Horoscop zilnic 9 martie 2022. Fecioarele sunt în centrul atenției și surprind prin atitudine, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, se anunță o zi dinamică și toate activitățile tale profesionale vor depinde de felul cum comunici și negociezi, așa că folosește-te de abilitățile tale pentru a obține ce-ți dorești! Contextul astral este de partea ta și te ajută să iei niște decizii bune.

 

Taur

 

Ești inspirată, astăzi, în abordarea unor chestiuni profesionale, iar partea financiară se pare să se îmbunătățește simțitor. Ai idei originale, iar simțul practic te ajută să obții sprijinul șefilor sau al colegilor în solicitările tale.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul nașterii și este posibil să dispui de impulsul necesar pentru a-ți atinge un obiectiv. Poate pornești pe un drum nou, într-o direcție profesională spre care nu te-ai gândit până acum. S-ar putea ca situațiile pe care le-ai traversat în ultima perioadă să te determine să-ți schimbi modul de a gândi și convingerile/principiile de viață.

 

Rac


S-ar putea, astăzi, să stai mai retrasă și să vezi mai clar rezolvarea unei probleme mai vechi. Posibil, în partea a doua a zilei, să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani pe termen scurt. Totodată, investești într-un sejur de câteva zile, iar partenerul este surprins de surpriza pe care i-o faci.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu ajutor de la prieteni într-o chestiune profesională. S-ar putea, cineva apropiat să te recomande într-un proiect de colaborare. Accepți imediat pentru că ai nevoie să-ți suplimentezi veniturile.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul carierei, imaginii și relațiilor cu șefii. Este posibil să fii în centrul atenției, să surprinzi prin atitudine, acțiuni și ideile originale, care vor fi implementate pentru a ușura munca, sarcinile și timpul în programul de lucru.

 

Balanță

 

Astăzi, ideile tale s-ar putea să fie o sursă de inspirație pentru colegii tăi. Ești în centrul atenției și poți găsi soluții la o chestiune profesională. În planul relațional, ai gânduri să petreci un weekend romantic cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

Astăzi, investești o sumă de bani în casă, pentru confortul tău, poate vrei să-ți ajuți familia sau un membru al familiei, care s-a mutat și faci un cadou de casă nouă. La serviciu, primești vești bune, îți vin ajutoare și se diminuează volumul de muncă.

 

Săgetător

 

Astăzi, reușești să restabilești niște relații profesionale pe care ai avut impresia că le vei pierde. S-ar putea să fi contat și faptul că ai arătat mai mult interes pentru păstrarea acestora și faptul că ai abordat unele chestiuni și din altă perspectivă. În planul personal, au loc împăcări.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi este dinamic la locul de muncă și s-ar putea să ți se propună să treci pe o altă funcție cu un salariu mai mare, lucru care te încântă foarte mult. Planetele poziționate în segmentul financiar își fac simțită prezența și sume importante de bani vor intra în conturile tale.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu multă creativitate, inspirație și idei de a petrece timpul liber împreună cu partenerul, copiii sau familia. S-ar putea să organizezi o ieșire în afara orașului și cu un grup de prieteni. În partea a doua a zilei, s-ar putea să cheltui o sumă de bani pentru a-ți face mici plăceri.

 

Pești


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și familie. Totodată, s-ar putea să nu ai dispoziție să ieși cu prietenii, ci să vrei să stai în confortul căminului tău. La serviciu ești foarte solicitată, însă faci față cu bine provocărilor, pentru că jupiter, marele benefic vine în ajutorul tău.

 

Trucuri de makeup pe TikTok

 

 

related posts

Modifică setările cookies