Horoscop zilnic 9 octombrie 2021. Săgetătorii au dispoziție de flirt, cuceriri și aventuri sentimentale, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 9 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi weekendul cu dorință de aventură, mai ales dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, așa că îi propui partenerului să faceți ceva care să vă scoată din rutina în care ați intrat. Posibil să vă organizați repede, să plecați într-o excursie și să-i cooptați și pe prietenii voștri.

 

Taur

 

Te preocupă, astăzi, relația intimă cu partenerul și situația financiară. Cum Luna face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Venus, guvernatoarea ta, pe o casă a transformărilor, ești deschisă să schimbi ceva în relația de cuplu pentru a ajunge la o apropiere mai intensă cu partenerul. Aceeași abordare o poți avea și-n sfera profesională, unde îți dorești o schimbare.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna și Venus, micul benefic, în conjuncție (alăturare) în sectorul partenerului, îți aduce dispoziție de aventuri sentimentale dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți dorești să-ți îmbunătățești relația. Dacă te caută cineva din trecut, este posibil să nu reacționezi prea bine și să spui lucruri care au rămas nespuse la momentul respectiv.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să-ți faci planuri pe termen lung privind activitatea profesională. Tootdată, ai niște discuții cu o colegă sau o prietenă cu care ai avut niște neînțelegeri, pe care acum reușiți să le rezolvați. Posibil să îi faci o recomandare pentru un job sau o colaborare.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți dă impulsuri pentru a te face remarcată în planul profesional, mai ales dacă ești implicată în activități ce presupun creativitate și lucrul cu copiii. În planul sentimental, îți declari sentimentele și dorești să împărtășești cu partenerul aceleași principii de viață, pasiuni comune și activități de relaxare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile gospodărești, pentru relațiile de familie, care se pot îmbunătăți simțitor, în special cu o femeie cu care ai avut dese neînțelegeri. Ai și preocupări pentru reamenajarea spațiului de locuit și mergi la cumpărături să achiziționezi ce ți-ai propus.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să interacționezi cu multă lume, să primești cadouri sau chiar o petrecere surpriză dacă îți sărbătorești ziua. Situația financiară se poate îmbunătăți neașteptat. Dacă ești singură, în partea a doua a zilei, așteaptă-te la o surpriză în planul sentimental!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi, dar și pentru relația cu partenerul de cuplu. Achiziționezi un bun pe care ți-l dorești de mai mult timp, iar în planul relațional deschizi niște subiecte legate de casă, viața de familie, administrarea unui imobil sau a patrimoniului.

 

Săgetător

 

Conjuncția Lunii cu Venus, micul benefic, de astăzi, îți aduce o stare de bine, preocupări pentru aspectul fizic, achiziționarea de vestimentații noi, dispoziție de flirt, cuceriri și aventuri sentimentale. În ce privesc acțiunile de natură profesională, te poți lăsa influențată de anturaj, însă recomandarea astrelor este să iei decizii singură.

 

Capricorn

 

Astăzi, este posibil să ai mai puțină energie decât de obicei, să ai nevoie să te odihnești mai mult, să te reechilibrezi. Totodată, îți faci un bilanț sentimental și este posibil să te caute cineva din trecut cu care nu ai încheiat povestea. În ce privește planul profesional, nu te grăbi să iei decizii, pentru că este posibil ca lucrurile să se schimbe până la finalul săptămânii viitoare!

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să te preocupe situația de la locul de muncă și faptul că ar trebui să cooperezi cu cei cu care desfășori activități, pentru a putea să aveți și rezultate. Cum Venus este guvernatoarea casei familiei și spațiului de locuit, conjuncția Lunii cu Venus de astăzi, ar putea să-ți aducă intenția de a renova casa în următoarea perioadă.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Venus, micul benefic, din casa carierei și a imaginii, ar putea să-ți aducă oportunități de avansare. Este recomandat să profiți de acest tranzit astral pentru a-ți face cunoscute ideile, să faci un plan și să-l prezinți șefilor.

 

Leonardo DiCaprio se bate pe un cap de dinozaur!

related posts

Modifică setările cookies