Horoscop zilnic 10 noiembrie 2022. Capricornii întâlnesc pe cineva de care se îndrăgostesc, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 10 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Contextul astral de astăzi nu este favorabil negocierilor sau discuțiilor despre bani, bunuri, moșteniri sau sfera intimă. Se formează un aspect dizarmonic, care te obligă la transformări, la o analiză critică. Pe de altă parte, aspectul armonions pe care Venus, planeta iubirii, îl formează cu Neptun din casa frământărilor interioare și trecutului, îți aduce sensibilitate și înclinare spre visare, romantism.

 

Taur

 

Chiar dacă astăzi resimți un aspect tensionat, rolul acestuia este să te determine să lupți să obții o înțelegere, un contract sau un parteneriat. Abordat pozitiv, te va scoate din zona ta de confort, dar în primul rând este nevoie să conștientizezi o problemă,  care apare între sectorul parteneriatelor și relația cu șefii sau cu persoane cu autoritate/instituții. Poți alege să înveți din propriile greșeli sau să continui pe acceași linie și să rămâi nemulțumită.

 

Gemeni

 

Cu Luna în casa personalității și Mercur, guvernatorul tău, în aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, s-ar putea să muncești foarte mult astăzi, să încerci să rezolvi cât mai multe sarcini sau treburi rămase restante și la serviciu și acasă. Pe de altă parte, în planul setimental apar evenimente și situații din trecut, persoane cu care reiei legătura.

 

Rac

 

Astăzi se anunță o zi cu stres financiar, mai ales dacă vrei să achiziționezi ceva de o valoare mai mare și faci eforturi să găsești oferta cea mai bună sau să negociezi în favoarea ta. Aspectul pe care Venus, micul benefic, îl formează cu Neptun vine să-ți împlinească o dorință mai veche, așa că ziua se termină într-o notă optimistă.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, nu se simte prea bine în raport cu Saturn din casa relațiilor și s-ar putea să fii tentată să faci acuzații nefondate, să iasă la suprafață niște nemulțumiri legate de administrarea banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul. De asemenea, dacă partenerul nu este de acord cu inițiativele tale de a pleca într-o călătorie, pot ieși scântei.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în planul relațional și după o perioadă în care ai avut conflicte și tensiuni cu partenerul de cuplu, acum iese și soarele pe strada da. E valabil să dacă ești singură, pentru că s-ar putea la unele dintre întâlnirile profesionale, pe care le stabilești, să cunoști pe cineva de care să fii interesată.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să intervină niște dialoguri tensionate în raport cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. În schimb, la locul de muncă se întrevăd relații armonioase cu șefii și colegii și cooperare bună într-un proiect de viitor.

 

Scorpion

 

Din punct de vedere financiar este o zi cu decizii importante, dacă vrei să faci niște achiziții de o valoare mai mare. Pe de altă parte, contextul astral aduce vești bune în planul sentimental, mai ales că ai nevoie de pasiune. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, poți profita să reînvii pasiunea printr-un gest romantic.

 

Săgetător

 

Posibil niște probleme de sănătate să nu te lase să-ți vezi de planurile tale astăzi și să fii nevoită să amâni o întâlnire, fie ea și prin videocall. Contextul astral te invită să te ocupi mai mult de tine. Eventual să-ți iei niște zile libere, să te detașezi de tot ce te-a încărcat în ultimele luni.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să ai o întâlnire cu prietenii, să primești niște cadouri sau să-ți faci planuri pe termen lung pentru economisirea unor sume de bani. Aspectul armonios pe care Venus, planeta iubitii, îl formează cu Neptun din casa deplasărilor, ar putea să-ți scoată în cale pe cineva de care să te îndrăgostești.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să încerci să rezolvi niște chestiuni birocratice sau să ai niște discuții cu șefii legate de activitatea profesională. Pe de altă parte, s-ar putea să te implici mai mult într-un proiect de creație sau în activitățile extrașcolare ale copilului, dacă ești părinte. Dacă ești singură, cunoști pe cineva din străinătate și începi o relație la distanță.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi este favorabil afirmării. Poți ieși în față, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența acumulată. Ai noroc și dacă trebuie să rezolvi niște chestiuni legate de casă, patrimoniu, o moșternire sau intrarea în posesia unor bunuri. În planul sentimental, petreci o seară romantică cu partenerul de cuplu.

 

Ruxi: Înainte de bogăție, era sărăcie

related posts

Modifică setările cookies