Horoscop zilnic 25 martie 2020. Peștii au probleme cu banii și nu le rezolvă prea curând, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 25 martie 2021.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte, privind achiziționarea unor device-uri.  Nu ești de acord, momentan, cu achiziționarea unor produse de valoare mai mare, așa că s-ar putea să se iște niște tensiuni între voi.

Taur

S-ar putea, astăzi, cineva din familie să aplaneze un conflict între tine și un prieten. Motivele disputelor sunt legate de bani, de returnarea unei datorii. La serviciu, afli niște secrete legate de încheierea bruscă a unui proiect pe care îl aveai în derulare.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Gemenii încheie o relație sentimentală care nu-i mai satisfăcea, ce se întâmplă cu Racii

Gemeni

Deși începi ziua bine, cu energie și determinare, pe parcursul ei, vei pierde din elanul de dimineață. Cu toate astea, organizarea și planurile tale eficiente, te vor ajuta să fii la zi cu toate sarcinile. În planul sentimental, ai parte de dialoguri de viitor cu persoana iubită sau cu cineva care ar putea să-ți devină mai apropiat.

Rac

Traversezi o perioadă favorabilă afirmării la locul de muncă și ai parte de satisfacții profesionale. Totuși, astăzi, s-ar putea să apară niște evenimente neașteptate sau să fii surprinsă de acțiunile și atitudinea unui coleg/ă cu care te înțelegeai bine.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, pentru că în ultima perioadă ai observat o lipsă de implicare din partea perechii de viață și vrei să afli ce se întâmplă. La serviciu, ești determinată să obții o finanțare sau trebuie să administrezi cât mai eficient un buget.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce un eveniment neprevăzut, care are loc în familie sau cu locuința. Este posibil să se defecteze ceva și să ai nevoie de un meșter. Pregătește-te și pentru cheltuieli neprevăzute, care îți pot destabiliza bugetul din această săptămână!

Balanță

Chiar dacă nemulțumirile tale se mențin active la locul de muncă, din cauza mentalităților diferite, astăzi, reușești, cu ajutorul unui coleg/e, să te faci înțeleasă și să ți se dea dreptate într-un proiect, o sarcină sau un plan de afaceri pe care le prezinți în fața șefilor.

Scorpion

Traversezi o perioadă nu tocmai bună în planul sentimental. Te simți confuză și fără direcție și nu înțelegi de ce ai această stare. Dorești să iei niște decizii, dar încă nu ai puterea, așa că le amâni pentru când te vei simți în stare să acționezi.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu privind spațiul de locuit și relația voastră, deoarece au apărut tensiuni multe, în ultima perioadă. Poate de vină este Marte, planeta războiului, care-ți traversează sectorul relațiilor și ai înțeles greșit cum trebuie să abordezi problemele. În loc să le rezolvi și să folosești constructiv energia primită, ai intrat în conflicte și ți-ai transpus frustrările de la locul de muncă pe partener.

Capricorn

S-ar putea, astăzi, să te preocupe returnarea unei datorii sau să încerci să faci un credit, să demarezi o acțiune notarială care vizează un imobil pe care îl administrezi. În ce privește starea de sănătate, este necesar să faci o schimbare majoră, să adopți un regim de viață sănătos, o dietă și sport pentru a putea să te reechilibrezi.

Vărsător

Înainte să decizi să pleci la o sesiune de shopping cu prietenele, ar trebui să-ți faci niște calcule și să ții cont de promisiunile făcute partenerului, pentru că pot să apară unele tensiuni între tine și acesta, care-ți reproșează că-ți petreci mai mult timp cu prietenele decât cu el.

Pești

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă preocupări pentru administrarea banilor pe care îi câștigi la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Trebuie să știi pe ce te poți baza în perioada următoare, pentru că vrei să faci un împrumut sau să achiziționezi pentru casă niște bunuri de o valoare mai mare.

Pe PRO TV Plus vezi și 

Întrebarea Mesei Rotunde cu IHATEPINK: Ce propunere are pentru Alina Eremia, Mimi si Cristina Ich?

 


 

related posts

Modifică setările cookies