Horoscop zilnic 9 septembrie 2017. Taurii au o zi minunata, iar Leii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 septembrie 2017.


BERBEC

Weekend-ul este momentul perfect pentru a-i rasfata pe cei dragi. Puteti petrece timp impreuna, profitand de vremea frumoasa de afara. Acest lucru te va relaxa si iti va da forta pentru o noua saptamana!

TAUR

Vei primi o veste buna in cursul zilei de azi. Intre timp, iti poti ocupa cu altceva timpul liber pentru a te distrage. Vestile bune vor veni oricum, nu trebuie sa le astepti in mod special. Distreaza-te cu partenerul tau si profitati de acest weekend!

GEMENI

Nu te stresa cu problemele lumii. Concentreaza-te intai asupra familiei tale, ea e cea care conteaza cel mai mult. Fii activa in problemele comunitatii, dar nu iti neglija propria familie. Chiar daca nu stii asta acum, mai tarziu ar putea aparea consecinte.

RAC

Ti-ai facut atat de multe planuri pentru acest weekend incat acum nu stii la care din ele sa renunti. Stim ca esti entuziasmata, dar sa stii ca te poti relaxa si cu cateva mici iesiri, ori cu familia ori cu prietenii. Distreaza-te si lasa grijile deoparte!

LEU

Saptamana aceasta si-a lasat amprenta asupra ta. Daca te simti extenuata, zilele acestea sunt ideale pentru a te odihni. Roaga-l pe partenerul tau sa te rasfete cu un mic dejun la pat si vizionati un film. Cu siguranta iti poti incarca bateriile asa!

FECIOARA

Zilele acestea te poti relaxa in sfarsit. Impreuna cu familia, prietenii ori cu persoana iubita , cu oricine ai fi, te vei simti foarte bine. S-ar putea sa te ocupi de un proiect pe perioada acestor zile, dar acest lucru nu te impiedica sa te distrezi cu persoanele dragi.

BALANTA

Nu sta pe ganduri prea mult. Actioneaza in asa fel incat sa iti poti rezolva problemele. Daca persoanele dragi nu tin sa iasa la prea multe intalniri zilele acestea, nu iti face griji. Te poti distra si de una singura cu activitatile care iti fac cel mai mult placere!

SCORPION

Simti ca pierzi vremea in noua ta relatie? Poate ar fi cazul sa ii comunici ce simti partenerului tau. Cu siguranta acest subiect va scoate la suprafata motivele pentru care te simti asa. Si vei afla si ceea ce crede partenerul tau.

SAGETATOR

Ai lucrat atat de mult fara sa interactionezi cu oameni fata in fata incat acum personalitatea ta vorbareata are de suferit.  Iesi in oras si socializeaza mai mult in acest weekend! Vei vedea ca multa lume e la fel de prietenoasa ca tine si vei avea ocazia sa petreci timp cu oameni noi!

CAPRICORN

Trebuie sa ai o conversatie serioasa cu familia ta. Si tu, si ei stiu asta. Trebuie sa purtati o discutie sincera si astfel, toate tensiunile se vor duce. Dar trebuie sa iti pastrezi onestitatea cand aduci vorba de subiecte sensibile, altfel nu vei rezolva mare lucru.

VARSATOR

Fii prudenta in noua ta relatie. S-ar putea sa fie nevoie de cateva zile bune in care sa ai timp sa il cunosti mai mult. Nu te arunca cu capul inainte intr-o situatie cu care nu esti familiara, altfel vei ajunge sa regreti. In schimb, concentreaza-te asupra partenerului tau si ofera-i timp relatiei.

PESTI

Vei avea niste decizii importante de luat legat de responsabilitatile tale. Trebuie sa te hotarasti cum vei vrea sa rezolvi acest lucru pentru a te putea relaxa in sfarsit. Proiectele tale vor fi mai simple dupa ce vei face in sfarsit aceasta alegere.

related posts

Modifică setările cookies