Horoscop zilnic 9 noiembrie 2021. Vărsătorii au parte de sentimente și emoții profunde, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 9 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

După oportunitățile de ieri din casa carierei și a afirmării, astăzi, trebuie să dai dovadă de multă responsabilitate atunci când iei o decizie financiară, mai ales dacă este vorba de un buget pe care trebuie să-l administrezi sau predarea unei situații șefilor.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, legate de principiile și convingerile de viață, dar și despre studii, pregătirea profesională, obținerea unor diplome sau atestate, de care ai nevoie într-o activitate nouă, pe care o vei începe în curând.

 

Gemeni


Atenție la cum îți gestionezi finanțele pe care le câștigi de la locul de muncă! S-ar putea să mai primești niște oferte de lucru, însă nu-ți face încă planuri pe niște sume de bani pe care nu le ai! În cuplu este posibil să duci discuțiile în direcția dorită de tine și să nu ții cont de părerea partenerului.

 

Rac

 

Astăzi au loc discuții despre bani, despre banii sau bunurile pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane din familie. Este o zi favorabilă înțelegerii, aveți aceleași idei despre planurile voastre comune de viitor. S-ar putea să programați o escapadă romantică în weekend.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări, în principal, pentru sarcinile curente de la serviciu și pentru relația cu colegii. S-ar putea să existe mici dispute sau confruntări din cauza mentalităților și viziunii diferite, însă reușești să-ți controlezi impulsurile și eviți un conflict de proporții. În altă ordine de idei, ai o dispoziție mai puțin bună din cauza unor probleme ivite în familie sau cu locuința, pe care trebuie să le rezolvi neapărat.

 

Fecioară


Luna îți traversează, astăzi, casa sentimentală, a copiilor, creativității și valorificării unui talent. Este posibil să faci niște deplasări scurte, unde te vei face remarcată. După-amiază te ocupi să faci o surpriză partenerului de cuplu sau unuia dintre copii, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Sectorul relațiilor de familie este tranzitat, astăzi, de Lună, care face un aspect de conjuncție cu Pluton, guvernatorul casei banilor pe care îi câștigi din muncă. Te simți generoasă și faci niște cadouri membrilor familiei. Profită de această zi pentru a-ți reîncărca bateriile alături de cei dragi, iar momentele plăcute îți vor aduce aminte de trecut.

 

Scorpion

Astăzi, Luna face un aspect de conjuncție cu Pluton, guvernatorul tău, în casa comunicării, așa că nu se poate să treci neobservată. Vei avea schimburi de idei, opinii, dezbateri, întâlniri, participi la ședințe și negociezi contracte. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ieși cu prietenii sau puneți la cale o întâlnire.

 

Săgetător


Din punct de vedere financiar este o zi prosperă astăzi. Ești foarte eficientă la serviciu și pe fază, mai ales dacă ai ceva de câștigat. Îți asumi responsabilități și rezolvi o serie de situații de natură financiară. Primești sfaturi utile de la prieteni.

 

Capricorn

 

Nu te afli în cea mai bună formă, astăzi, dar reușești să fii atentă la sfaturile celorlalți. La serviciu poți participa la evenimente importante, discuții, planuri și strategii pe termen lung și ți se dau mai multe responsabilități. Ești fericită că ți se apreciază munca și valoarea, însă pe termen lung s-ar putea să fii copleșită de prea multe responsabilități.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi în care ai parte de sentimente și emoții profunde, îți aduci aminte de trecut, de oameni care au însemnat ceva în viața ta. Ai o revelație și-ți dai seama unde ai greșit într-o activitate profesională sau în relația cu șefii. Dacă stai izolată și nu te lași influențată, ai putea să iei niște decizii bune în planul personal.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de prietenie, pentru organizarea unei petreceri sau a unei excursii cu mai multe persoane din grupul tău. S-ar putea să ai tendința să orientezi sentimentele sau deciziile celor din jur în favoarea ta.

Share în bucate cu Alex Petricean - Tarta de Gutui

related posts

Modifică setările cookies