Horoscopul lunii august 2021. Balanțele au parte de surprize și răsturnări de situație în plan sentimental, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna august 2021. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna august 2021

Luna august este o lună activă din punct de vedere sentimental, al distracției și vacanțelor, al relațiilor și al activităților de la locul de muncă.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în 8 august în sectorul sentimental, al aventurii, romatismului, iubirii, fericirii și copiilor și deschide noi etape în aceste domenii. Ai șansa să îndrepți unele greșeli în planul iubirii, iar dacă ești singură, poți cunoaște o persoană deosebită cu care să începi o poveste de dragoste.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul muncii și activităților profesionale. Aici se află deja Marte, guvernatorul tău, de la sfârșitul lunii trecute. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ești dispusă să muncești, atunci vei găsi ceva care să te mulțumească financiar și din punct de vedere al programului.

Începând din 16 august, Venus, planeta care îți guvernează casa relațiilor și parteneriatelor intră în zodia Balanței. Micul benefic te poate ajuta să găsești soluții de împăcare, armonie în cuplu sau dacă ești singură, lucrează în favoarea ta și-ți scoate în cale un partener. Tot aici ajunge și Mercur, din 30 august, venind în sprijinul micului benefic cu comunicare deschisă și capacitate de negociere excelentă.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în Fecioară, pe sectorul muncii și sănătății, unde aduce energie și putere de muncă și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează axa sentimentală, relațiile cu prietenii și planurile de viitor. Așadar, se poate încheia o etapă în sfera profesională, finaliza un proiect sau încheia o relație de prietenie.

 

Horoscop Taur luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul vieții de familie, al spațiului de locuit, din punct de vedere sentimental și al activităților de la locul de muncă.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 8 august, care se formează în zodia Leu, în sectorul vieții de familie și deschide noi etape privind familia sau locuința, achiziționarea unui imobil sau valorificarea patrimoniului.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul sentimental, al iubirii, fericirii, distracției, aventurii, creativității și copiilor și poate aduce dorința reînvierii pasiunii în cuplurile mai vechi, iar dacă ești la început de relație, ești interesată să afli mai multe despre partener. Totodată, Mercur poate anunța apariția unui copil.

Începând din 16 august, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa muncii, a activităților profesionale și sănătății. Așadar, ești preocupată de activitatea la locul de muncă, unde îți dorești realizări. Oportunități și șanse pot să apară, pe care ar fi recomandat să nu le ratezi. În ce privește starea de sănătate, aceasta se poate îmbunătății, muncești cu spor, fără stres și oboseală. Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine cu oferte, negocieri, comunicare deschisă, idei. Posibil să ai ocazia de a relua o activitate pe care ai amânat-o sau să revii la un parteneriat.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul sentimental, moment care poate aduce un eveniment important în viața afectivă și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Evenimente neașteptate pot avea loc în sfera profesională, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, obținerea unei funcții. 

 

Horoscop Gemeni luna august 2021


Luna august este o lună activă în planul comunicării, acumulării de cunoșțințe, relaționării, vieții de familie, reamenajării locuinței sau administrării patrimoniului, și nu în ultimul rând, sferei sentimentale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul comunicării, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor și relațiilor cu frații. Așadar, se deschid noi etape, te poți înscrie la cursuri de recalificare, de dezvoltare personală, ești interesată să socializezi mai mult, să înveți lucruri noi, să reiei legăturile cu rudele.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul vieții de familie și locuinței. S-ar putea să apară unele nemulțumiri mai vechi, pe care să le lămurești în această perioadă. Totodată, te preocupă administrarea unui bun imobiliar. Posibil să primești oferte de vânzare, cumpărare sau închiriere.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa iubirii, fericirii, aventurii, distracției și flirtului. Așadar, este o perioadă bună pentru a-ți recuceri partenerul, pentru o vacanță sau pentru a avansa într-o relație. Nu rata oportunitățile care vin spre tine, pentru că este posibil să cunoști o persoană care să corespundă așteptărilor tale sau poate reveni cineva din trecut. Tot aici ajunge și Mercur, guvernatorul tău, din 30 august, care vine să susțină contextul astral favorabil iubirii, declarațiilor și exprimării sentimentelor.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul vieții de familie și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul filosofiei de viață, principiilor, planurile personale, călătoriile, schimburile de experiență profesională și recalificarea. Fenomenul astral anunță un succes legat de studii, încheierea unei etape și obținerea unor diplome, certificate de calificare, dar și schimbarea mentalităților prin eliminarea acelora care nu se mai regăsesc în filosofia ta de viață.

 

Horoscop Rac luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul financiar, al comunicării, relaționării, învățării de lucruri noi și al vieții de familie.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul financiar și deschide noi etape în administrarea banilor pe care îi câștigi. Ești invitată să-ți gestionezi mai bine banii pe care îi câștigi și să-ți schimbi obiceiurilor financiare, prin economisirea unor sume de bani.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor dobândite și deplasărilor. Așadar, în sfera profesională urmează o perioadă în care vei cunoaște persoane noi, iar în viața de cuplu ți se dă ocazia să clarifici anumite chestiuni. Dacă ești singură, socializezi mai mult.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat spațiului de locuit și vieții de familie și toată energia ta o vei redirecționa spre familie sau pentru o renovare. Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine în ajutor cu rezolvarea unor situații cu părinții sau cu alte rude.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul comunicării și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul intereselor materiale și al banilor care privind din alte surse decât salariile. Prin urmare, înveți lucruri noi, te perfecționezi într-un domeniu și te poți face remarcată. Dezvoltarea ta profesională depinde de cum vei comunica, așa că fii deschisă, exprimă-te liber, împărtășește ideile, pentru că este posibil să se concretizeze un proiect amplu în următoarea perioadă!

 

Horoscop Leu luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul personal, relațional, financiar, al comunicării, relaționării și perfecționării profesionale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul personalității și-ți deschide o nouă etapă în planul personal, dar și în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de cuplu. Este momentul tău de afirmare, în care este recomandat să-ți setezi obiective pentru următorul an.

Până pe 12 august, Mercur, astrul comunicării tranzitează zodia ta, sectorul personalității și-ți aduce farmec. Ești preocupată de tine și de studiu, comunici ușor și-ți dorești recunoaștere. Din 12 august însă, Mercur ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi. Prin urmare, dacă ai știut să te pui în valoare în prima jumătate de lună, acum vei putea culege și roadele, să negociezi în favoarea ta.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa comunicării, deplasărilor și relațiilor cu rudele, vecinilor. Vei rezolva multe chestiuni prin comunicare, în relația de cuplu, în relațiile cu ceilalți sau în sfera profesională.  Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine să întărească aspectele astrale. S-ar putea totuși să mai existe momente în care să-ți fie greu să iei decizii și să înclini balanța spre una sau mai multe direcții.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul financiar și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul relațional, al mariajului, asocierilor și parteneriatelor. Atenție la apariția unor crize în cuplu și la cum gestionezi aceste crize!Este recomandată comunicarea și înțelegerea ambelor părți implicate. Este un moment care poate aduce răsturnări de situație în relație, finaluri sau încheieri de etape, dar și trecerea la următorul nivel al relației. 

 

Horoscop Fecioară luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul personal, relațional, financiar, al sănătății, muncii și activităților profesionale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul subconștientului, meditației, izolării, trecutului și te invită la un proces de introspecție al vieții de până acum, la eliminarea din viața ta a tot ce te ține în loc să evoluezi. Adoptă un stil de viață sănătos, începe o dietă, pleacă în vacanță, pentru a te putea reechilibra emoțional și fizic!

Începând din 12 august, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul personalității și va opera în chip favorabil în toate procesele de învățare, comunicare, negociere. Totodată, îți conferă energie și motivație să începi proiecte personale, alături de Marte și Venus.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul financiar, semn că va aduce o îmbunățățire a situației financiare, dar și tendința de a cheltui mai mult. Tot aici ajunge și Mercur, astrul negocierilor, din 30 august, care vine să monetizeze ideile tale.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, în semnul nașterii tale și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul muncii și sănătății. Deoarece Vărsătorul este semnul surprizelor și al lucrurilor neașteptate, nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente, care să te ia prin surprindere, decizii luate de către superiori privind activitățile curente și programul de lucru, încheieri de etape.

 

Horoscop Balanță luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul relațiilor de prietenie, al proiectelor de viitor, sănătății, activităților profesionale, planurilor personale și relațiilor.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul 

asociat prietenilor, grupurilor sociale pe care le frecventezi, planurilor și proiectelor de viitor, semn că se deschid noi etape. Ești deschisă relaționarii, pentru că prin intermediul grupurilor și lărgirii cercului de cunoscuți ai putea să schimbi direcția profesională.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul subconștientului și vei începe o analiză. Marte, guvernatorul casei relațiilor și Venus, guvernatorul tău, traversează aceleași domenii și te ajută la un bilanț, să înțelegi ce-ți dorești cu adevărat de la o relație. Totodată, ai ocazia să-ți restabilești echilibrul interior și încrederea în forțele tale, lucru care te va ajuta în perioada următoare.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa personalității, iar Mercur, din 30 august îți tranzitează semnul zodiacal. Prin urmare, te vei face remarcată și ai șanse mari să te pui în valoare. 

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat subconștientului și frământărilor interioare și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul sentimental, al distracției, copiilor și vocației, semn că ai putea obține un beneficiu financiar dintr-o pasiune, au loc evenimente în planul afectiv, iar dacă ești părinte, surprizele pot să apară de la copii. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul sentimental.

 

Horoscop Scorpion luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul sferei profesionale, apartenenței la un grup, proiectelor de viitor, prietenilor, introspecției și implementării unei strategii pe termen lung, dar și vieții de familie.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și anunță noi începturi. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pentru a obține un job, o funcție, conducerea unei echipe, un proiect nou sau să schimbi direcția profesională într-un domeniul cu totul nou.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul prietenilor și vei fi dornică să-ți lărgești cercul de prieteni, cunoștințele, vei fi interesată de oameni noi, cu care poți pune la cale planuri și strategii.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa lucrurilor ascunse, a trecutului și frământărilor interioare. Cum Venus este guvernatoarea casei relațiilor, relațiile vor intra în vizorul tău. Posibil să apară și parteneri din trecut sau relații karmice. Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine să te ajute în introspecție și în pregătirea unui plan de acțiune.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul prietenilor și al planurilor de viitor și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, regimului unei locuințe, relației cu părinții. Cum Vărsătorul reprezintă imprevizibilul și surpriza, nu sunt excluse evenimente neașteptate în familie, care să te ia prin surprindere, culegerea roadelor unor demersuri legate de achiziționarea unui imobil, o vanzare, o închiriere sau o reamenajare. În ce privește tranzitul Soarelui prin zodia Fecioarei, vei observa tendința să fii prezentă în toate grupurile pe care le frecventezi și poți atrage șanse și persoane de valoare, cu care să lucrezi sau să începi o activitate profesională.

 

Horoscop Săgetător luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul proiectelor profesionale, carierei, călătoriilor, comunicării cu ceilalți, învățării unor lucruri noi și sferei sentimentale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul principiilor și filosofiei de viață, experiențelor de natură profesională, studiilor și relației cu străinătatea. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, iar deciziile pe care le vei lua, vor fi în acord cu principiile și sistemul tău de valori.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, semn că vei fi foarte implicată la locul de muncă, să-ți setezi obiective și să depui eforturi pentru a obține rezultatele dorite. Recomandarea astrelor este să te faci remarcată, pentru că dispui de idei care te pot duce acolo unde îți dorești.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa proiectelor de viitor și a prietenilor. Așadar, micul benefic, aduce ajutor prin prieteni la locul de muncă, iar în sfera sentimentală ești tentată să mergi spre cineva din grupul tău. Atenție la relațiile extraconjugale, pentru că este posibil să ajungi într-o povese de iubire complicată! Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine cu preocupări pentru asocieri și parteneriate.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul carierei, ambițiilor profesionale, imaginii și statutului personal și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor și deplasărilor. Cum Vărsătorul reprezintă imprevizibilul și surpriza, nu sunt excluse evenimente neașteptate într-o deplasare, vești sau informații de la locul de muncă, de la rude, care te pot lua prin surpricere. 

 

Horoscop Capricorn luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul financiar, al studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor de viață, carierei și alegerii unui drum în viață. 

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul financiar, al resurselor deținute împreună cu partenerul, a intereselor materiale și a banilor sau bunurilor care vin de la/prin intermediul altor persoane sau instituții. Se deschide o nouă etapă privind administrarea finanțelor, prin întocmirea unui plan de economisire sau de schimbare a obiceiurilor financiare. Următoarele două săptămâni sunt importante și este recomandat să-ți concentrezi atenția pe mărirea veniturilor din exercitarea funcției.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, principiilor și planurilor personale de viitor, semn că-ți vei susține ideile și convingerile personale.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa carierei, iar viața profesională capătă avânt, te ajută să te afirmi și apar și rezultatele eforturilor tale. Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine cu oferte de job și proiecte noi.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, principiilor și sistemului de valori și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Așadar, posibil în ajunul Lunii Pline să apară oportunități de rotunjire a veniturilor, evenimente financiare neașteptate.

 

Horoscop Vărsător luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul personal, relațional, din punct de vedere financiar, al planurilor de viitor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor și perfecționării profesionale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul relațiilor, asocierilor, parteriatelor și mariajului și deschide o nouă etapă, trecerea la următorul nivel al relației. Ți se dă șansă să o iei de la capăt, pe alte baze și dacă ai învățat din greșelile trecutului, acum vei știi cum să procedezi să-ți fie bine. 

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul avantajelor materiale, așa că începe o analiză a resurselor pe care le deții cu partenerul sau a resurselor pe carele poți obține de la o instituție sau alte persoane, sub formă de împrumut. Ai ocazia să obții sprijin financiar sau să câștigi mai mult din colaborări sau activități extraprofesionale.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa asociată călătoriilor, lărgirii orizonturilor, studiilor și dezvoltării personale. Așadar, micul benefic aduce șanse de a învăța lucruri noi de la ceilalți, să începi un curs și să fii la curent cu noutățile din domeniul în care activezi sau care te pasionează. Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine cu propuneri de proiecte, de călătorii, invitație la studiu și preocupare pentru direcția în viață.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul intereselor materiale, al moștenirilor, resurselor deținute împreună cu partenerul de viață sau cu ale persoane și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul personalității, dar și axa relațiilor. Prin urmare, poți înregistra un succes personal, dar și profesional, prin implicarea într-un proiect sau integrarea într-un grup nou. Posibil să apară evenimente bruște și neașteptate în planul relațiilor, care privesc viața de familie, căsnicia și locuința sau direcția pe care urmează să o iei privind o relație.

 

Horoscop Pești luna august 2021

 

Luna august este o lună activă în planul muncii, relațiilor, în ce privesc contractele și parteneriatele profesionale, sectorul financiar, al intereselor materiale și al banilor care provin de la partener sau de la alte persoane/ instituții.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul profesional și care deschide noi etape în sectorul muncii, în relația cu colegii, colaboratorii, dar și privind starea de sănătate, unde este necesar să adopți un stil de viață sănătos.

Începând din 12 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul relațiilor și asocierilor/parteneriatelor, unde favorizează negocierile privind o asociare, un contract, un parteneriat profesional, dar și îmbunătățirea relației cu partenerul de cuplu.

Începând din 16 august, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în casa asociată banilor partenerului sau intereselor materiale, semn că vei avea oportunități de a încasa niște sume de bani. Totodată se activează și sectorul intim și ești deschisă să reînvii pasiunea în cuplu. Ai grijă și ferește-te de ispite, de a intra în relații extraconjugale, care-ți pot complica viața! Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 30 august, care vine cu negocieri financiare și abordarea unor chestiuni delicate privind viața intimă și încrederea reciprocă.

Pe 22 august au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul subconștientului, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, apar evenimete neașteptate în planul profesional, care te vor pune pe gânduri. Totodată, este nevoie să te reechilibrezi emoțional, să lași în spate trecutul, persoanele și situațiile, care te țin în loc sau care nu te mai ajută în evoluția ta.

Modifică setările cookies