Horoscop zilnic 9 martie 2020. Scorpionii au parte de o criză în dragoste, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți prezic astrele și citește horoscopul zilei de luni, 9 martie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Fecioară și anunță evenimente care vor avea loc în sectorul profesional, în activitățile curente, dar și în ceea ce privește starea de sănătate. Posibil să apară o criză la locul de muncă, să se încheie o etapă sau poți culege roadele muncii unui proiect. Nu abuza de medicamente dacă simți că ai disfuncții organice, pentru că fenomenul astral poate amplifica totul!

Taur

Te poți considera printre norocoasele zodiacului astăzi, deoarece Luna Plină din Fecioară se formează în sectorul sentimental și al aventurii. Așadar, demersurile tale în a te apropia de o persoană au dat roade și acum te pregătești să intri într-o relație.

Gemeni

Luna Plină de astăzi din zodia Fecioarei se perfectează în sectorul care indică viața de familie, relația cu părinții și spațiul de locuit, semn că poți avea un eveniment important în familie. Dacă te pregătești să achiziționezi un imobil sau un teren, astăzi ai putea să găsești o ofertă și să faci un precontract.

Rac

Sectorul comunicării, al informării, al schimbului de idei și opinii este favorizat astăzi de Luna Plină din zodia Fecioarei. Comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor apărute în relațiile cu frații sau rudele. Totodată, poți să înregistrezi un succes la un examen, testare, lucrare sau proiect.

Leu

Sectorul financiar, al banilor pe care îi obții de la locul de muncă sau din colaborări sau activități extraprofesionale este dinamizat astăzi de Luna Plină din zodia Fecioarei. Sume importante de bani îți pot intra în conturi sau să negociezi profitabil un contract.

Fecioară

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa personalității și dinamizează axa relațiilor. Poți înregistra totodată un succes personal sau poți lua decizii importante în cuplu.

Balanță

Casa izolării, a introspecției, a meditației, a lucrurilor secrete se dinamizează astăzi la Luna Nouă din zodia Fecioarei. Totodată, se actizează și casa muncii și a sănătății, unde poate interveni o criză, niște probleme care necesită rezolvare imediată. Pe seară poți să afli niște secrete legate de locul de muncă.

Scorpion

Relațiile cu prietenii, planurile și proiectele pe termen lung, grupurile din care faci parte se activează astăzi cu ocazia Lunii Pline din zodia Fecioarei. Totodată, te poți aștepta la o criză apărută în planul amoros din cauza unui prieten, care se amestecă în relația ta și să decizi să închei prietenia.

Săgetător

Luna Plină de astăzi din zodia Fecioarei se perfectează în casa carierei și a ambițiilor profesionale, semn că urmează o etapă de culegere a roadelor în sfera profesională sau poate de încheiere a unei etape și începerea alteia, în care poți fi investită într-o funcție.

Capricorn

Relația cu persoane aflate în străinătate,  studiile, călătoriile, filosofia de viață și valorile personale sunt activate la Luna Plină de astăzi din zodia Fecioarei. Așadar, pot avea loc evenimente importante care au legătură cu aceste domenii.

Vărsător

Luna Plină din zodia Fecioarei care se perfectează astăzi, dinamizează axa financiară, respectiv banii pe care îi deții în comun cu partenerul, moștenirile, taxele, impozitele și creditele. Posibil să intervină o criză în cuplu din cauza banilor pe cere îi dețineți împreună. Aveți grijă cum gestionați această situație!

Pești

Luna Plină de astăzi din zodia Fecioarei se perfectează în casa mariajului, a cuplului, a relațiilor și a parteneriatelor de afaceri. Totodată se activează axa relațiilor, se poate încheia o relație sau se poate trece la un alt nivel al relației.

related posts