Horoscop zilnic 9 martie 2021. Berbecii suferă după o traumă emoțională, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 9 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, relația cu șefii, obținerea unor finanțări, traversezi o perioadă în care ai mare nevoie să stai izolată, să te reechilibrezi și să analizezi evenimentele din viața ta sentimentală. Posibil să îți dorești să te vindeci după o trauma sentimentală și vei găsi puterea să mergi mai departe.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru sistemul de valori și principii de viață. Este o zi bună să socializezi, să cunoști persoane noi, cu care să ai aceleași idealuri și preocupări intelectuale. Totodată, visezi să demarezi un proiect personal.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un eveniment cu impact emotional puternic, care vine neașteptat. Traversezi o perioadă cu schimbări majore pe toate planurile și încerci să te adaptezi din mers la toate. Te preocupă îndeosebi sfera profesională, pentru că vrei să începi ceva nou.

 

Rac

 

Astăzi este un moment propice pentru a-ți schimba modul în care relaționezi cu partenerul de cuplu. Ai ocazia să te repoziționezi și să lămurești unele aspecte ale relației voastre, mai ales dacă au existat tensiuni în ultima perioadă. Ai parte de unele conștientizări privind mentalitățile și convingerile de viață și încerci să îi transmiți și partenerului gândurile tale.

 

Leu

 

Posibil astăzi să-ți înveți niște lecții legate de familie, să te eliberezi de niște frici, temeri, sentimente care te-au marcat în copilărie sau pe care le-ai avut în relația cu părinții. Poate nu vei realiza totul astăzi, însă procesul de vindecare pare că începe și vei vedea că lucrurile se pot schimba în bine.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi este favorabil învățării, acumulării de cunoștințe, deplasărilor în scop administrativ și activităților curente de la locul de muncă. Este o zi bună să-ți faci niște planuri profesionale, o strategie pe termen lung.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări financiare, pentru casă, familie și pentru a cumpăra cele necesare. Posibil să ai și niște dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de achiziționarea vacanței de vară sau de activitățile extrașcolare ale copiilor, dacă sunteți părinți. Dacă ești singură, iei legătura cu prietenii și programați un minisejur.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi te vizează în mod special, pentru că Luna face un aspect strâns cu Pluton, guvernatorul tău. Așadar, sectorul asociat comunicării și gândirii este activat și vei căuta să-ți rezolvi niște probleme comunicând cu cineva apropiat. În planul sentimental trebuie să mergi cu pași mici și să dai mai mult dacă vrei și rezultate.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Posibil să te gândești că ai nevoie de resurse mai multe, cauți soluții și încerci, prin relațiile de prietenie, să obții niște colaborari. Totodată, faci plăți restante și este posibil să apelezi și la cardurile de credit.

 

Capricorn

 

În urma unui dialog cu unul dintre prieteni, este posibil, astăzi, să-ți schimbi, principiile și mentalitățile care nu te mai reprezintă. Încerci să faci pași mici, fără să te grăbești, pentru că vrei să fii sigură că mergi pe direcția bună. În partea a doua a zilei, apar cheltuieli neprevăzute.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, vei fi mai izolată de toată agitația cotidiană, la locul de muncă sau în relațiile personale. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna începe să-ți traverseze semnul nașterii și-ți revine încrederea, optimismul și curajul să demarezi acțiuni.

 

Pești

 

Posibil, astăzi să realizezi că trebuie să-ți schimbi stilul de viață, să te ocupi mai mult de tine, să acorzi o șansă celor cu care ai avut tensiuni, să lași în urmă tensiunile și conflictele și să te prețuiești mai mult. Aceste lucruri le vei realiza dupa dialogul cu cineva din familie, un prieten sau un coleg de serviciu.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

 

Share în bucate - Cum sa faci pâine cu ovăz

 

related posts

Modifică setările cookies