frumos, negociezi în favorarea ta și vei putea să acumulezi informație mult mai ușor. Totodată, dacă lucrezi în presă, online, vânzări, marketing sau comerț, vor veni spre tine oportunități de colaborare.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 2 iunie, Venus, guvernatorul tău, va traversa zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat banilor obținuți de la serviciu și din activități extraprofesionale. Așadar, în următoarea perioadă, se anunță beneficii financiare, însă, atenție, că vei fi și tentată să cheltui mai mult.

 

Gemeni

 

Te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta, în casa personalității și va deveni până pe 2 iunie protector și aducător de șanse, noroace și oportunități în toate domeniile în care intreprinzi acțiuni.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 2 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat  subconștientului, izolării  și  meditației. Posibil să-și amintești de vechi iubiri, să-ți faci un bilanț sau vei fi tentată să reiei legătura cu persoane din trecutul tău. Un proces de introspecție ar fi binevenit pentru a-ți corecta unele greșeli pe care le faci în relație.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 2 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, în casa asociată proiectelor, planurilor pe termen lung și prietenilor, semn că micul noroc va aduce oportunități prin prieteni, care te vor recomanda într-o poziție, funcție sau proiect.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în casa carierei tale. Așadar, până pe 2 iunie este recomandabil să îți faci cât mai multe relații profesionale. Dacă îți cauți un loc de muncă nou, ai toate șansele să-ți convingi angajatorii, că ești persoana potrivită pentru ceea ce caută. Totodată, relațiile cu șefii se îmbunătățesc și ți se recunosc meritele.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, patronul tău, ajunge în zodia Gemeni și până pe 2 iunie va traversa sectorul asociat studiilor, relațiilor cu persoane aflate în afara țării, proiectele personale, sistemul de valori și principii după care te ghidezi. Astfel, vei avea noroc în prezentarea unor lucrări, teste, participarea la cursuri online și vei acumula ușor informațiile de care ai nevoie.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul noroc, ajunge în zodia Gemeni și până pe 2 iunie va traversa casa asociată avantajelor materiale, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și sectorul intim. Așadar, urmează o perioadă în care vei încasa sume de bani cu care îți vei rezolva o serie de chestiuni lăsate restante. Totodată, relația cu partenerul de cuplu devine pasională.

 

Săgetător

 

Dacă ești singură, începând de astăzi, de când Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Gemeni, în casa relațiilor, ai toate șansele, ca până pe 2 iunie, să cunoști oameni interesanți, cu care să legi o prietenie apropiată sau chiar să intri într-o relație.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, respectiv în casa muncii și a sănătății. Până pe 2 iunie, ai toate șansele să te îndrăgostești de un coleg sau chiar de un șef. Dacă ai avut probleme de sănătate, acum poți să observi o îmbunătățire a stării de sănătate.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul noroc, în zodia Gemeni, în sectorul asociat iubirii, copiilor, creativității, vocației, educației și activităților artistice. Așadar, până pe 2 iunie, aceste domenii vor fi susținute, dar în special sfera sentimentală, unde îți poți redescoperi pasiunea în cuplu sau poți face cuceriri noi.

 

Pești

 

Venus, planeta armoniei, ajunge, astăzi, în sectorul care-ți guvernează viața de familie, căminul și relațiile de familie. Așadar, până pe 2 iunie, te vei simți bine acasă, în compania celor dragi, vei simți siguranța de care ai nevoie să funcționezi la capacitate maximă la serviciu.

 

Will Smith cu burtica la vedere! - Trending Review - episodul 66

related posts

Modifică setările cookies