Horoscopul lunii aprilie 2021. Capricornii au parte de o poveste de dragoste neașteptată, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogata în evenimente astrologice, care vizează nativilor Berbec sectorul personal, al relațiilor, sectorul financiar și al familiei.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec. Va fi acompaniat de Mercur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Berbecii vor fi mai vocali, își vor exprima cu ușurință ideile, opiniile și își vor etala cunoștințele. Luna Nouă din Berbec din 12 aprilie le deschide o nouă etapă în sfera personală, este momentul lor de afirmare din an, în care își pot seta obiective și planuri pe termen lung.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus ajunge în zodia Taur, urmat de Soare și de Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă. Berbecii care vor știi să se pună în valoare vor înregistra câștiguri neașteptate, mai ales după data de 23 aprilie. Atenție la faptul că pot apărea și cheltuieli neprevăzute!

Marte, guvernatorul Berbecilor, ajunge în zodia Rac, în 23 aprilie, în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții, copilăriei, bazelor emoționale. Berbecii își vor găsi energia și puterea să demareze proiecte în familie, acasă, înconjurați de cei dragi. Totodată, pot rezolva o serie de chestiuni locative care le-au tot amânat.

Ultimul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie. Contextul astral pregătește încheierea unei etape, culegerea roadelor unor demersuri care privesc o moștenire, un credit, impozitele, un partaj, un litigiu sau o asigurare.

 

Horoscop Taur luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Taur sectorul sănătății, profesional, al relațiilor și mariajului, acumularii de cunoștințe, informațiilor, dar și privind relația cu rudele.

Până pe 19 aprilie, Soarele tranzitează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat subconștinetului, al izolării, trecutului, meditației, vindecării. Va fi acompaniat de către Mercur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Taurii vor avea tendința de izolare, de introspecție, de a redirecționa energia spre interior și a analiza unele situații, relații cu persoane, care îi frământă. Totodată, este o perioadă bună pentru a se reechilibra. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, care le deschide noi începuturi privind adoptarea unui regim de viață sănătos, prin eliminarea schemelor vechi, care îi țin în loc să evolueze. Este o perioadă în care Taurii ar trebui să facă planuri, pe care să nu le împărtășească nimanui, să lucreze în secret la un proiect, care poate fi lansat la Luna Nouă din zodia lor.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, guvernatorul lor, ajunge în semnul nașterii, urmat de către Soare și de Mercur, în 19 aprilie, toate trei activând sectorul personalității nativilor. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, le va aduce nativilor idei originale, acțiuni neașteptate și surprize. Cei singuri ar putea să își întâlnească neașteptat perechea.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie în zodia Rac, în sectorul comunicării, gândirii, învățării, schimburilor de opinie, semn că acest sector se dinamizează puternic. Posibil Taurii să găsească căi de comunicare cu cei cu care au avut neînțelegeri numai dacă vor știi să folosească constructiv energia lui Marte. Dacă vor intra în conflicte verbal enu vor avea decât de pierdut.

Ultimul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie. Contextul astral dinamizează axa relațiilor și a parteneriatelor, iar nativii pot să culeagă roadele unui parteneriat personal sau profesional, să rupă o relație sau un parteneriat, pentru că li se deschid alte uși.

 

Horoscop Gemeni luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Gemeni sectorul social, al prietenilor, al grupurilor pe care le frecventează, sectorul sentimental, al sănătății, al muncii și al finanțelor.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat relațiilor de prietenie, a grupurilor sociale, a planurilor de viitor. Va fi acompaniat de către Mecur, guvernatorul lor, din 4 aprilie, semn că Gemenii vor avea parte de o viață socială activă, își vor lărgi cercul de cunoștințe și pot cunoaște pe cineva, care să le devină partener, prin intermediul prietenilor. Cei care se află deja într-o relație, ar putea să-și facă planuri pe termen lung cu partenerul de cuplu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind viața socială, relațiile de prietenie, dar și proiectele profesionale, care pot fi demarate cu ajutorul unor prieteni sau apropiați.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul subconștientului, al izolării, meditației, introspecției. Așadar, Gemenii își vor redirecționa energia spre interior, vor căuta metode de dezvoltare personală, vor sta departe de agitație și vor încerca să se reechilibreze. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le poate aduce evenimente bruște, neprevăzute, relații la distanță sau cu persoane din alte culturi sau chiar relații ascunse. În ce privește sănătatea, Gemenii care se știu cu probleme, ar putea să găsească tratamente eficiente la unele afecțiuni sau găsesc o modalitate de a-și reveni brusc dintr-o stare care nu părea tocmai bună.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale, semn că urmează o perioadă în care nativii vor face investiții sau vor căuta surse noi de venituri.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul muncii și al sănătății. Fenomenul astral aduce încheierea unei etape la locul de muncă sau culegerea roadelor unor demersuri, prin schimbarea jobului. Atenție la sănătate, pentru că în preajma fenomenului de Lună Plină pot să apară, câteva zile, de disfuncții organice!

 

Horoscop Rac luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează Racilor sectorul profesional, al carierei, proiectele și planurile pe termen lung, sfera sentimentală, sectorul personalității și relațiilor.

 

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Va fi acompaniat de către Mecur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Racii vor dori să se afirme, să își consolideze cariera și să înregistreze succese. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind sfera profesională, meritele le sunt recunoscute, au satisfacție profesională și pot primi o mărire salarială.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul prietenilor, proiectelor și planurilor pe termen lung. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce nativilor Rac sprijin neașteptat într-un proiect pe care îl au în derulare.

Marte ajunge în 23 aprilie, în casa identității, semn că urmează o perioadă în care Racii vor beneficia de energia astrulului acțiunii, vor avea curaj, initiative, dorință de a se afirma pe toate planurile și de a rezolva tot ce le iese în cale. Nativii vor fi motivați să-ți ducă obiectivele la capăt.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul sentimental, al romantismului, aventurii, copiilor, semn că pot culege roadele unor demersuri în dragoste, dacă se află la începutul unei relații sau pot afla că vor deveni părinți.

 

Horoscop Leu luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Leu sectorul asociat vieții de familie, carierei, sănătății, dezvoltării profesionale, călătoriilor, studiilor și relației cu persoane din străinătate.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat cunoașterii și lărgirii orizonturilor, idealurilor și principiilor de viață. Va fi acompaniat de către Mecur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Leii vor avea revizuiri ale convingerilor de viață și își pot extinde cunoștințele. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind mentalitățile și sistemul de valori personal.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce Leilor schimbări în carieră, surprize neașteptate și bruște privind direcția profesională.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul subconștientului, a izolării, meditației, trecutului, vindecării și le aduce introspecție legată de viața de familie. Totodată, Leii simt nevoia de a încetini ritmul, își vor canaliza energia spre interior și vor încerca să se reechilibreze.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul vieții de familie, al spațiului de locuit, al relației cu membrii familiei, unde poate să apară o criză sau încheierea unei etape.

 

 

Horoscop Fecioară luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Fecioară sectorul financiar, planurile personale de viață, călătăriile, studiile, perfecționarea profesională, relațiile de prietenie și învățarea de lucruri noi.

Până pe 19 aprilie, Soarele tranzitează zodia Berbec, respectiv sectorul financiar, al banilor proveniți din avantaje materiale, credite, moșteniri, taxe sau impozite. Va fi acompaniat de către Mecur, guvernatorul lor, din 4 aprilie, semn că nativii vor avea preocupări pentru achitarea unor datorii sau pentru accesarea unor credite. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, în sectorul asociat transformărilor profunde, schimbărilor și finanțelor. Astfel, Fecioarele au ocazia să se elibereze de trecut, să facă o schimbare majoră în viața lor și să reorganizeze eficient finanțele, reusursele comune cu partenerul și datoriile.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul înțelepciunii, a cunoașterii, idealurilor și principiilor de viață.

Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce Fecioarelor posibilitatea să își regăsească drumul, să cunoască persoane, care să le devină mentori. Posibil activitățile sociale să le scoată în cale persoane cu aceleași principii de viață.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul prietenilor, proiectelor și planurilor pe termen lung. Fecioarele vor încerca să-și lărgească cercul de cunoștințe sau să-și consolideze unele relații. Totodată, se pot implica în acțiuni umanitare, un proiect sau o asociere ar putea să le aducă satisfacții personale.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, deplasărilor și relațiilor cu frații.Contextul astral activează axa cunoașterii, se pot culege roadele unor demersuri sau încheierea unei etape, prin obținerea unei diplome sau împăcarea cu un membru al familiei.

 

Horoscop Balanță luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Balanță sectorul relațiilor, mariajului, parteneriatelor, asocierilor, finanțelor, intimității și carierei.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat relațiilor. Va fi acompaniat de către Mecur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Balanțele vor trebui să-și facă ordine în planul relațional, să discute termenii unui contract, parteneriat, partaj sau litigiu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi etape în relații, căsătorie sau asocieri. Următoarele două săptămâni sunt importante, iar nativii sunt invitați să își concentreze atenția pe relația de cuplu sau pe relațiile profesionale.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul financiar, al banilor proveniți din avantaje materiale, credite, împrumuturi, litigii, partaje, taxe, impozite. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, dar și guvernatorul casei sentimentale, le va aduce Balanțelor surprize de la partenerul de viață, iar celor singuri parteneri cunoscuți prin mediul online, brusc sau într-un mod neașteptat. Vor exista nativi care vor afla că vor deveni părinți.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, semn că nativii vor avea ambiții mari în ce privește sfera profesională, cu posibilitatea să schimbe direcția, să primească o funcție sau să conducă un proiect important.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Așadar, se pot culege roadele unor demersuri financiare, nativii pot încasa sume importante de bani sau se poate încheia o etapă, un contract sau un parteneriat.

 

Horoscop Scorpion luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Scorpion sectorul personal, al relațiilor, al muncii, al sănătății, călătoriile, studiile și principiile de viață.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat muncii și sănătății.

Va fi acompaniat de către Mecur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Scorpionii vor avea curaj și initiative să facă schimbări profesionale, să eficientizeze timpul si sarcinile. Nativii în căutarea unui loc de muncă, au toate șansele să găsească un serviciu care să îndeplinească toate cerințele lor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind locul de muncă, relația cu colegii, dar și adoptarea unui regim de viață sănătos.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul mariajului, relațiilor și al parteneriatelor. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce surprize din partea perechii de viață, a celor cu care desfășoară activități, iar celor singuri le poate scoate în cale un partener brusc și neașteptat sau cunoscut într-o situație neașteptată.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul convingerilor și principiilor și perfecționării profesionale, călătoriilor, studiilor, înțelepciunii și sistemului de valori. Planeta acțiunii ar putea să le aducă o altă viziune privind activitățile curente de la serviciu, privind relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășoară activități.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în semnul nașterii lor, în casa identității, semn că ar putea să culeagă roadele unui demers personal sau profesional, să înregistreze un succes.

 

Horoscop Săgetător luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Săgetător sectorul sentimental, al copiilor, al muncii, al sănătății și al finanțelor.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, distracțiilor, activităților de relaxare, artistice, de creativitate și copiilor. Va fi acompaniat de către Mecur, guvernatorul lor, din 4 aprilie, semn că Săgetătorii au toate șansele să se îndrăgostească, să se bucure de clipe romantice în prezența partenerului de viață, a celor dragi, a copiilor sau să valorifice un talent. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi în sfera sentimentală, prin reînvierea pasiunii în cuplu sau începerea unei povești noi de iubire.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul muncii și al sănătății. Așadar, nativii vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile de muncă, vor coopera mult mai bine cu colegii, asociații și partenerii de afaceri. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce Săgetătorilor multe schimbări, surprize și răsturnări de situația la locul de muncă. Posibil o idee de-a lor să devină un proiect de succes.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul financiar, al banilor pe care aceștia îi dețin cu partenerii de cuplu, asociații, banii proveniți din avantaje materiale, credite, impozite, taxe. Totodată, se dinamizează sectorul intimității și al transformărilor profunde, semn că nativii vor dori să-și relanseze relația. Există și tendința ca unii nativi să aibă legături extraconjugale.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul subconștientului, al izolării, trecutului, vindecării, meditației, introspecției și sănătății. Posibil să apară disfuncții organice și unele afecțiuni să se acutizeze. Este recomandat să nu se abuzeze de medicamente. Totodată, renunțarea la unele vici, mentalități, ar putea să îi ajute pe Săgetători să elimine din viața lor ce este toxic și care nu îi mai ajută în evoluție.

 

Horoscop Capricorn luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Capricorn sectorul vieții de familie, sfera sentimentală, relațională, mariajul, relațiile de prietenie și proiectele de viitor.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Va fi acompaniat de către Mecur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că nativii vor avea preocupări pentru casă și familie, pentru regimul unei locuințe sau patrimoniu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind viața de familie sau locuința. Unii nativi se pot semna un contract de casă, se pot muta în casă nouă sau pot valorifica un imobil.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul sentimental, al iubirii, creativității, romantismului și copiilor

Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce nativilor singuri o poveste de dragoste neașteptată, celor aflați într-o relație vești surpriză privind apariția unui copil sau cei care se află într-o relație, pot avea parte de surprize plăcute de la partenerul de cuplu.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul relațiilor, mariajului și al parteneriatelor de afaceri, semn că nativii își vor concentra atenția pe partenerul de cuplu, iar în sfera profesională, pe un proiect de viitor, care ar putea să le aducă venituri însemnate.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul relațiilor de prietenie, al grupurilor pe care le frecventează, al proiectelor pe termen lung, semn că pot culege roadele unor demersuri parteneriale, contractuale sau se poate încheia o relație de prietenie.

 

Horoscop Vărsător luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Vărsător sectorul comunicării, gândirii, învățării, familiei, spațiului de locuit, muncii, sănătății, relațiile cu străinătatea, studiile, principiile și convingerile de viață.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat comunicării, informațiilor, interacțiunii cu ceilalți, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu rudele.

Va fi acompaniat de către Mercur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Vărstării vor avea parte de negocieri profitabile, vor susține cu succes un interviu, un proiect, o lucrare. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind interacțiunea cu partenerul sau cu cei cu care desfășoară activități, prin găsirea unor căi comune de comunicare.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul vieții de familie, al spațiului de locuit, al relației cu părinții, a patrimoniului. Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, dar și planeta lor guvernatoare, le va aduce Vărsătorilor schimbări de locuință, o renovare, redecorare.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul muncii și al sănătății, semn că urmează o perioadă activă, în care Vărsătorii vor dori să-și eficientizeze activitatea, să reorganizeze sarcinile la serviciu. Recomandarea astrelor este să folosească constructiv energia lui Marte și să nu dea curs disputelor sau conflictelor la locul de muncă.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn că acesția pot culege roadele unor demersuri în carieră, pot încheia o etapă, pot primi o funcție sau înregistra un succes.

 

Horoscop Pești luna aprilie 2021


Luna aprilie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Pești sectorul financiar, al comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, studiului personal, sectorului sentimental și al convingerilor de viață.

Până pe 19 aprilie, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat finanțelor, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Va fi acompaniat de către Mecur, astrul comunicării, din 4 aprilie, semn că Peștii vor avea beneficii din punct de vedere financiar, cu negocieri sau contracte încheiate în favoarea lor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care le deschide noi începuturi privind administrarea finanțelor, prin deschiderea unui cont de economii și găsirea unui echilibru între câștiguri și cheltuieli.

Lucrurile se schimbă din partea a doua a lunii, când intervine energia zodiei Taur. Astfel, pe 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, urmat de către Soare și Mercur, în 19 aprilie, toate trei planetele activând sectorul comunicării, fiind avantajate parteneriatele, colaborările și asocierile.  Configurația astrală care se formează în partea a doua a lunii, din care face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor, le va aduce o idee originală, care poate deveni un proiect de succes. Totodată, Peștii pot avea surprize neașteptate în deplasări, în ședințe, întâlniri, negocieri, prezentări de lucrări.

Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie, în zodia Rac, în sectorul sentimental, semn că urmează o perioadă dinamică în planul iubirii, cu surprize plăcute sau mai puțin plăcute. Atenție la acțiuni pripite în dragoste și la relații care se pot termina la fel cum au început!

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în 27 aprilie, în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, principiilor și convingerilor de viață, semn că nativii vor avea o revelație privind direcția lor în viață.

 

 

Share în bucate: Supă rapidă de pește

Modifică setările cookies