Horoscop zilnic 9 noiembrie 2019. Racii se gândesc să facă o schimbare în carieră, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 9 noiembrie 2019. 


Berbec

Se anunță o zi activă din toate punctele de vedere, în special la locul de muncă, unde vei dori să te implici în toate proiectele. Pe de altă parte, partenerul traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional si ar fi bine să îi fii alături.

Taur

Traversezi o perioadă destul de aglomerată la locul de muncă. Oboseala își spune cuvântul și ar fi bine să iei o pauză, poate câteva libere lipite de weekend. În cuplu ai nevoie de gesturi tandre și de susținere din partea partenerului.

Gemeni

Astăzi poți să ai parte de surprize din partea unor prieteni. Vei fi surprinsă să vezi câte persoane îți sunt alături atunci cand ai nevoie. Primești sfaturi bune pe care poți să le aplici în sfera sentimentală.

Rac

Te gândești serios să faci o schimbare în cariera pentru că nu te mai mulțumește anturajul de la serviciu si sarcinile care se tot înmulțesc, fără să fii platită corect pentru munca depusă. Încerci să te sfătuiești cu familia ce decizie să iei. Ar fi bine decizia să o iei după 20 noiembrie, când Mercur nu mai este retrograd.

Leu

După îndelungi frământări ai ajuns la concluzia că trebuie sa schimbi ceva în sectorul amoros, pentru că relația nu se îndreaptă în direcția pe care ți-o dorești. Te-ai săturat ca partenerul să ia decizii fără să te consulte.

Fecioară

Dimineața este posibil să ai mai multe drumuri de făcut în interesul partenerului. Comunicarea și deplasările sunt bine susținute și poți profita de acest lucru. Din a doua parte a zilei te poti ocupa de chestiuni financiare, îți faci socoteli și cauți și alte surse de venit.

Balanță

Astăzi poți intra foarte ușor în conflicte cu partenerul, familia sau colegii. Ar fi bine să încerci să îți stăpânești reacțiile și să rezolvi lucrurile cu calm și tact sau doar lucrurile care nu suportă amânare. Cineva din anturajul tău te va ajuta să îți înfrânezi pornirile și să evite conflictele.

Scorpion

Astăzi ar fi bine să eviți activitățile stresante, mai ales că la locul de muncă se anunță o zi destul de grea și cu multe sarcini și dead-line-uri greu de respectat. Ești cu energia la cote minime și în ultimul moment vei cere ajutorul unui coleg.

Săgetător

Contextul astral al zilei anuntă preocupări pentru sfera sentimentală și pentru organizarea unei petreceri unui prieten a carui onomastica a fost de curând. Deși grupul de prieteni din care faceți parte a fost de acord cu petrecerea surprinza, vei constata că singură vei reuși să organizezi totul, poate cu puțin ajutor din partea partenerului.

Capricorn

Acțiunile unui membru al familiei ar putea să te pună pe gânduri și să încerci să rezolvi o problemă apărută în familie. Ascultă-ți intuiția, analizează problema pe toate fețele și nu te grăbi să tragi concluzii, mai ales ca Mercur este retrograd și-ți afecteaza gândirea.

Vărsător

În cursul dimineții iei o hotărâre, în urma căreia ești nevoită sa îți schimbi programul. Trebuie să faci o deplasare pentru a rezolva niste chestiuni administrative la o instituție de învătământ. Pe seară poți primi vești de la o persoană aflată în străinătate.

Pești

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să faci cumpărături online, mai ales ca ți-au intrat niște bani în conturi. Ai tot amânat să îți faci mici plăceri și acum este momentul. Totodată, poți achiziționa lucruri și pentru partener sau pentru copil, dacă ești părinte.

Vezi și cum se fac pastele cu ton și spanacrelated posts