Horoscop zilnic 9 octombrie 2023. Scorpionii își pot găsi iubit, Vărsătorii fac bani din surse suplimentare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 9 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi cu Venus, micul benefic, în casa muncii și sănătății, până pe 8 noiembrie, vor veni spre tine oportunități și șanse de noi joburi, se îmbunătățesc condițiile de muncă și din punct de vedere al sănătății vei avea o stare mai bună. Atenție însă că vei fi determinată să despici firul în patru în deciziile, care privesc activitățile de muncă!

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea ta, traversează zodia Fecioară, începând de astăzi și până pe 8 noiembrie, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și plăcerilor. Faci declarații și încerci să-ți răsfeți mai mult partenerul de cuplu. Relațiile cu copiii se îmbunătățesc și ai inspirație într-un proiect de creație.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 8 noiembrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv casa asociată vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și rădăcinilor. Posibil să te intereseze să-ți îmbunătățești relațiile cu familia și să începi o reamenajare.

 

Rac

 

Venus, micul benefic, traversează, începând de astăzi zodia Fecioară, respectiv casa comunicării, învățării, dezbaterilor, negocierilor și deplasărilor. Până pe 8 noiembrie urmează o perioadă în care vei avea noroc la informații și vei rezolva o serie de chestiuni administrative sau financiare dacă știi să comunici.

 

Leu

 

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Fecioară, începând de astăzi până pe 8 noiembrie și activează sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Chiar dacă vei cheltui mai mult, vei știi cum să gestionezi banii, pentru că vei fi atentă la detalii, să găsești cele mai bune oferte sau să negociezi în favoarea ta.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 8 noiembrie, Venus, micul benefic, îți tranzitează zodia. Urmează o perioadă în care te vei ocupa mai mult de tine, îți vei face plăceri, îți reîmprospătezi garderoba, lucrezi la imaginea ta și te faci plăcută în toate interacțiunile cu ceilalți.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, își începe traseul prin zodia Fecioară și până pe 8 noiembrie activează sectorul asociat frământărilor interioare, izolării și trecutului. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reevalua planurile personale, analizezi acțiunile și greșelile, faci pace cu trecutul. Posibil să revină în viața ta persoane din trecutul tău.

 

Scorpion

 

Până pe 8 noiembrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești partener prin intermediul prietenilor sau grupurilor pe care le frecventezi. Parcipi la tot felul de evenimente și proiectele tale profesionale au succes.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 8 noiembrie, Venus, micul benefic, îți traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul profesional, al aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației. Urmează o perioadă cu oportunități în planul carierei. Vei analiza ofertele primite, însă nu despica prea mult firul în patru, pentru că este posibil să pierzi șansele!

 

Capricorn

 

Ce Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Fecioară, vei fi interesată de călătorii, fie ele și imaginare. S-ar putea să începi să cauți oferte pentru următorul concediu. De asemenea, până pe 8 noiembrie se amplifică și dorința de a învăța lucruri noi, să mai obții niște calificări.

 

Vărsător

 

Venus, micul benefic, începe de astăzi să-ți tranziteze casa avantajelor financiare, a banilor pe care îi câștigi din alte surse decât salariile și situația banilor se îmbunătățește. Și sectorul intim se amplifică și este posibil să reușești să rezolvi niște probleme în relație. De asemenea, până pe 8 noiembrie, ai șansa să-ți recapeți puterea interioară, să faci niște schimbări benefice.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 8 noiembrie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Fecioară, respectiv casa relațiilor și îi vei acorda mai multă atenție partenerului de cuplu. Și contractele profesionale pot cunoaște o îmbunătățire sau închei contracte profitabile noi.

Modifică setările cookies