Horoscop zilnic 9 octombrie 2020. Fecioarele nu-și pot lua gândul de la fostul iubit, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți prezic astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 9 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi aduce evenimente în planul familial și este recomandat să tratezi cu seriozitate acest domeniu de viață, mai ales dacă intenționezi să semnezi un contract, care privește achiziționarea/vinderea unui imobil sau administrarea patrimoniului.

 

Taur

Astăzi este favorizată comunicarea, dialogurile cu colegii pentru a pregăti unele proiecte noi, dar și dialogul cu partenerul de cuplu, unde este recomandat să analizezi o situație, care are legătură cu încrederea reciprocă. Dacă sunteți părinți, se conturează niște discuții despre copii.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să primești o ofertă de colaborare, însă dacă ai pretenții exagerate, riști să pierzi, așa că gândește-te de două ori înainte să negociezi. Totodată, îți pot intra în conturi niște sume de bani pe care le aștepți de săptămâna trecută.

 

Rac

Este o zi importantă pentru tine astăzi și nu pentru că Luna îți traversează semnul nașterii, ci pentru că vei clarifica niște aspecte importante în planul relațional sau în ce privesc planurile pe termen lung, privind mariajul sau relația în care te afli.

 

Leu

Posibil să constați astăzi că distanța dintre tine și partenerul de viață devine tot mai mare și deși îți dorești să lămurești situația în care ești, nu este un moment bun pentru a lua decizii. Dacă ești singură, ești interesată de o relație cu o persoană care locuiește în străinătate.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce o întâlnire neașteptată cu o fostă prietenă, căreia îi faci niște destăinuiri legate de viața ta afectivă. Dacă ești singură, recunoști că trecutul te răscolește și nu-ți poți lua gândul de la un fost iubit. Și dacă te afli într-o relație sau o căsnicie, frământările tale interioare îți perturbă viața de cuplu.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera socio-profesională. Posibil vor exista din nou situații care se vor tensiona între tine și partenerii de afaceri, colegii și superiorii, care vor avea punctul maxim în weekend. Așadar, relațiile tale vor avea de suferit dacă nu știi cum să gestionezi situația.

 

Scorpion

Dacă lucrezi la un proiect online, astăzi vei înregistra un succes. Totodată, sunt favorizate și activitățile care au legătură cu studiile, te remarci la seminarii, workshopuri, proiecte și ai cele mai bune idei. Dacă ai traversat o perioadă grea, acum ți-ai recăpătat capacitatea de concentrare și ești determinată să te afirmi.

 

Săgetător

Profită de prezenta lui Venus, micul benefic, în sectorul carierei pentru că vei avea performanțe profesionale însemnate! Astăzi te gândești cum să-ți aborderzi șefii pentru a discuta o mărire salarială. 

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi, cu Luna în sectorul relațiilor și prateneriatelor, favorizează discuții cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi. Totodată, este posibil să primești sarcini noi pe termen lung. Dacă desfășori activități independente, este posibil să primești o propunere tentantă.

 

Vărsător

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă, poate și cu vești nu tocmai plăcute legate de schimbările care vor avea loc la nivelul conducerii firmei unde lucrezi. Posibil, în partea a doua a zilei, să iei în considerare o delegație sau te preocupă școala copiilor.

 

Pești

Ai parte de o zi cu un randament scăzut la locul de muncă, pentru că gândul îți este la o plecare, în afara orașului, împreună cu familia și prietenii. Noroc că este o zi mai liniștită, reușești să termini ce ai de făcut și pleci și înainte de terminarea programului.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies