Horoscop zilnic 9 mai 2022. Fecioarele au parte de o zi dificilă la serviciu, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 9 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță și te ocupi de chestiuni financiare. Poate faci niște plăți pentru o vacanță sau dacă ești părinte, achiți niște activități extrașcolare. Ești nemulțumită de o situație care apare neașteptat în planul financiar, dar o rezolvi până la finalul zilei. În partea a doua a zilei, s-ar putea să fii mai iritată, să nu ai dispoziție de a comunica cu nimeni.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele tensiuni în raport cu unii membrii ai familiei sau poate faci eforturi să rezolvi o chestiune, care apare neașteptat și-ți dă planurile peste cap. S-ar putea să ai și niște cheltuieli în plus, dar nu este o problemă. La serviciu, prezinți șefilor o idee, însă aceștia nu-și dau acordul și acest lucru te dezamăgește.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu eforturi mari pentru a rezolva unele chestiuni birocratice. Ai nevoie de hârtii, documente de la diverse instituții, să obții aprobări, să faci deplasări. Stai mult în trafic și acest lucru te-ar putea irita foarte mult. Totodată, resimți o oboseală, nu ai energie și toate problemele care vin spre tine, le rezolvi destul de greu.

 

Rac

 

Astăzi, vin spre tine tot felul de vești neașteptate, de la prieteni sau de la  familie și este posibil să ajuți pe cineva cu o sumă de bani sau să încerci să faci niște bani în plus față de veniturile curente. Ai intenția să-ți achiziționezi un bun de o valoare mai mare și pentru acest lucru, trebuie să strângi o sumă considerabilă.

 

Leu

 

Astăzi, s-ar putea să rupi o relație profesională, pentru că ideile tale și principiile nu intră în acord cu ale celor cu care lucrezi. Pe de altă parte, s-ar putea să nu poți trece peste o situație, care ți-a rănit orgoliul. În altă ordine de idei, și relația cu partenerul de cuplu poate fi tensionată, așa că ai grijă și măcar în acest domeniu caută să aplanezi un conflict!

 

Fecioară


Astăzi, s-ar putea să ai o zi mai dificilă la serviciu sau în ce privește starea de sănătate, pentru că ai un randament intelectual scăzut și energie redusă. Rezolvă doar ce este important și-n restul zilei încearcă și odihnește-te, pentru a reuși să te reechilibrezi!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează axa sentimentală și este posibil să ai parte de un blocaj în comunicarea cu partenerul de cuplu sau dacă ești părinte, în relația cu copiii. Ești dezamăgită de niște situații, care au loc și din care nu prea știi cum să ieși, însă cu calm și răbdare vei vedea și soluția.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul familie-carieră și s-ar putea să încerci să obții un program mai flexibil, poate mai multe zile lucrate de acasă, pentru că ai mai multe responsabilități în familie și încerci să te împarți în mai multe locuri deoadată.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează axa cunoașterii, comunicării, acumulării de cunoștințe și negocierile. S-ar putea să ai parte de unele blocaje, să nu poți obține ceea ce ți-ai propus. Rolul acestui aspect este să-ți atragă atenția că undeva greșești și că trebuie să refaci un proiect, o lucrare, să te pregătești mai bine pentru un interviu, o negociere. S-ar putea să-ți parvină niște vești sau informații, care să vină înainte să definitivezi un contract/parteneriat și atunci tu vei fi cea care va amâna sau bloca un proces.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, mai ales dacă intenționezi să cumperi un cadou pentru partener sau poate să achiziționezi un sejur de câteva zile. Posibil să te preocupe și abordarea șefilor pentru o mărire salarială. Ai putea încerca să argumentezi cu lista de sarcini pe care le faci, însă intuiția îți spune să mai aștepți până prinzi momentul prielnic.

 

Vărsător

 

Astăzi, este posibil să ai o discuție cu partenerul de cuplu, care să vizeze casa și planurile voastre de viitor, însă ceva se întâmplă și planurile se dau peste cap. Poate ar fi bine să nu luați decizii importante de cuplu sau de viitor până pe 3 iunie, pentru că există posibilitatea să le schimbați de mai multe ori.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sarcinile de serviciu și activitatea profesională, pe care o desfășori. Posibil să-ți parvină niște vești sau informații neașteptate legate de salarizare sau de situația ta financiară, de unele plăți sau achitarea unor utilități/datorii.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies