Horoscop zilnic 9 martie 2018. Sagetatorii primesc responsabilitati noi, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 martie 2018.


BERBEC

Berbecii nu vor decat ca aceasta zi sa treaca cat mai repede si sa nu isi mai aminteasca prea curand de ea. Au foarte multe lururi pe cap si asta ii dezechilibreaza destul de puternic, facandu-i sa cada intr-o stare deloc placuta.

TAUR

Taurii sunt pusi in situatia de a abandona un plan pe care il urmau si la care lucrau de cateva zile. Timpul pe care l-au pierdut pentru a face ca ceva sa se indeplineasca ii va nemultumi si ii va face sa priveasca cu reticenta urmatoarele cerinte ale celor din jur.

GEMENI

Gemenii isi petrec ziua dedicandu-se mai mult treburilor casnice decat celor legate de serviciu. Isi incep ziua cu cateva responsabilitati ce tin de camin si de organizare lui si si-o incheie tot in sanul familiei, punand la punct mici detalii care tin si de ceilalti membri ai ei.

RAC

Racii nu se vor arata foarte multumiti de inceputul acestei zile, mai ales ca vor primi o vizita din partea unei persoane care nu le este tocmai pe plac. Sunt nevoiti sa petreaca ceva timp in compania acesteia si sa nu isi arate nemultumirea, pentru a nu supara pe altcineva.

LEU

Leii au de facut cateva investitii si cumparaturi, iar asta ii face sa se simta usor nesiguri pe finantele de care dispun. Nu sunt pregatiti pentru pierderi prea mari si nici nu dispun de suficient timp pentru a-si face un plan amanuntit, asa ca vor fi nevoiti  sa se lase dusi de val.

FECIOARA

Fecioarele duc lipsa de energie si nu pot face fata prea bine task-urilor noi care apar la locul de munca. Vestea ca vor raspunde personal de un nou proiect sau chiar de pregatirea unui coleg nou, nu le pica deloc bine.

BALANTA

Balantele sunt impaciuitoarele zilei. Sunt atrase in conflictul unor prieteni si sunt singurele care reusesc sa calmeze spiritele. A doua parte a zilei o vor dedica odihnei si mai ales singuratatii, pentru nu vor sa mai ai deloc parte la problemele altora.

SCORPION

Scorpionii prind ocazia perfecta de a petrece timp in compania unor prieteni pe care nu i-au mai vazut de mult timp. Se bucura de compania placuta si aproape uita ca mai au si cateva lucruri de facut, care nu prea suporta amanare.

SAGETATOR

Sagetatorii isi propun sa aiba o zi plina de relaxare, in care sa nu se lase deranjati de nimic, insa asta nu va functiona chiar asa cum isi doresc. Le cade pe umeri responsabilitatea de a organiza un eveniment de care nu are cine sa se ocupe si care este legat de familie sau de un grup de prieteni apropiati, persoane pe care nu le poate refuza.

CAPRICORN

Capricornii care se afla intr-o relatie isi petrec ziua doar in compania acestuia si incearca sa le multumeasca partenerilor pentru toate atentiile din ultima vreme. Cei singuri isi vor indrepta atentia spre alte persoane apropiate, carora le sunt recunoscatoare.

VARSATOR

Varsatorii au parte de o zi monotona, in care nu pare sa se intample nimic important, desi au, in acelasi timp, senzatia ca fac o multime de lucruri. Rutina nu este ceva pe placul lor, asa ca ziua aceasta  nu le va oferi niciun fel de satisfactie.

PESTI

Nu le este deloc recomandat Pestilor sa stea acasa, astazi. Au nevoie sa ia contact cu alte persoane si sa se bucure de o gura de aer proaspat. Chiar daca nu au o stare emotionala foarte buna, tocmai din cauza altora, nu trebuie sa se insingureze, pentru ca asta ii va afecta si mai tare.

related posts

Modifică setările cookies