Horoscopul zilnic 30 iunie 2019. Leii își întâlnesc sufletul pereche, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 30 iunie 2019.

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC

Azi ai parte de o aventură în viața ta. Poate fi vorba despre o deplasare care te pune la mișcare fizică, fie întâlnești o persoană care nu te lasă deloc să stai liniștit. O zi agitată, pe care nu o vei uita prea curând.

 

TAUR

Te încarci de energie pozitivă, iar asta e tot ce îți dorești, având în vedere săptămâna agitată pe care ai avut-o. Apare și un cadou special din partea persoanei iubite, poate fi vorba de o călătorie sau o bijuterie scumpă. 

 

Citește și Horoscopul chinezesc 2019. Anul Mistrețului vine cu mulți bani și iubire

 

GEMENI

Ești foarte sociabilă astăzi. Intri în vorbă cu necunoscuții, iar asta poate fi în avantajul tău. Apare în perisaj o persoană care îți face oci dulci, dar nu ești foarte convinsă că e ceea ce trebuie.

 

RAC

Stai cam rău cu nervii. Nu reușești să te controlezi deloc și asta îi afectează pe toți cei din jurul tău. Azi ai parte și de câteva reproșuri din partea celor dragi. Pe seară ești chemat în oraș de un fost amic de-al tău.

 

LEU

Aștepți momentul ăsta de foarte mult timp, și anume să te așezi la casa ta. Astăzi ți se confirmă că persoana de lângă tine este sufletul tău pereche și veți începe să vă faceți planurile de nuntă.

 

FECIOARĂ

Este foarte posibil să primești o suma importantă de bani astăzi. Știi deja cum vei investi această sumă, așa că nu vor exista surprize. Persoana iubita te fascinează. Aveți atât de multe puncte în comun, încât ești uimită până și tu de cât de norocoasă ești! 

 

BALANȚA

Nu te expune la soare atât de mult. Nu este o zi favorabilă pentru tine din punct de vedere al sănătății. Te-a ajuns și oboseala din timpul săptămânii, iar asta te frustrează. Nu-ți neglija apropiații. 

 

SCORPION

Persoanele dragi vor beneficia din plin de energia ta. Te gândești cum să îl surprinzi în cel mai plăcut mod. Strângi bani pentru un cadou mai consistent sau inviți în oraș un membru al familiei. Tot ceea ce faci astăzi te face fericită pe tine, dar și pe cei din jurul tău. 

 

SĂGETĂTOR

Câștigi o sumă de bani care te scoate din perioada grea în care tocmai intrasei. Ai grijă cum îi cheltuiești ca să nu-ți pară rău că s-au dus prea repede. Pe seară primești o veste bună din parte familiei.

 

CAPRICORN

Ai nevoie să porți o discuție cu persoana iubită pentru a clarifica unele probleme. Este posibil să priviți lucrurile diferit și asta să ducă la dezechilibre în relația voastră. 

 

VĂRSĂTOR

Esti plină de viață! Peste tot pe unde treci transmiți doar voie bună. Totuși, nu toată lumea apreciază entuziasmul tău astăzi. Sunt și persoane care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.  Nimic nu te poate opri, așa că bucură-te de această zi minunată, dar ai grija cu cine vorbești!

 

PEȘTI

Te-ai săturat să fii doar tu cea care încearcă din răsputeri să facă relația să meargă. Simți nevoia să vezi puțină implicare și din partea partenerului tău. Ar fi bine să spui sincer ce anume te deranjează. Aveți o relație frumoasă și ar fi păcat să nu aveți grijă de ea! 

related posts

Modifică setările cookies