Horoscop zilnic 9 septembrie 2022. Leii sunt deschiși flirtului și cunosc persoane noi, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de  vineri, 9 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Pești, respectiv prin casa subconștientului, izolării și trecutului, s-ar putea să ierți pe cineva care te-a dezamăgit. Și nu trebuie să consideri că ai un moment de slăbiciune, ci doar că realizezi că dacă vei fi înverșunată, nu rezolvi nimic. 

 

Taur

 

Astăzi este posibil să te preocupe planurile și proiectele de viitor, să onorezi niște invitații la evenimente, să ieși cu prietenii. În partea a doua a zilei este posibil să pui bazele unui contract nou, care-ți poate aduce sume însemnate în conturile tale, dacă știi să te pui în valoare.

 

Gemeni

 

Astăzi au loc discuții cu șefii legate de modificarea unui contract sau de plătirea orelor suplimentare. De asemenea, cineva din grupul de prieteni ar putea să te recomande într-un proiect nou. În partea a doua a zilei, rezolvi o chestiune administrativă a locuinței.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu confirmări că schimbarea pe care ai făcut-o în sfera profesională este bună, însă mai ai multe de învățat. S-ar putea să fii tentată să mai începi niște cursuri de perfecționare, pentru că-ți dorești să obții o funcție.

 

Leu


Cu Luna în tranzit prin casa transformărilor profunde, astăzi vei avea parte de emoții puternice. De asemenea, simți nevoia să-ți manifești sentimentele față de partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ești deschisă flirtului și accepți invitația unor prieteni/colegi să ieși în oraș, unde cunoști persoane noi.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să primești un cadou, o sumă de bani, care a întârziat să intre în conturile tale sau o propunere de a lucra într-un proiect nou, pe care să-l desfășori în timpul liber. În partea a doua a zilei, dialogul cu partenerul sau unul dintre apropiați ar putea să te ajute să înțelegi și să vindeci o traumă din trecut, care are legătură cu familia.

 

Balanță

 

Posibil ca dispoziția ta să se schimbe astăzi datorită unor vești care vin de la locul de muncă și care vizează activitatea profesională și programul de lucru. Dacă ești implicată în mai multe activități, poate este momentul să faci curățenie și să lași doar pe acelea care-ți aduc beneficii financiare.

 

Scorpion

 

Astăzi ai multă intuiție într-o activitate de creație. În planul amoros, faci declarații și încerci să-i acorzi partenerului mai multă atenție decât de obicei. Dacă te afli la începutul unei relații, îți copleșești partenerul cu gesturi frumoase.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să te preocupe rezolvarea unor chestiuni, care privesc viața de familie. Încerci să identifici ce anume trebuie să rezolvi în relația cu partenerul de cuplu sau cu ceilalți membri ai familiei. S-ar putea să nu fiți pe aceeași lungime de undă, să aveți păreri diferite, însă opoziția care se formează în Lună și Soare te determină să rezolvi conflictul relațional într-un mod constructiv.

 

Capricorn

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și ar fi bine să profiți de acest lucru pentru a discuța sau lămuri unele situații în cuplu sau la serviciu. Posibil să faci niște deplasări, să mergi la întâlniri sau să ieși în oraș cu prietenii sau cu rudele apropiate.

 

Vărsător

 

Astăzi te preocupă situația financiară și intenționezi să-ți renegociezi salariul sau să cauți alte surse de venit. În partea a doua a zilei este posibil să ai niște confruntări cu partenerul de cuplu legate de administrarea banilor comuni.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii, ești mai sensibilă și cauți armonia în orice activitate pe care o întreprinzi. S-ar putea să ai intuiție într-o decizie, care privește cariera sau o chestiune profesională. Și sumele pe care trebuie să le încasezi te preocupă și mai ales achitarea unor utilități și rate, pentru a scăpa de o grijă.

 

related posts

Modifică setările cookies