Horoscop zilnic 1 martie 2022. Capricornii au parte de o zi cu multe cheltuieli, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 1 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil activităților care solicită putere de concentrare, seriozitate și capacitate de organizare. Atenție la relațiile cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să te manifești mai critic!


Taur

 

Deși începutul zilei nu se anunță prea fericit, contextul astral aduce surprize plăcute, progrese în planul profesional și oportunități pe care ar trebui să nu le pierzi. În ce privește planul sentimental, este posibil să primești vești de la o persoană din străinătate sau cu care ai pasiuni/principii comune. Surpriza poate fi și o invitație de a pleca într-un sejur.

 

Gemeni

 

Stai departe, astăzi, de dispute, mai ales dacă unul dintre prieteni te caută și deschide un dialog pe teme financiare! Este posibil să răspunzi foarte critică, să dai o lecție. În unele cazuri poate fi vorba de o situație din trecut, care revine în actualitate acum și vrei să o lămurești odată pentru totdeauna.


Rac

 

S-ar putea, astăzi, să întâmpini niște probleme în rezolvarea unor chestiuni financiare, care privesc banii și bunurile pe care le deții cu partenerul de cuplu. Ești tentată, la orice pas, să critici orice inițiativă a partenerului, așa că mai bine renunță și lasă pe altă dată dialogul pe teme financiare.

 

Leu


Luna îți traversează, astăzi, casa relațională și face un aspect de conjuncție cu Saturn. Prin urmare, să nu te miri dacă comunicarea cu perechea de viață va fi restricționată sau vei comunica destul de greu cu cei cu care lucrezi. Dacă te deranjează ceva, spune fără să critici/ să acuzi sau cel mai bine ar fi să lași pe o altă zi ce nemulțumiri ai de spus.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu o zi mai dificilă la serviciu, însă reușești să o scoți la capăt până la final. Chiar dacă ai o stare de agitație interioară și că trebuie să te împarți în mai multe locuri sau că nu te poți concentra, este doar o impresie, pentru că ai o capacitate mare de concertrare.

 

Balanță

 

În planul sentimental sau în relațiile cu copiii apar tensiuni și conflicte de idei, așa că s-ar putea să traversezi cu greu ziua de astăzi. Oricare ar fi situația, ideea este că trebuie să găsiți o cale comună de comunicarea sau un compromis.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, familie, spațiul de locuit. S-ar putea să apară discuții în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă din familie, așa că cel mai bun lucru ar fi să lași de la tine, pentru că viziunile voastre sunt diferite și nu o s-o scoateți la capăt.

 

Săgetător

 

Sectorul comunicării s-ar putea să fie blocat astăzi. La fel și dacă ai de făcut deplasări, să rezolvi unele chestiuni, care țin de partea administrativă. În relația cu colegii intervin tensiuni, pentru că aveți păreri diferite cu privire la o chestiune profesională.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi cu multe cheltuieli, dar s-ar putea să primești și cadouri, așa că, așteaptă-te la surprize din partea unor persoane, care vor să-ți arate cât te apreciază! Și tu la rândul tău vei face mici gesturi persoanelor dragi.

 

Vărsător

 

Astăzi, ai nevoie să-ți ordonezi gândurile pentru a putea lua niște decizii importante în viața de cuplu și în cea de familie. Posibil să apară discuții tensionate cu familia și să acționezi într-un fel în care să surprindă pe toată lumea. Pe seară, te destăinui unei persoane în care ai încredere.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te face mai retrasă și nu ai o dispoziție prea bună să socializezi. Poate și oboseala își spune cuvântul, dar și atitudinea și acțiunile celor din jur. Te afectează orice, așa că mai bine stai, cât poți de departe, de toată agitația cotidiană!

 

 

related posts

Modifică setările cookies