Horoscop zilnic 9 septembrie 2020. Scorpionii fac schimbări dramatice în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi este favorabil deplasărilor pe distanțe scurte, negocierilor și comunicării. Dacă ai în plan să-ți convingi un partener de afaceri că ar fi in interesul ambelor părți să încheiați un parteneriat, astăzi este o zi bună pentru a stabili termenii unui contract.

Taur

Luna îți traversează astăzi sectorul financiar. Mercur îți susține planurile financiare, eforturile depuse, îți vor fi răsplătite, iar conturile tale se vor rotunji. Ești motivată, așa că vei avea un randament intelectual ridicat. Dacă desfășori o afacere independentă, vei putea să-ți extinzi activitatea.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare romantică, vrei să iubești si să fii iubită. Îți dorești să fii în centrul atenției persoanei iubite, dacă faci parte dintr-un cuplu, iar dacă ești singură, ar trebui să-ți folosești abilitățile de comunicare pentru a cuceri o persoană de care ești interesată.

Rac

Astăzi este o zi potrivită pentru a aborda subiecte sensibile, care privesc finanțele pe care le deții în comun cu persoana iubită. Totodată, vei reuși să-ți exprimi ușor ceea ce simți față de partener și ai toate șansele să primești afecțiune și gesturi romantice.

Leu

Te bucuri astăzi de atenția sexului opus, pentru că traversezi o perioadă în care beneficiezi de mult farmec. Prezența lui Venus, planeta iubirii, în semnul nașterii tale îți amplifică pofta de viață, beneficiezi de energie și pasiune pe care le poți folosi în planul afectiv.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră. Simți că traversezi o perioadă cu transformări profunde în viața ta profesională. Chiar dacă ai unele rețineri privind direcția pe care ai început să mergi, soluția este să accepți schimbarea și să lași lucrurile să se desfășoare de la sine. 

Balanță

Veniturile tale pot crește considerabil dacă vei știi să te pui în valoare. Dacă ești în căutare de un nou job, apelează și la grupul de prieteni, care ar putea să te recomande într-un post. Astăzi este o zi bună pentru a face planuri pe termen lung.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție faptul că relației tale îi trebuie un refresh. Poate ar terbui să încerci să-ți regăsești cheful de viață, de relaționare și de cuceriri, dacă ești singură. Trăirile tale sunt mai intense astăzi și ai curaj să faci lucrurile pe care ți le dorești de mai mult timp.

Săgetător

Ai astăzi șansa să rezolvi în favoarea ta o situație în sfera profesională. Dacă știi cum să pui problema, ai posibilitatea să obții beneficii importante dintr-un proiect la care lucrezi cu un prieten sau cu un fost coleg cu care te-ai asociat într-o afacere.  

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție sectorul profesional, iar Mercur, pozitionat pe casa carierei te pune în valoare, ți se recunosc meritele și ai posibilitatea de a fi promovată. Vor apărea și rezultatele muncii depuse din ultimele luni.

Vărsător

Cu Venus, planeta iubitii, în sectorul relațiilor și cu Mercur în sectorul intimității, viața ta sentimentală se animă și petreci momente unice în cuplu. Chiar dacă au existat dese situații conflictuale între tine și partener, ești dispusă astăzi să vezi partea frumoasă a relației.

Pești

Cu Soarele în sectorul relațiilor și cu Luna în sectorul asociat familiei, configurația astrală de astăzi îți pregătește înțelegere cu cei dragi, în ce privesc decizii pe care trebuie să le luați privind spațiul de locuit. Cineva din familie ar putea să te ajute cu o sumă de bani.

related posts

Modifică setările cookies