Horoscop zilnic 9 septembrie 2021. Gemenii își fac planuri pentru casă și viața de familie, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 9 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Depășești astăzi un obstacol, iar în partea a doua a zilei un plan pe termen lung prinde contur. Poți primi niște sfaturi utile de la prieteni într-o chestiunile personală, iar relația de cuplu intră într-o nouă etapă. Comunicarea cu partenerul este importantă astăzi.

 

Taur

 

Planul profesional este activat astăzi, iar dialogurile cu colegii, colaboratorii sau asociații dau roade. Dacă apar neînțelegeri sau tensiuni, acestea se pot rezolva foarte ușor prin comunicare, responsabil de acesta fiind Mercur, astrul comunicării.

 

Gemeni

 

Discuțiile de astăzi vor avea rolul să-ți îmbunătățești relația sentimentală sau relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Îți exprimi ușor sentimentele, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, face parte din configurația astrală. Posibil să vorbești mult, să împărtășești impresii și să faci planuri pentru casă și viața de familie.

 

Rac

 

Astăzi este o nouă zi în care activitățile casnice și viața de familie vor fi pe primul plan. Totodată, este posibil să-ți aduci aminte de lucruri frumoase din copilărie, de locurile natale, iei legătura cu părinții sau le faci o vizită și renunți la atitudinea agresivă din ultima perioadă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi bună pentru comunicare și interacționare, pentru întâlniri, negocieri și dialoguri cu prietenii. S-ar putea, după-amiază să ieși cu grupul tău de prieteni. Cu partenerul de cuplu s-ar putea să ai niște discuții pe teme financiare, care privesc locuința.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi te ajută la o bună administrare a banilor, încasezi sume de bani și poți negocia mai ușor pentru că Mercur, guvernatorul tău, va știi cum să te pună în valoare, să obții ceea ce-ți dorești. Banii obținuți în plus îi strângi pentru o renovare a casei.

 

Balanță

 

Astăzi vei vedea mai clar o situație, iar la serviciu este posibil să dai de capăt unei situații complicate. În partea a doua a zilei, mergi la un salon de înfrumusețare sau îți achiziționezi niște produse vestimentare. În ce privește relația de cuplu, este o zi bună să-i demonstrezi partenerului dragostea ta.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei, îți faci ordine în idei și stai departe de agitația cotidiană, pentru că șefii ți-au solicitat o situație pe termen lung. Încerci să faci cea mai bună strategie și nu lași pe nimeni să te influențeze. Ai de luat niște decizii și încerci să-ți folosești ideile pentru a eficientiza sarcinile, munca și rezultatele.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți atrage simpatia prietenilor sau a celor cu care colaborarezi sau desfășori activități. Posibil să ai parte și de o surpriză de la cineva din grupul tău. Dacă ești singură, cunoști o persoană deosebită prin intermediul unui prieten sau dacă participi la un eveniment, întrunire sau reuniune.

 

Capricorn

 

Astăzi îți prezinți ideile șefilor și s-ar putea să obții laude, merite sau să fii propusă să preiei conducerea unui proiect. În planul personal, relațional, te apropii de cineva cu care ai aceleași pasiuni, obiective profesionale. Relația cu o persoană din străinătate devine mai strânsă. Posibil să-ți programezi o călătorie.

 

Vărsător

 

Astăzi este o zi bună pentru a-ți promova ideile. Ai încredere în tine și șanse să obții rezultate bune la un examen, să obții un atestat sau să finalizezi cu success un curs. Totodată, poți primi vești pentru obținerea unei burse, programezi o călătorie în străinătate sau participi la un eveniment, unde te faci remarcată.

  

Pești

 

Astăzi ai inspirație într-o chestiune financiară mai ales dacă ții cont și de opinia unei persoane cu mai multă experiență. Totodată, poți negocia în favoarea ta un contract, semna acte notariale, care să te pună în posesia unor bunuri. Poți încasa sume de bani dintr-o activitate extraprofesională sau din valorificarea unui imobil.

related posts

Modifică setările cookies