Horoscopul lunii august 2020. Fecioarele își găsesc sufletul-pereche, Peștii trebuie să renunțe la trecut


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna august 2020. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna august 2020


Pentru nativii Berbec, luna august va fi o lună activă din punct de vedere al relației cu familia, al sferei profesionale, al căminului, dar și al sănătății. 

Mercur traversează zodia Leu începând cu 5 august și îi ajută pe nativi să-și exprime sentimentele, iar în cuplurile unde au existat probleme, Berbecii vor avea curajul să lămurească o situație. Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în 20 august și a Soarelui din 23 august, în zodia Fecioarei, respectiv în casa muncii, sectorul activităților curente de la serviciu devine activat și Berbecii vor acorda o mai mare importanță acestuia. Aspectele sunt benefice pentru cei care își caută un loc de muncă, iar cei care nu își doresc momentan o schimbare, vor avea un randament ridicat la serviciu.

Din 7 august Venus, micul benefic, trece în zodia Rac. După ce și-a petrecut ultimele patru luni în casa comunicării, acum Berbecii vor petrece mai mult timp acasă, împreună cu familia. Posibil să apară oportunități de câștig lucrând de acasă. Și în planul sentimental lucrurile vor tinde spre a petrece timpul cu familia, unde nativii pot organiza petreceri alături de cei dragi. Cei singuri vor fi atrași de persoane cu care își pot împărtăși sentimentele, iar intimitatea emoțională va fi foarte importantă.

Marte, planeta acțiunii, le traversează Berbecilor, toată luna, zodia și le aduce multă energie, dar și acțiuni și decizii pripite sau sub impulsul momentului, fără să se gândească la consecințe.

Luna Plină din zodia Vărsător se perfectează pe 3 august și dinamizează relațiile cu prietenii, proiectele pe termen lung și anunță un succes într-un proiect la care Berbecii au lucrat mult, încheierea unei etape în viața profesională sau chiar încheierea unei relații de prietenie.

Luna Nouă din zodia Leu se formează pe 19 august și va deschide noi începuturi în viața sentimentală sau în relația cu copiii. Există șanse ca nativii să îndrepte niște greșeli în planul iubirii sau în relația cu cei dragi.

 

Horoscop Taur luna august 2020


Pentru nativii Taur, luna august va fi o lună activă în planul comunicării, al vieții de familie, studiilor, direcției în carieră și al sectorului sentimental.

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, traversează zodia Leu începând din 5 august și îi ajută pe Tauri să rezolve chestiuni administrative/ birocratice ale locuinței. Posibil cei care au avut dese neînțelegeri cu părinții, acum să ajungă la un compromis. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul iubirii, pasiunilor, activităților de relaxare și a relației cu copiii, Taurii vor acorda o mai mare importanță acestor domenii. Pot pleca într-o vacanță, pot petrece mai mult timp cu persoana iubită, cu cei dragi, cu familia și vor încerca să stea departe de tot stresul provocat de activitățile din sfera profesională.

Din 7 august, Venus, micul benefic și guvernatorul lor, trece în zodia Rac. După ce și-a petrecut patru luni în casa financiară și a adus oportunități de suplimentare a veniturilor, micul benefic ajunge în casa comunicării, cunoștințelor și deplasărilor. Așadar, dacă Taurii au de susținut examene, lucrări, proiecte în schimburi de experiență profesională, interviuri, au toate șansele să impresioneze o comisie, un angajator sau partenerii de afaceri.

Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat subconștientului, al izolării, al meditației și îi invită pe Tauri să își facă un bilanț și un plan pe termen lung.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul profesional și al ambițiilor în carieră și anunță un succes sau încheierea unei etape. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în sfera profesională.

Luna Nouă din zodia Leu se formează pe 19 august și deschide noi începuturi în viața de familie, în relațiile cu părinții sau în ceea ce privește achiziționarea unui bun imobiliar.

 

Horoscop Gemeni luna august 2020


Pentru nativii Gemeni, luna august va fi o lună activă în planul financiar, al sferei profesionale, pentru obținerea unor atestate, diplome și calificări, dar și în sectorul studiilor și al acumulării de cunștințe sau călătoriilor în scopul deschiderii orizonturilor.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, traversează zodia Leu, începând din 5 august și îi ajută pe nativi în negocieri, în activități publicistice, acumulări de cunoștințe, participare de cursuri de dezvoltare personală, seminarii, să rezolve chestiuni administrative. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul familiei, nativii vor fi preocupați să își petreacă timpul cu cei dragi, acasă.  

Venus a stat în casa personalității Gemenilor circa patru luni și acesția au avut o perioadă favorabilă imaginii personale, iar din 7 august ajunge în zodia Rac, cu efecte pozitive pe sectorul financiar. Cum luna august este o lună favorabilă încasării unor sume importante de bani, nativii sunt sfătuiți să folosească surplusul de bani pentru a achita din datorii. 

Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, prin urmare, viața socială a nativilor se va amplifica, vor relaționa mai mult și vor începe proiecte împreună cu prietenii.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă planurile personale de viață, studiile, călătoriile, schimburile de experiență și sistemul de valori personale. Fenomenul astral anunță un succes legat de studii, încheierea unei etape și obținerea unor diplome, certificate de calificare.

Luna Nouă din zodia Leu din 19 august se formează în sectorul asociat comunicării, învățării, deplasărilor, relațiilor cu rudele și anunță noi etape în aceste domenii. Gemenii se pot înscrie la diferite cursuri, vor fi interesați să învețe lucruri noi.

 

Horoscop Rac luna august 2020


Pentru nativii Rac, luna august va fi o lună activă în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor de cuplu, sectorului profesional și sectorului comunicării și al cunoștințelor.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, prin casa banilor obținuți de la locul de muncă sau din activități de colaborare. Este o conjunctură astrală favorabilă pentru negocieri salariale și a-și suplimenta veniturile. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru chestiunile organizatorice ale casei, firmei, Racii fac mai multe deplasări și se înscriu la diverse cursuri, seminarii sau workshopuri.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul nașterii nativilor. După ce și-a petrecut patru luni în casa izolării și a subconștientului, Venus vine cu mici noroace și oportunități în iubire, dar și în sfera profesională. Totodată, Racii vor avea dispoziție de a cuceri, flirta, aventură și se vor face plăcuți în relațiile cu ceilalți.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat carierei și a aspirațiilor profesionale și le aduce determinare, combativitate, curaj și initiative în toate demersurile care privesc proiectele în care sunt implicați. Se cere, însă, o atenționare privind abordarea și comunicarea cu superiorii, pentru că vor tinde să fie direcți, tăioși, iar șefii nu vor accepta astfel de comportamente.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul, cu alți terți, banii proveniți din credite sau împrumuturi, taxele și impozitele, dar și sfera intima. Posibil să apară o criză financiară, să se încheie o etapă sau să primească o sumă de bani mai mare. Nu sunt excluse surprise și răsturnări în situația financiară.

Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, se formează în sectorul asociat veniturilor pe care le câștigă prin muncă și nativii sunt invitați să înceapă o nouă etapă, să gestioneze mai bine banii pe care îi dețin și să își schimbe obiceiurile financiare.

 

Horoscop Leu luna august 2020


Pentru nativii Leu, luna august va fi o lună activă în sfera personală, deoarece vor avea susținerea Soarelui, guvernatorul lor, până pe 22 august și tranzitul lui Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, până pe 20 august. Așadar, este o lună importantă pentru ei, să se afirme și să își facă ordine în planuri și proiecte. Pe fondul acesta astral va avea loc Luna Nouă din semnul nașterii lor, din 19 august, care le deschide o nouă etapă în planul personal. Este momentul lor din an, în care trebuie să își seteze obiective pentru următorul an. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru situația financiară și Leii  vor putea să culeagă roadele, dacă au știut să se pună în valoare în prima parte a lunii.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să traverseze semnul Rac, respectiv casa subconștientului, a izolării, trecutului și frământărilor. Nu este o poziție tocmai bună, însă îi va ajuta să își limpezească gândurile. În urma introspecției și meditației, Leii vor vedea și direcția pe care să o urmeze.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat studiilor, călătoriilor, planurilor personale, dar și filosofiei și sistemului de valori după care se ghidează în viață. O călătorie, un schimb de experiență profesional, dialogul cu un mentor sau profesor, ar putea să le schimbe viziunea asupra vieții.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă căsătoria, relațiile și parteneriatele și aduce în atenție o criză în cuplu, care trebuie gestionată corect, prin comunicare și înțelegere a ambelor părți implicate. Este un moment care poate aduce surprize și răsturnări de situație și încheierea unei etape în relație sau finalul unei căsnicii. Vor exista, însă, și Lei care vor putea să treacă peste această criză din relație și vor lua hotărâri care privesc drumul comun împreună.

 

Horoscop Fecioară luna august 2020


Pentru nativii Fecioară, luna august va fi o lună activă în sfera activităților curente de la locul de muncă, în ceea ce privește starea de sănătate, proiectele pe termen lung, sfera sentimentală și relația cu copiii, dar și situația financiară, a banilor pe care aceștia trebuie să îi returneze.

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul nativilor, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, prin casa izolării, subconștientului, meditației și îi invită pe nativi la o introspecție și o analiză a vieții lor de până acum. Posibil să afle și niște secrete care au legătură cu superiorii și deciziile lor privind privind firma unde lucrează. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru pentru propria persoană și cele două planete îi va ajuta să se afirme, în negocieri și în comunicarea cu partenerul de viață sau cu cei cu care intră în contact. Fecioarele își pot pune în valoare cunoștințele și dacă doresc să obțină unele colaborări, vor știi să negocieze contractele în favoarea lor.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, respectiv casa prietenilor și a proiectelor. Dacă timp de patru luni, micul benefic le-a traversat casa carierei și le-a adus aprecieri din partea șefilor, acum este momentul să se implice în proiecte și să demonstreze că șefii au făcut o alegere bună punându-I în fruntea unor proiecte. Cum Venus este și planeta iubirii și traversează casa prietenilor, nu este exlus ca Fecioarele singure să își găsească perechea prin intermediul unui prieten sau al grupurilor pe care le frecventează.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, ai banilor proveniți din moșteniri, avantaje materiale și creditele sau împrumuturile. Este o lună activă în planul financiar, iar nativii vor face eforturi să achite niște datorii. În ce privește sfera intima, deoarece Marte activează și acest domeniu, nativii au impulsul să sară etape, lucru care nu este indicat. Trebuie să lase lucrurile să se desfășoare treptat și să aibă răbdare.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă munca și sănătatea. Deoarece Vărsătorul este semnul surprizelor și a lucrurilor neașteptate, nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente care să îi ia prin surpridere pe Fecioare în ceea ce privește locul de muncă, deciziile luate de către superiori privind activitățile curente, dar și programul de lucru.

Luna Nouă din zodia Leu din 19 august se formează în sectorul asociat subconștientului și îi invită pe nativii Fecioară la un proces de introspecție, la eliminarea din viața lor a tot ce îi ține în loc să evolueze și la adopta un stil sănătos, pentru a se putea reechilibra emoțional și fizic.

 

Horoscop Balanță luna august 2020


Pentru nativii Balanță, luna august va fi o lună activă privind căsătoria și viața de familie, relația de cuplu, sectorul sentimental, relațiile cu copiii și nu în ultimul rând, cariera.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, prin casa prietenilor și a proiectelor de viitor și urmează o perioadă în care nativii își vor lărgi cercul de cunoștințe, se vor întâlni cu prietenii și vor socializa mai mult. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică perioadele în care nativii vor sta mai mult izolați, vor analiza și vor începe un process de introspecție privind viața lor. Aceștia simt nevoia să stea departe de toată agitația care îi suprasolicită. Au nevoie de timpul lor de a se regăsi, de a se reechilibra și a începe o nouă etapă de viață și așteaptă momentul în care vor fi pregătiți să ia o decizie.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, în sectorul imaginii și aspirațiilor profesionale. Este o perioadă bună de a-și valorifica abilitățile, să se pună în valoare. Vor avea șanse și oportunități de avansare sau de a fi propuși într-o funcție pe care o așteaptă de mult. Nativii care își doresc să schimbe direcția în carieră, vor fi ajutați de micul benefic.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat relațiilor și mariajului și poate anunța dese conflicte cu partenerul sau cu partenerii de afaceri și cu cei cu care lucreză sau au în derulare proiecte. Posibil nemulțumirile Balanțelor să aibă legătură cu timpul prea puțin petrecut cu familia din cauza activităților din sfera profesională și de aici să apară neînțelegeri cu șefii sau chiar dispute aprinse.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă sfera sentimentală, a copiilor, a activiților pe care le desfășoară din pasiune și din care ar putea să obțină un beneficiu financiar, dacă le-ar valorifica. Deoarece Vărsătorul este zodia surprizelor, nu sunt excluse evenimente neașteptate în planul sentimental.

Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, se formează în sectorul asociat grupurilor sociale din care fac parte, prietenii și proiectele de viitor și deschide o nouă etapă într-unul dintre aceste domenii. Nativii vor fi deschiși relaționării cu mai multe persoane, deoarece, cred, că prin intermediul grupurilor pe care le frecventează vor putea să schimbe direcția în carieră.

 

Horoscop Scorpion luna august 2020


Pentru nativii Scorpion, luna august va fi o lună activă în ce privește imaginea și cariera, aspirațiile profesionale, prietenii, proiectele de viitor, situația financiară și studiile.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale și anunță o perioadă favorabilă negocierilor privind o funcție, afirmării și recunoașterii profesionale. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru implicarea în proiecte. Unele dintre ele vor pleca de la dialoguri cu prietenii și în urma unei idei, să se contureze un proiect amplu. Totodată, lărgirea cercului de cunoștințe va fi o prioritate pentru nativii Scorpion, care caută susținere financiară.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, respectiv sectorul asociat călătoriilor, a studiilor și principiilor de viață. Nativii realizează că cele mai ușoare lecții de viață se învață în urma experiențelor din călătorii, așa că își vor invita partenerul într-o aventură. Scorpionii singuri, care pleacă să se reculeagă într-o călătorie, ar putea să fie atrași de o persoană de altă cultură. În ce privesc studiile, Venus, micul benefic, va aduce succese la examene, testări și calificări.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat muncii și al sănătății, semn că preocupările și energia nativilor vor fi pentru a-și demonstra abilitățile la locul de muncă, dar și pentru grija față de sănătate, prin adoptarea unei diete, sport și evitarea stărilor de suprasolicitare. O atenționare se cere atunci când lucrurile nu vor ieși în direcția dorită de nativi, aceștia având impulsul de a intra în conflicte cu colegii, superiorii sau cei cu care colaborează.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă familia, căminul, spațiul de locuit și relația cu părinții. Cum Vărsătorul reprezintă imprevizibilul și surpriza, nu sunt excluse evenimente în familie, care să îi ia prin surpridere pe Scorpioni și aceștia să fie nevoiți să rezolve o criză apărută în familie.

Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, se formează în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și anunță deschiderea unei noi etape în sfera profesională, Scorpionii fiind determinați să obțină o funcție sau să-și schimbe direcția în carieră într-un domeniu care să fie în acord cu principiile lor de viață.

 

Horoscop Săgetător luna august 2020


Pentru nativii Săgetător, luna august va fi o lună activă privind finanțele, sectorul iubirii, al copiilor, căsătoria și relațiile de cuplu.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, prin casa studiilor, cunoașterii, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională și aduce preocupări de natură intelectuală, nativii fiind interesați să afle mai multe despre domeniile care îi pasionează. Totodată, se intensifică și comunicarea cu persoane sau instituții din străinătate. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru carieră, pentru a încheia contracte profitabile de pe urma cărora să obțină avantaje însemnate. Nativii au un plan de economisire și sunt determinați să câștige mai mult.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, în casa banilor deținuți împreună cu partenerul, ai banilor proveniți din credite, împrumuturi, moșteniri. Așadar, în urma muncii depuse, vor veni și banii și vor avea posibilitatea să mai achite din datorii. Posibil partenerul să fie cel care vine cu un surplus de bani și împreună cu acesta să decidă ca destinația acelor sume să fie în contul de economii.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat iubirii, romantismului, copiilor, activităților de creație, artistice, dar și pasiunilor. Deși contextul astral îi îndeamnă să se ocupe de alte domenii, nativii vor găsi timp și pentru pasiunile lor, mai ales că simt că acestea îi ajută să se destreseze, să se reechilibreze.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă comunicarea, schimbul de opinii, acumularea de informație, deplasările și relația cu frații. Posibil să intervină o criză în viața nativilor, însă aceștia o pot rezolva doar prin comunicare și înțelegere. Surprize și răsturnări de situație ar putea să apară într-un contract de muncă, iar negocierile să fie cheia rezolvării și încheierii cu bine a parteneriatului.

Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, se formează în sectorul asociat călătoriilor, experiențelor de natură profesională, studiilor și cursurilor de dezvoltare profesională sau personală și deshide o nouă etapă în aceste domenii.

 

Horoscop Capricorn luna august 2020


Pentru nativii Capricorn, luna august va fi o lună activă privind situația financiară, mariajul, relațiile de cuplu, sectorul muncii și al sănătății și viața de familie.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, prin casa banilor deținuți la comun cu partenerul, banii proveniți din credite, împrumuturi, moșteniri, impozite și datorii, dar și prin sectorul intimității, care se poate intensifica în următoarele două săptămâni. Nativii Capricorn vor avea curajul să se deschidă în fața partenerului și să le spună ceea ce își doresc în intimitate, pentru că doresc o apropiere profundă. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru schimburile de experiență profesională, studii, participare la seminarii, cursuri, proiecte și la activități din sfera educațională.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, respectiv casa mariajului, a relațiilor și după o îndelungă ședere în casa muncii, micul benefic, aduce momente fericite alături de partener și dispoziție de a-si petrece timpul mai mult în cuplu. Nativii singuri au toate șansele să își întâlnească perechea și să se bucure de o perioadă favorabilă poveștilor de iubire.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat familiei și relațiilor cu părinții. Posibil unii dintre nativi să își dorescă să treacă la următorul nivel al relației, să se căsătorească, să își întemeieze o familie, să cumpere o casă și să fie independenți de părinți. 

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă banii obținuți de la locul de muncă. Cum Vărsătorul este responsabil cu surprizele și răsturnările de situație, nu sunt excluse evenimente neașteptate, intrarea unor sume importante de bani sau recuperarea unor sume. Atenție, însă, la speculații financiare pripite, pentru că pot să aducă pierderi de bani!

Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, dinamizează axa financiară, respectiv casa avantajelor materiale, a banilor la comun cu partenerul și anunță pregătirea pentru o nouă etapă și întocmirea unui plan de economisire sau de schimbare a obiceiurilor financiare.

 

Horoscop Vărsător luna august 2020


Pentru nativii Vărsător, luna august va fi o lună activă privind relațiile, mariajul, parteneriatele de afaceri, cariera, sectorul financiar și acumularea de cunoștințe.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, respectiv casa relațiilor și aduce o comunicare mai bună cu partenerul, înțelegere a dorințelor fiecăruia și îndeamnă la cooperare și împăcare, în cazurile unde este necesar. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru bani, suplimentarea veniturilor, achitarea datoriilor.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, respectiv casa activităților curente de la locul de muncă și starea sănătății. Micul benefic vine cu noroace și cu situații favorabile, de colaborare cu colegii, de a munci cu ușurință, iar condițiile de muncă se pot îmbunătăți. Și starea de sănătate va merge spre bine pentru cei care au avut probleme și vor simți acum o amelioarare sau poate găsesc un tratament care să dea rezultate.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, cunoașterii, deplasărilor și relației cu rudele. Așadar, se intensifică deplasările în scop administrativ, financiar sau pentru rezolvarea unor chestiuni personale, în scop de agrement, dar și preocuparea pentru studiu, pentru acumulare de informație în domeniile de interes.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în casa personalității nativilor și activează axa relațiilor. Prin urmare, unii nativi vor înregistra un succes personal, pot culege roadele unor demersuri în carieră, dar poate să intervină și o criză personală. Posibil să apară evenimente bruște și neașteptate în planul relațiilor, care privesc viața de familie, căsnicia și locuința și decizii pripite privind o separare. Oricare ar fi situația, Vărsătorii sunt sfătuiți să nu ia decizii la nervi și să aștepte să treacă aspectele astrale și să ia hotărîri atunci când sunt liniștiți și pot analiza.

Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august în sectorul care reprezintă partenerul de cuplu, asociații și partenerii de afaceri și anunță un nou început într-unul dintre aceste domenii. Vărsătorii pot începe o nouă relație, pot încheia o relație sau pot să continue o relație mai veche, dar pe alte baze, alte reguli.

 

Horoscop Pești luna august 2020


Pentru nativii Pești, luna august va fi o lună activă privind sectorul financiar, sfera sentimentală, relațiile de muncă, cariera și viața de familie.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, începând cu 5 august, respectiv casa muncii și a sănătății. Așadar, urmează două săptămâni în care planeta comunicării va ajuta în toate procesele de învățare, relaționare cu colegii și se va observa o îmbunătățire a comunicării cu cei cu care lucrează. Totodată, nativii vor găsi soluții ingenioase la unele problemele ivite la locul de muncă, pot negocia salariul, beneficiile și condițiile de muncă. Nativii în căutare de job trebuie să nu rateze oportunitățile venite în această perioadă și să meargă la interviuri, pentru că au mari șanse de reușită. Odată cu intrarea lui Mercur, în 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, se intensifică preocupările pentru relațiile de cuplu și încheierea unor contracte/parteneriate de afaceri.

Din 7 august Venus, micul benefic, începe să le traverseze semnul Rac, respectiv casa iubirii, a copiilor și a activităților de relaxare. Astfel, urmează o perioadă propice aventurilor și poveștilor de iubire, petrecerii timpului cu cei dragi, cu copiii, dar și plecării într-un concediu pe care nativii îl așteaptă cu nerăbdare.

Marte, planeta acțiunii, traversează luna august zodia Berbec, respectiv sectorul asociat finanțelor, ai banilor pe care aceștia îi câștigă de la locul de muncă. Este o lună în care banii vor veni, dar așa cum vin, așa îi și vor cheltui.

Luna Plină din zodia Vărsător se formează în 3 august în sectorul care reprezintă subconștientul, izolarea și introspecția și le aduce nativilor Pești în atenție faptul că trebuie să se reechilibreze emoțional, să lase în urmă trecutul, persoanele și situațiile care i-au făcut să sufere. Chiar dacă intervine o criză în sfera sentimentală sau care are legătură cu copiii sau petrecerea timpului liber, Peștii ar trebui să încerce să nu se suprasolicite, mai ales că axa cardio-vasculară este activată, să nu ia decizii la nervi și să lase să treacă aspectele tensionate.

Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, se formează în sectorul asociat muncii și sănătății și dechide o nouă etapă la serviciu, în relațiile cu colegii, în ceea ce privesc sarcinile și condițiile de muncă, dar și în starea sănătății, unde nativii sunt invitați să adopte un stil de viață sănătos.

 

Întrebarea Mesei Rotunde - Diana din 5GANG, cu cine ar face menage a trois

Modifică setările cookies