Horoscop zilnic 9 noiembrie 2022. Racii trăiesc o poveste de dragoste cu un prieten, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de administrarea unor bani, în partea a doua se activează sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, negocierilor și deplasărilor. Posibil să ai întâlniri, să vorbești mai mult, să încerci să negociezi un contract sau să rezolvi o chestiune financiară. De asemenea, pot să apară vești sau informații surpriză. 

Taur

În prima parte a zilei, te ocupi de o problemă personală sau de sănătate, iar în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în casa banilor, încerci să administrezi cât mai eficient niște sume de bani pe care trebuie să le încasezi azi sau mâine. De asemenea, s-ar putea să cauți o suplimentare a veniturilor. Iei în calcul și schimbarea jobului.

Gemeni

Astăzi au loc discuții la serviciu și situații care te iau prin surprindere. Nu te mai regăsești într-un coletiv și încă nu vrei să iei decizia de a căuta alt job. Pe de altă parte, relația cu șefii este bună, așa că încerci să nu bagi de seamă situațiile încurcate, care au loc din cauza unor colegi.

Rac

Astăzi este posibil să apară evenimente neașteptate într-o relație de prietenie, care se poate transforma într-o poveste de iubire. Dacă ești părinte, în relația cu copiii pot să apară unele evenimente neprevăzute. În partea a doua a zilei, ai nevoie de mai multă odihnă, deoarece simți că nu mai ai deloc energie.

Leu

Axa familie-carieră/persoane sau instituții cu autoritate este dinamizată astăzi de un aspect tensionat, care te va determina să rezolvi o problemă cu casa sau în familie. Prietenii sunt suport moral și poți primi niște sfaturi utile.

Fecioară

Posibil, informațiile pe care le obții astăzi să-ți dea puțin planurile peste cap și să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă profesională. De asemenea, primești vești din străinătate de la un fost coleg sau de la niște rude.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice financiare. Opoziția care se formează între Soare-Mercur și Uranus, planeta imprevizibilului, aduce vețti și informații neașteptate și scoate la suprafață secrete, pe care partenerul le-a ascuns față de tine.

Scorpion

Registrul astral de astăzi vine cu cheltuieli, dar și cu încasarea unor sume de bani sub formă de cadou. De asemenea, s-ar putea să-ți achiziționezi ceva de valoare mai mare, care să te ajute în activitatea ta profesională.

Săgetător

Astăzi nu te afli în cea mai bună formă fizică sau psihică și s-ar putea să ai unele probleme de sănătate. Va fi nevoie să schimbi rutina zilnică, să te ocupi mai mult de tine, de sănătate, alimentație și poate să faci și niște sport. Partenerul este alături de tine, chiar dacă există tensiuni între voi.

Capricorn

În prima parte a zilei lucrezi să termini un proiect, să respecți un termen limită. Te sfătuieși cu colegii de echipă și vedeți care este cea mai bună soluție pentru a ieși totul bine. În partea a doua a zilei, ai inspirație și creativitate și ai satisfacția că lucrurile ies conform planurilor.

Vărsător

Contextul astral de astăzi își aduce discuții în contradictoriu cu membrii familiei, cu partenerul, mai ales dacă nu ajungeți la același numitor comun în ce privește o situație din casă, familie, spațiul de locuit, o reamenajare, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Pești

Lucrurile par să se îndrepte și să reușești să gestionezi anumite sentimente și trăiri cu care te-ai confruntat zilele trecute. Dialogul cu cineva apropiat te-a ajutat foarte mult. Astăzi este activată axa cunoașterii și este posibil să afli niște vești sau informații surpriză legate de un examen, lucrare sau proiect pe care trebuie să-l susții curând.

 

 

related posts

Modifică setările cookies