Horoscop zilnic 9 octombrie 2022. Săgetătorii uită de vechiul crush și încep o nouă poveste de dragoste, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 9 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa personalității și vizează imaginea și nevoia de afirmare. De asemenea, fenomenul astral te îndeamnă să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți, respectiv ale partenerului.

 

Taur

 

Luna Plină din zodia Berbec de astăzi îți activează sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Este momentul unui bilanț și poți avea revelații legate de capacitatea de a începe ceva nou, dar numai după ce-ți faci curat în viață și renunți la tot ce te ține în loc să evoluezi.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care-ți activează sectorul prietenilor și planurilor de viitor. Totodată, se activează și axa sentimentală și nu sunt excluse evenimente surpriză, care să te scoată din rutina în care ai intrat. Se poate finaliza un proiect sau să ai o revelație legată de un proiect pe care vrei să-l începi, prin care-ți poți suplimenta veniturile.

 

Rac

 

Luna Plină din zodia Berbec, care se formează astăzi, îți aduce evenimente importante în planul carierei, imaginii și statutului, a relațiilor cu superiorii sau cu persoane sau instituții cu putere de decizie. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale, primești merite din partea șefilor sau obții o avansare profesională.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează și activează sectorul asociat educației superioare, călătoriilor, schimburilor de experiență, principiilor, filosofiei de viață și credințelor. Este posibil să realizezi că ai nevoie să-ți lărgești orizonturile. În relațiile cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități este posibil să apară o criză de comunicare din cauza viziunilor diferite. Pe de altă parte, fenomenul astral poate aduce încheierea cu succes a unor cursuri, a unei forme de școlarizare, obținerea unei diplome sau a unor atestate.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează astăzi în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alți terți. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte profesionale sau culegerea roadelor, o negociere care poate aduce mai mulți bani în conturile tale.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează astăzi în casa relațiilor și căsătoriei și anunță încheieri de etape sau finalizarea unor demersuri relaționale. Este posibil să apară și o criză de comunicare în cuplu, din cauza viziunii sau filosofiei de viață diferite, așa că s-ar putea să faci un compromis, să poți trece cu bine peste acest impas.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa muncii și aduce obținerea unui job nou, încheieri de etape sau finalizarea unor proiecte. De asemenea, este posibil să aibă loc niște discuții salariale, pentru că nu mai ești dispusă să faci compromisuri dacă nu ești plătită pentru orele state peste program.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Astfel, au loc încheieri de etape dacă erai într-o relație nefuncțională. Pe de altă parte, demersurile tale de a cuceri o persoană se încheie și poți începe o nouă poveste de dragoste.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care activează casa familiei și căminului. Posibil să apară o criză de comunicare în relațiile cu membrii familiei, dar numai de tine depinde cum vei gestiona situația apărută. 

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa comunicării și interacționării cu ceilalți. Posibil să apară o criză de comunicare, în urma unor informații. Nu da curs unor dispute cu partenerul, nu-i aduce reproșuri fără să verifici informațiile! De tine depinde cum vei gestiona o situație apărută.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor negocieri și obținerea unei măriri salariale. Pe de altă parte, dacă nu ai știut să administrezi niște sume de bani, acum poate să apară o criză.

related posts

Modifică setările cookies