Horoscopul lunii aprilie 2020. Gemenilor li se va testa credința, ce se întâmplă cu Racii 


Luna aprilie 2020 vine cu schimbări uriașe în materie de bani, sănătate și carieră pentru toate zodiile. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Pentru Berbeci luna aprilie va fi o lună activă până pe 19 aprilie, deoarece sunt susținuți de către Soare. În ultima decadă se activează sectorul financiar, așa că Berbecii vor face tot ce le stă în putere să-și suplimenteze veniturile.

În data de 5 aprilie, Venus, micul noroc, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa comunicării, a schimbului de idei și acumularea de cunoștințe, semn că ar trebui să se folosească de acest tranzit pentru că este unul benefic și pot rezolva o serie de situații.

Pe data de 5 aprilie are loc prima conjuncție Jupiter-Pluton din Capricorn, în casa carierei, iar Berbecii vor avea o dorință puternică de a-și reconfigura viitorul. Totodată, plata unor datorii sau a unor împrumuturi devine necesară. Aspectele astrale indică faptul că și partenerul Berbecului va avea o lună bună din punct de vedere financiar, așa că li se dă șansa să economisească o sumă de bani pe care o pot investi în ceva de o valoare mai mare.

Luna Plină din 8 aprilie se formează în zodia Balanței, pe domeniul casei cuplului, relației și a parteneriatelor de afaceri. Astfel, vor exista nativi care încheie o relație sau care își salvează relația prin comunicare. Posibil cei singuri să cunoască pe cineva prin intermediul tehnologiei.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Berbec, în casa personalității, semn că vor deveni buni negociatori, îți vor etala cunoștințele și ar putea să rezolve o serie de situații.

Luna Nouă din 23 aprilie se formează în zodia Taur și le deschide un nou ciclu în sectorul finanțelor. Posibil Berbecii să își schimbe obiceiurile financiare, să își dorească să câștige mai mulți bani și vor munci pentru acest lucru.

Marte, planeta acțiunii și stăpânul lor, tranzitează toată luna zodia Vărsător și indică o viață socială activă, aceștia vor ține legătura cu cei apropiați, colegii și prietenii și se vor implica în tot felul de acțiuni umanitare. 

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Pentru Tauri luna aprilie va fi o lună bună din punctul de vedere al relațiilor, pentru că aceștia vor simți susținerea partenerului. Acest lucru se datorează în principal alăturării celor două planete: Pluton, stăpânul casei relațiilor, și a lui Jupiter, marele benefic.

Dacă în primele trei săptămâni ale lunii, Soarele se află pe casa izolării și a subconștientului și le aduce o stare psihică mai puțin bună, de izolare și energie scăzută, în ultima decadă, când Soarele ajunge în zodia lor, lucrurile se schimbă. Aceștia își revin miraculos și vor încerca să se folosească de toate oportunitățile.

În data de 3 aprilie, Venus, stăpânul lor, ajunge în Gemeni, în zona financiară și vor începe să vadă și roadele proiectelor lor. Lucrurile se vor mișca în direcția dorită de ei, chiar dacă vor munci mai mult pentru acest lucru.

Luna Plină din 8 aprilie are loc în Balanță și va scoate în evidență unele nemulțumiri de la locul de muncă. Va exista varianta în care ori se schimbă ceva în sarcinile de serviciu ori se vor îndrepta în altă direcție și vor accepta unele propuneri profesionale pe care le-au tot refuzat în ultimele luni. Totodată, aceștia se vor preocupa mai mult de sănătate.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Berbec, în casa subconștinetului și alături de Soare, îi invită pe nativi la o introspecție a vieții lor.

Luna Nouă din 23 aprilie se formează în zodia Taur și le deschide un nou ciclu în viața personală sau cea profesională, este momentul lor de afirmare de an, în care își pot seta obiective pe termen lung.

Cum Marte și Saturn traversează împreună casa carierei, Taurii vor deveni destul de agresivi în a-și atinge scopurile în sfera profesională și vor avea curaj și inițiative în chestiuni care țin de carieră.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aprilie va fi o lună bună pentru Gemeni, mai ales că vor avea din 3 aprilie de partea lor pe Venus, micul noroc. Acum depinde de ei cum vor folosi energia planetei benefice pentru schimbările pe care și le doresc în viața personală, dar și în cea profesională.

Conjuncția planetelor Jupiter, marele benefic, și Pluton, stăpânul casei muncii, le deschide calea spre noi perspective de asociere în proiecte pe termen lung. Ar fi indicat să se folosească de energia Soarelui până pe 19 aprilie să demareze noi proiecte sau să își facă planuri de viitor, pentru că grupul de prieteni îi va ajuta foarte mult prin promovare și recomandare.

Luna Plină din 8 aprilie are loc în Balanță în sectorul care indică iubirea, relația cu copiii, creativitatea, activitățile artistice, dar și valorificarea unei vocații. Așadar, sunt sfătuiți să își urmeze intuiția și să înceapă o activitate, un proiect personal de suflet, care le va aduce multe satisfacții. Posibil și sfera sentimentală să primească un nou impuls.

În data de 11 aprilie, Mercur, stăpânul lor, ajunge în Berbec și alături de Soare, ajută la relaționarea cu multe persoane, cu care pot demara proiecte sau cel puțin să facă o strategie de afacere sau de proiect.

Luna Nouă din 23 aprilie se formează în zodia Taur și le pregătește o nouă etapă de viață, însă momentan vor fi nevoiți la un proces de introspecție și la renunțarea la schemelor vechi în care au fost blocați ani de zile, pentru a putea merge înainte pe drumul dorit.

Cum Saturn și Marte traversează împreună sectorul care reprezintă în harta astrală religia, filosofia, studiile, călătoriile, relația cu străinătatea și sistemul de valori personale, tranzitul lor prin aceste domenii le va aduce Gemenilor o testare a credințelor și acest proces se va întinde pe o perioadă lungă de timp, Multe principii se vor schimba, de altele se vor debarasa și chiar dacă în primă fază nu vor fi mulțumiți cu deciziile lor, Gemenii își vor da seama că este cel mai bun lucru care li s-a putut întâmpla, cu implicații puternice în modul în care își trăiesc viața.

Horoscop Rac luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună dinamică în sectorul ambițiilor profesionale și al carierei, mai ales până pe 19 aprilie când Soarele traversează acest domeniu de viață. În ultima decadă de lună, însă, Racii vor încerca să aplice în proiectele pe care le vor avea, toate demersurile din primele trei săptămâni ale lunii. 

Primul aspect este intrarea lui Venus, planeta armoniei și a iubirii, în casa subconștientului și a izolării. Cum Venus le guvernează sectorul familiei și al casei, poate se vor simți departe de familie, de părinți, iar unele stări mai puțin  bune, pe care le vor avea, se vor datora și faptului că deși și-au dorit să facă niște schimbări în/de locuință, acestea nu sunt posibile în această perioadă, iar acest lucru îi mâhnește foarte mult.

Luna Plină din 8 aprilie are loc în Balanță, în sectorul care indică viața de familie și locuința, unde vor lua niște decizii importante, pe care le vor pune în aplicare în momentul în care vor putea.

În data de 11 aprilie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, în același segment dinamizat, al carierei și le dă posibilitatea să se afirme. 

Luna Nouă din 23 aprilie se formează în zodia Taur și deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie, în planurile și proiectele pe termen lung prin lărgirea cercului de cunoștințe.

Nu în ultimul rând, avem conjuncția planetelor Jupiter, marele benefic și Pluton, guvernatorul casei sferei sentimentale, ambele poziționate în casa mariajului și a parteneriatelor de afaceri. Marele benefic aduce șanse în relansarea unei relații, a unei căsnicii, însă Pluton cere să se facă pe alte baze, mai trainice. Și nativii Rac, dar și partenerii acestora, ar trebui să treacă printr-un proces de transformare, iar la finalul testului dat de Saturn, ambii să realizeze lucrurile cu adevărat importante în viață.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună prolifică pentru nativii Leu din punct de vedere al studiilor, acumulării de cunoștințe și perfecționarea într-un domeniu. Totodată, toate acestea vor avea ca punct de plecare sistemul de valori personale. Până pe 19 aprilie, Soarele susține din plin domeniile enumerate, ca în ultima decadă să înceapă acțiunea în sfera profesională, a imaginii și statutului personal.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, din 3 aprilie în sectorul proiectelor, planurilor pe termen lung, dar și al prietenilor care le pot face o recomandare.

Luna Plină din 8 aprilie are loc în zodia Balanței și dinamizează axa cunoașterii, a relației cu frații, relația cu persoane aflate în străinătate, comunicarea și schimbul de opinii. Nativii interesați să încheie cu succes o etapă de învățare, vor fi foarte motivați să acumuleze informație.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, în aceeași casă a studiilor și îi va ajuta în toate procesele de învățare sau de negociere și încheiere de contracte care au legătură cu studiul sau cu sectorul profesional în care activează.

Luna Nouă din 23 aprilie se formează în zodia Taur și deschide o nouă etapă în sfera socio-profesională.

În altă ordine de idei, Jupiter și Pluto merg împreună, la fel și Saturn cu Marte. Primele două planete amintite ar putea să îi ajute în demersurile achiziționării unei case, iar celelalte două, poziționate pe casa mariajului și a relațiilor, vor avea influență asupra acestor domenii. Odată cu intrarea lui Saturn în casa mariajului, relația poate fi pusă la încercare. Cei singuri vor avea parte de mai puține întâlniri și vor simți nevoia unui partener de calitate, pe care să se bazeze, să le fie sprijin.

Horoscop Fecioară luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună bună pentru nativii Fecioară în ceea ce privește preocuparea pentru studii, prin urmarea unor cursuri de perfecționare, în ce privește sfera profesională și sarcinile de serviciu. Soarele traversează casa avantajelor materiale până pe 19 aprilie, dinamizând axa posesiunilor, ca în ultima decadă să beneficieze de tranzitul astrului zilei prin casa studiilor.

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, micul noroc, în casa imaginii, statutului personal și al carierei. Astfel, în următoarele patru luni vor putea primi tot felul de oferte tentante și își vor suplimenta veniturile.

Luna Plină din 8 aprilie din zodia Balanței dinamizează axa finanțelor, respectiv banii pe care îi obțin muncind, semn că pot avea parte de o mărire salarială sau pot încheia colaborari pentru suplimentarea veniturilor.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, și va dinamiza și el axa posesiunilor, respectiv casa creditelor, moștenirilor, avantajelor materiale. Fecioarele se pot aștepta să demareze acțiunea privind o moștenire sau să investească o sumă mai mare de bani într-un bun de valoare.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa pregătirii profesionale și a sistemului de principii și deshide o nouă etapă într-un proiect de viață al nativilor.

În altă ordine de idei, Jupiter și Pluto merg împreună toată luna. Cum Pluton guvernează casa comunicațiilor, în tandem cu marele benefic, nu poate să aducă decât o perioadă bună celor care învață, au de acumulat cunoștințe, pentru profesori, scriitori, persoane care lucrează în presă, marketing, vânzări sau relații publice. Despre Saturn și Marte, ambii aflați în casa muncii nativilor se poate spune că vor aduce restructurarea activităților profesionale.

Horoscop Balanță luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună în care preocupările nativilor Balanță vor fi pentru acumularea de cunoștințe, relația de cuplu și sectorul financiar. Până în data de 19 aprilie Soarele traversează și dinamizează totodată axa posesiunilor, ca în ultima decadă, după ce aceștia își fac ordine în finanțe, să fie interesați de începerea unui curs de perfecționare profesional sau personal, dar și de valorile după care se ghidează în viață. 

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, patronul nativilor, în zodia Gemeni, din 3 aprilie în sectorul studiilor și al relației cu persoane din afara țării. Micul benefic va ajuta în toate procesele de învățare, dar și în promovarea unui proiect personal.

Luna Plină din 8 aprilie se perfectează în zodia Balanței, așa că vedetele acestei perioade vor fi nativii Balanță, care pot înregistra succese în planul profesional și în ceea ce privesc studiile. Totodată, se va dinamiza și axa relațiilor, nativii având posibilitatea să reia comunicarea cu o persoană care locuiește în afara țării.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, și va întări aspectele comunicării cu o persoană cu care au reluat legătura sau cei care sunt deja într-o relație, ar putea să rezolve problemele adunate timp de mai multe luni.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, a creditelor, a banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și în casa intimității. Astfel, se deschide o nouă etapă în toate aceste domenii, Balanțele fiind invitate să gestioneze rațional banii pe care îi dețin, iar în ceea ce privește relația cu partenerul, aceștia ar trebui să îi preocupe profunzimea relației.

Cu aglomerarea de planete în casa vieții de familie și a locuinței, există și oportunitatea unei investiții imobiliare sau posibilitatea încasării unei sume de bani dintr-o tranzacție imobiliară. Alăturarea marelui benefic, Jupiter, de Pluton, stăpânul casei banilor munciți de către Balanțe, ar putea aduce nativilor oportunități financiare sau posibilități de a-și suplimenta veniturile pe termen lung. 

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună în care nativii Scorpion vor fi preocupați de relația de cuplu, sarcinile de la locul de muncă, sănătatea și regimul unei locuințe.

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, micul noroc, din 3 aprilie, în zodia Gemeni, în casa care reprezintă avantajele materiale, semn că urmează o perioadă de patru luni în care Scorpionii vor primi bani de peste tot.

Luna Plină din 8 aprilie se perfectează în zodia Balanței, în casa subconștientului, a izolării și a sănătății, semn că nativii vor fi nevoiți să își schimbe stilul de viață, posibil din cauza unor probleme de sănătate sau a suprasolicitării de la locul de muncă. Mai multă odihnă, o dietă și evitarea suprasolicitării este tot ce le trebuie pentru a se reechilibra.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul care reprezintă locul de muncă și sănătatea. La serviciu pot să înceapă organizarea sarcinilor astfel încât să se eficientizeze timpul, vor obserba ca relațiile cu colegii se îmbunătățesc datorită comunicării deschise, iar în ceea ce privește sănătatea, Scorpionii se vor informa cum să aibă un stil de viață sănătos.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa cuplului, a relațiilor și anunță noi etape în mariaj, relație sau într-un parteneriat de natură profesională.

Saturn și Marte le traversează Scorpionilor casa familiei și a relației cu părinții, semn că vor exista multe momente tensionate în familie sau revin în discuție unele chestiuni de familie, care privesc regimul unei case sau a unui bun de valoare mai mare. Alăturarea planetelor Jupiter, marele benefic, și Pluton, guvernatorul Scorpionilor, le imprimă nativilor multă energie, șanse, noroc, protecție și vor veni spre ei multe oportunități profesionale, dar și sentimentale.

Horoscop Săgetător luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună în care preocupările nativilor Săgetător vor fi pentru regimul unei locuințe, sfera sentimentală, relațiile profesionale, relațiile personale, dar și sectorul financiar. Chiar dacă vor exista de-a lungul lunii o serie de provocări prin care vor trece Săgetătorii, planetele poziționate pe casa banilor, Jupiter, marele benefic și guvernatorul lor, și Pluton, îi va împinge pe nativi să găsească soluții pentru suplimentarea veniturilor. Vor exista nativi care își vor schimba direcția în carieră și se vor îndrepta spre alte domenii, iar o idee originală le-ar putea aduce o sumă de bani neașteptată.

Soarele le traversează casa sentimentală până pe 19 aprile aducând multă pasiune în cuplu, iar în ultima decadă începe acțiunea la locul de muncă.

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, micul noroc, din 3 aprilie, în zodia Gemeni, în casa care reprezintă partenerul, cuplul și relația. Astfel, micul benefic, aduce armonie în cupluri, iar celor singuri ar putea să le aducă un partener cu care să înceapă o relație personală sau profesională. Posibil, prin intermediul serviciului, să cunoască o persoană care apoi sa le devină partener.

Luna Plină din 8 aprilie se perfectează în zodia Balanței în sectorul care indică proiectele de grup. Cum Venus, guvernatorul Balanței se află în casa parteneriatelor, un indiciu ar fi că ori se încheie o etapă, un proiect, ori nativii pot culege roadele unor demersuri în încheierea unor contracte profitabile, însă acest lucru mai ține și de imprevizibiul Uranus, poziționat pe casa muncii, care aduce numai suprize în această perioadă.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec în sfera sentimentală, așa că nativii Săgetător ar putea să rezolve prin comunicare o serie de probleme, dacă au avut. Dacă nu, poate se gândesc să își valorifice un talent pentru că au șanse să aibă beneficii financiare.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa muncii, semn că începe o nouă etapă pentru următorul an în tot ceea ce înseamnă sferă profesională și sarcini de serviciu.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună în care preocupările nativilor Capricorn vor fi pentru relația de iubire, locul de muncă și sfera profesională, sectorul profesional și relațiile cu membrii familiei sau regimul unei locuințe. Până pe 19 aprilie Soarele favorizează relațiile de familie, energie pentru a schimba ceva în locuință, poate are loc o mutare, ca în ultima decadă din lună relația de iubire să devină intensă.

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, micul noroc, din 3 aprilie, în zodia Gemeni, în casa care reprezintă munca, relațiile cu colegii și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească și în care vor observa că le vor îndeplini mult mai ușor. Pot să apară șanse de schimbarea locului de muncă sau cei care sunt în căutare, să aibă succes. 

În data de 5 aprilie Jupiter, marele protector, și Pluton, planeta transformărilor, ambele poziționate în casa personalității Capricornilor, le deschide acestora o nouă etapă de evoluție, cu implicații puternice în planurilor lor de viață. 

În altă ordine de idei, Saturn, stăpânul lor, și Marte, planeta acțiunii, merg mână în mână toată luna prin sectorul financiar. Nativii nu vor duce lipsă de bani, chiar vor încasa mai mulți bani în această lună, vor avea bani de la familie și vor învăța să gestioneze mult mai bine resursele de care dispun. 

Luna Plină din 8 aprilie se perfectează în zodia Balanței și anunță un succes în carieră și în demersurile făcute pentru a fi investiți într-o funcție. În unele cazuri, dacă au lucrat la un proiect mai mult timp, acum poate fi încununarea muncii depuse.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec în casa care reprezintă în harta natală familia, locuința și relațiile cu părinții și alti membrii apropiați. Cum Mercur în Berbec este mai direct și agresiv, sunt sfătuiți să nu dea curs disputelor și să stea departe de tensiuni.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa iubirii, a relației cu copiii, dar și a activităților artistice și a petrecerii timpului în mod plăcut alături de cei dragi și deschide o nouă etapă în aceste domenii.

Horoscop Vărsător luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună în care preocupările nativilor Vărsător vor fi pentru relația cu copiii, activitățile de creație și artistice, sfera sentimentală, sarcinile de la locul de muncă, informarea, acumularea de cunoștințe și regimul unei locuințe.

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, micul noroc, din 3 aprilie, în zodia Gemeni, în casa care reprezintă iubirea, relația cu copiii și activitățile de creație și artistice, semn că aceste domenii vor fi susținute de către planeta armoniei. Din aceste activități, o idee originală, ar putea deveni un proiect de succes în viitor. 

În data de 5 aprilie Jupiter, marele benefic, și Pluton, guvernatorul casei carierei își dau mâna și anunță un nou ciclu în sfera profesională. Vărstorii vor avea ocazia să se implice în proiecte umanitare sau să reia proiecte mai vechi. Totodată, pot fi recomandați de către un prieten să participe la un proiect de grup, iar ideile lor originale în ceea ce privește promovarea online să fie un succes.

Luna Plină din 8 aprilie se perfectează în zodia Balanței în sectorul care indică principiile de viață,  studiile, spiritualitatea și relația cu persoane aflate în străinătate. Astfel, nativii ar putea să pregătescă un proiect personal, în care să își valorifice un talent, de pe urma căruia să aibă și câștiguri financiare.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec în casa comunicării și a schimbului de idei. Este un aspect bun pentru acumularea de informație, pentru dezbateri, dar și pentru nativii care scriu, lucrează în presă, marketing, vânzări, în special online, dar și în comerț. Singurul lucru la care trebuie să fie atenție este modalitatea de exprimare, tonul, pentru că vor tinde să fie agresivi, însă fără intenție.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa familiei și a căminului și deschide o nouă etapă în relațiile de familie.

Marte, planeta acțiunii, le va tranzita întreaga lună aprilie casa personalității și le va imprima multă energie, independență și uneori încăpățânare. Nativii vor avea curaj să nu dea înapoi de la nicio controversă. Alături de Marte va fi și Saturn, care va aduce o mai multă responsabilitate în tot ce întreprind.

Horoscop Pești luna aprilie 2020

Luna aprilie este o lună în care preocupările nativilor Pești vor fi pentru bani, relațiile cu frații, definitivarea unor studii sau cursuri și susținerea unor examene și implicarea în noi proiecte pe termen lung.

Primul eveniment astral este intrarea lui Venus, micul noroc, din 3 aprilie, în zodia Gemeni, în casa care reprezintă familia. Așadar, atenția Peștilor va fi îndreptată spre familie, chestiunile gospodărești, dar și pentru petrecerea timpului cu cei dragi. Posibil părinții să aibă un rol important în această perioadă pentru că își pot ajuta copiii mai mult.

Luna Plină din 8 aprilie se perfectează în zodia Balanței, în casa moștenirilor, avantajelor materiale, casa financiară a banilor deținuți în comun cu partenerul de cuplu, dar și în domeniul care indică intimitatea nativilor. Peștii care doresc să își recucerească partenerul au toate șansele în preajma fenomenului astral.

În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, pe domeniul casei finanțelor, respeciv pe casa banilor obținuți de la locul de muncă, unde pot începe negocieri salariale, colaborări sau tranzacții. Este un aspect bun pentru negocierea/rediscutarea termenilor unui contract.

Luna Nouă din 23 aprilie din zodia Taur are loc în casa comunicării, a schimbului de opinii, al acumulării de cunoștințe, dar și în tot ce ține de axa cunoașterii. Așadar, li se oferă șansa Peștilor de a-și face cunoscute abilitățile de comunicare, de a aprofunda o serie de cunoștințe, dar și de a începe o activitate intelectuală.

Un aspect deloc de neglijat este conjuncția lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei carierei, cu Pluton, stăpânul casei studiilor, a perfecționării profesionale și a sistemului de valori personale, care îi va ajuta pe nativii Pești să își consolideze statutul profesional.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

related posts

Modifică setările cookies