Horoscopul lunii aprilie 2022. Peștii au ocazia să-și consolideze viața de cuplu, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna aprilie 2022. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care aduce noi începuturi în planul personal pentru nativii Berbec, fiind un moment favorabil afirmării.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmată de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa asociată subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Este un moment în care Berbecii pot avea niște revelații, se pot elibera din relații nefuncționale, se pot vindeca și reechilibra.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, când intră în zodia Gemeni, pe sectorul banilor. Prin urmare, situația financiară se poate îmbunătăți în funcție de cum vor știi nativii să se pună în valoare. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi, dar și răsturnări de situație, surprize și evenimente neașteptate într-un context financiar.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor și aduce culegerea roadelor unor demersuri parteneriale sau încheierea unei etape și trecerea la un alt nivel al relației.

Cariera este foarte importantă pentru nativii Berbec, mai ales din 20 aprilie, când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări profunde în sfera profesională, în relațiile cu șefii sau în relațiile cu persoane sau instituții din străinătate.

 

Horoscop Taur luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care îi invită pe Tauri să se retragă, să stea izolați cu gândurile și frământările lor, să-și facă un bilanț, să se reconecteze cu vocea interioară.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmată de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa prietenilor, protectorilor, planurilor și proiectelor de viitor, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil un proiect la care visau Taurii să se poată realiza, să înceapă o afacere proprie, să se promoveze în mediul online și să aibă succes.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, când intră în zodia Gemeni, pe sectorul banilor. Prin urmare, situația financiară se poate îmbunătăți în funcție de cum vor știi nativii să se pună în valoare. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și le aduce noi începuturi personale și profesionale, dar și răsturnări de situație, surprize și evenimente neașteptate în planurile Taurilor.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul muncii și sănătății. Poate apărea o criză, care trebuie gestionată, încheierea unei etape, culegerea roadelor unui proiect sau conflicte cu colegii din cauza unor sarcini, activități profesionale sau a unui volum mare de muncă.

Sectorul principiilor, convingerilor, studiile, perfecționarea profesională, dar și lecțiile de viață învățate în călătorii vor fi importante pentru nativii Taur, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc  transformări profunde în sistemul de valori al Taurilor.

 

Horoscop Gemeni luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care deschide noi începuturi în relațiile de prietenie și grupurile de apartenență, dar și a planurilor și proiectelor pe termen lung.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, Gemenii să primească recunoaștere, merite, să înregistreze un succes profesional, să aibă o întâlnire de destin cu o persoană, care le poate deveni partener. Gemenii care încă nu au oficializat o relație, acum se pot gândi la căsătorie.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul personalității, operând favorabil în toate procesele de acumulare de cunoștințe, dar și în comunicare. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și anunță o perioadă bună pentru introspecție, meditație, revelații, reconectare cu vocea interioară, spre spiritualitate.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul sentimental, al copiilor, creativătății, activităților de relaxare, aventurii și romantismului. Fenomenul astral poate veni cu încheieri de etape, finalizarea unor demersuri în viața afectivă, în relațiile cu copiii, privind un proiect de creație.

Sectorul asociat intereselor materiale, banilor și beneficiilor provenite din alte surse decât salariul, datoriile, creditele, impozitele și taxele, va fi important pentru Gemeni, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări și o reconfigurare a situației financiare.

 

Horoscop Rac luna aprilie 2022


Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care anunță noi începuturi în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa asociată călătoriilor, studiilor, înțelepciunii, principiilor și convingerilor de viață, a proiectelor și direcției personale, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, Racii să încheie o etapă de școlarizare, perfecționare profesională, să înregistreze un succes profesional, să obțină un job sau o bursă în străinătate.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, pe sectorul vieții sociale și a relațiilor de prietenie, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și aduce o perioadă de introspecție. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi etape, dar și surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în relațiile de prietenie sau privind un proiect pe termen lung.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul familiei, locuinței, patrimoniului, părinților. Fenomenul astral poate veni cu încheieri de etape, finalizarea unor demersuri privind spațiul locativ, o tranzacție imobiliară, relațiile cu membrii familiei, unde este posibil să apară o criză, care va trebui gestionată.

Sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor va fi important pentru Raci, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări și evenimente, care le vor schimba percepția Racilor, dar și perspectiva din punct de vedere relațional/partenerial.

 

Horoscop Leu luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care deschide noi etape în sectorul studiilor, burselor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și convingerilor de viață.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa avantajelor materiale, a datoriilor, creditelor, taxelor, impozitelor, dar și intimității și încrederii reciproce, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, sectorul financiar, dar și viața de cuplu să se revigoreze.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, respectiv sectorul carierei, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul prietenilor și vieții sociale, operând favorabil în toate procesele  comunicare și relaționare, privind lărgirea cercului de cunoscuți. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi, dar și evenimente neprevăzute în carieră, în conducerea firmei, în relațiile cu șefii, dar și privind relațiile cu străinătatea.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, relațiilor cu frații. Fenomenul astral poate veni cu încheieri de etape în comunicarea cu unul dintre membrii familiei, obținerea unui atestat, a unei burse. O informație sau o vește ar putea să schimbe cursul unui proiect. 

Sectorul asociat muncii și sănătății va fi important pentru Lei, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări în regimul muncii.

 

Horoscop Fecioară luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care marchează noi începuturi în sectorul intereselor materiale, a banilor și resurselor comune cu partenerul, moștenirile, taxele, impozitele, datoriile.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Se întrevede o perioadă favorabilă din punct de vedere relațional și pentru Fecioarele singure și pentru cele care fac parte dintr-un cuplu.

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, pe sectorul călătoriilor, studiilor, principiilor și  convingerilor, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul carierei, imaginii și statutului personal, operând favorabil în relațiile cu șefii, instituțiile, autoritățile și străinătatea.Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi și surprize, răsturnări de situație într-o călătorie, un curs, în relația cu persoane din străinătate, dar și privind convingerile și principiile de viață.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Fenomenul astral vine cu încasarea unor sume importante de bani dintr-un proiect.

Sectorul asociat vieții afective, relațiile cu copiii, creativitatea, valorificarea unei pasiuni va fi important pentru Fecioare, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări și o reconfigurare a sferei sentimentale, dar și a domeniilor enumerate.

 

Horoscop Balanță luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care deschide noi etape în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. În cuplurile unde există probleme, se poate ajunte la o înțelegere sau o despărțire în termeni amiabili.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa muncii și sănătății, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, să apară oportunități de schimbare a locului de muncă și o îmbunătățire a stării de sănătate.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, respectiv sectorul intereselor financiare, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, relației cu instituțiile publice, călătoriilor și convingerilor de viață. Se va observa o capacitate mare de a acumula cunoștințe și de rezolvare a unor chestiuni birocratice.Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce evenimente neașteptate și surprize în planul financiar.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul asociat personalității nativilor. Va dinamiza și axa relațiilor și fenomenul astral vine cu culegerea roadelor unor demersuri personale, relaționale, profesionale, cu încheieri de etape dar și cu înregistrarea unui succes.

Sectorul asociat vieții de familie, locuinței, patrimoniului, părinților, va fi important pentru Balanțe, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări și o reconfigurare a situației familiale și locative.

 

Horoscop Scorpion luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care marchează noi începuturi privind locul de muncă, programul, sarcinile de muncă și sănătatea. Așadar, nativii sunt invitați să adopte un regim de viață sănătos și să-și reorganizeze sarcinile, astfel încât să aibă timp și pentru ei, astfel încât să nu le fie afectată sănătatea. 

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa iubirii, aventurii, romantismului, copiilor,  creativității, pasiunilor, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil să apară oportunități în dragoste, nativii să înceapă o relație, să înregistreze un succes într-o activitate de creație.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, pe sectorul relațiilor și vine cu comunicare, înțelegere, idei de petrecere a timpului liber, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul intereselor materiale și banilor proveniți din alte surse decât salariile, operând favorabil în negocieri financiare. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi în relație, dar și surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște, ruperea unor relații nefuncționale, dar și intrarea într-o relație diferită de ce au avut nativii până acum.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul subconștientului. Fenomenul astral invită la un bilanț personal, încheieri de etape, lăsarea trecutului în urmă.

Sectorul asociat comunicării, învățării, opiniilor, gândirii, deplasărilor și relațiilor cu rudele, frații și vecinii, va fi important pentru Scorpioni, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton, guvernatorul lor, își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o  perioadă, în care vor avea loc transformări în felul cum interacționează cu ceilalți, privind învățarea și acumularea unor lucruri noi.

 

Horoscop Săgetător luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începturi în sectorul iubirii, romantismului, aventurii, copiilor, pasiunilor, creativității. Așadar, viața sentimentală capătă o revigorare.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa familiei, locuinței, patrimoniului, bazelor emoționale, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, să apară oportunități care privesc regimul unei locuințe, o tranzacție imobiliară, pot avea loc împăcări în familie și stingerea unor conflicte din trecut.

Mercur, astrul comuncării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, respectiv casa muncii, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Așadar, pot avea loc negocieri și încheieri de parteneriate, înțelegeri privind termenii unui contract/proiect. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi la locul de muncă, dar și privind sănătatea. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente bruște sau neașteptate la locul de muncă, în relațiile cu colegii, privind sarcinile și activitatea în general.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul prietenilor și planurilor de viitor și anunță finalizarea unor proiecte, înregistrarea unui succes, încheieri de etape sau în urma unei crize să apară o ruptură de un prieten.

Sectorul asociat banilor obținuți din muncă va fi important pentru Săgetători, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări și o reconfigurare a situației financiare.

 

Horoscop Capricorn luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care vine cu noi începuturi în planul familial, al spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa comunicării, învățării, gândirii, dezbaterilor, deplasărilor, negocierilor, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, Capricornii să înregistreze un succes într-o etapă de școlarizare, să obțină o bursă și să aibă un randament intelectual ridicat în toate procesele de învățare sau acumulare de cunoștințe noi. Totodată, recomandarea unei persoane care le apreciază munca ar putea să îi propulseze în carieră.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul intereselor financiare și va opera favorabil în toate negocierilor, artificiile și speculațiile financiare. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi, dar și surprize, răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul sentimental, în relațiile cu copiii, privind o activitate de creație sau valorificarea unui talent/pasiune.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Fenomenul astral poate veni cu încheieri de etape, finalizarea unor demersuri privind obținerea unei funcții, conducerea unei echipe.

Sectorul asociat personalității va fi important pentru Capricorni, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări personale profunde.

 

Horoscop Vărsător luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care se formează în casa comunicării, gândirii, învățării, cunoștințelor, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele, semn că se deschid noi etape în aceste domenii, iar nativii sunt invitați să-și schimbe atitudinea atunci când interacționează cu ceilalți.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmat de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa banilor, pe care îi câștigă din muncă, de la serviciu și din activități extraprofesionale, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, în jurul datei de 12 aprilie. Posibil, sume importante de bani să intre în conturile nativilor. Contextul astral vine cu oportunități financiare de suplimentare a veniturilor în următoarea perioadă.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, respectiv sectorul familiei, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul sentimental, al iubirii, romantismului, aventurii, copiilor și creativității, aducând declarații partenerului, exprimarea sentimentelor, dar și preocupări pentru organizarea unei vacanțe sau găsirea unor metode de petrecere a timpului cu cei dragi. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi în familie, dar și surprize și răsturnări de situație, o mutare sau o schimbare de locuință, tranzacții imobiliare.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul avantajelor materiale, a banilor și resurselor pe care nativii îi dețin cu partenerul, moștenirilor, taxelor, impozitelor, datoriilor și creditelor. Fenomenul astral poate veni cu încheieri de etape, finalizarea unor demersuri privind accesarea unui credit, returnarea unei datorii sau intrarea în posesia unei moșteniri.

Sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, izolării, trecutului va fi important pentru Vărsători, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări interioare profunde. Introspecția îi poate ajuta să-și vindece niște răni, să scape de niște frici, să se reechilibreze emoțional.

 

Horoscop Pești luna aprilie 2022

 

Primul eveniment astral al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care deschide noi etape în planul financiar, în administrarea finanțelor pe care nativii îi câștigă de la locul de muncă.

Pe 5 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, urmată de către Marte, planeta acțiunii, la 15 aprilie, prin aceeași zodie, respectiv prin casa personalității, unde se află Neptun și Jupiter, marele benefic. Aici se formează și conjuncția lui Neptun cu Jupiter, ambii guvernatori ai Peștilor, în jurul datei de 12 aprilie. Peștii vor fi vedetele perioadei, cu șanse mari de relansare personală și relațională. Viața Peștilor se îmbunătățește și luna aprilie le aduce ocazia să-și consolideze viața de cuplu sau să intre într-o relație nouă. Nativii care fac parte dintr-o relație, care nu mai merge de ceva timp, vor reuși să se separe de partener fără conflicte. Totodată, nativii sunt invitați de către astre să se ocupe și de ei, să-și seteze obiective pe termen lung, să se pună pe primul plan.

Mercur, astrul comuncării, traversează zodia Taur din 11 până pe 30 aprilie, când intra în zodia Gemeni, pe sectorul vieții de familie, locuinței, părinților, bazelor emoționale și vine cu o reorganizare și cu discuții, negocieri, tranzacții și o mai bună comunicare cu membrii familiei. Tot pe 30 aprilie are loc și Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce noi începuturi în planul comunicării, învățării, opiniilor, deplasărilor și interacționării cu rudele, frații și vecinii. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație la aflarea unor vești sau informații neașteptate.

Pe 16 aprilie are loc Luna Plină din zodia Balanței, care se formează pe sectorul avantajelor materiale, a datoriilor și impozitelor pe care nativii trebuie să le achite. Fenomenul astral poate veni cu încheieri de etape, finalizarea unor demersuri în planul financiar, returnarea sau recuperarea unei datorii.

Sectorul asociat prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor va fi important pentru Pești, mai ales din 20 aprilie, de când Pluton își începe tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Astfel, până pe 9 octombrie, urmează o perioadă, în care vor avea loc transformări și o reconfigurare a relațiilor și a vieții sociale.

related posts

Modifică setările cookies