Horoscopul lunii august 2022. Taurii au parte de noi începuturi în planul vieții amoroase, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna august 2022. 


Horoscop Berbec luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere profesional, financiar, sentimental, privind proiectele și planurile de viitor, dar și învățarea unor lucruri noi.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul muncii și activităților profesionale. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ești dispusă să muncești, atunci vei găsi ceva care să te mulțumească financiar și din punct de vedere al programului. Pe 26 august Mercur ajunge în Balanță și te va ajuta să înțelegi și punctele de vedere ale celorlalți, în special ale partenerului.

Pe 11 august Venus, planeta iubirii, începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul sentimental și se va observa o îmbunătățire a planului sentimental, ai dispoziție de flirt, aventuri, petreceri și poți începe o nouă poveste de iubire. 

Pe 12 august are loc Luna Plină în zodia Vărsător, care se formează pe casa prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. De asemenea, se activează și axa sentimentală și nu este exclus să apară surprize sau răsturnări de situație într-un context amoros.

Marte, guvernatorul tău, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa comunicării, gândirii, opiniilor, învățării și deplasărilor. Urmează o perioadă activă în aceste domenii și va fi nevoie să te cenzurezi, să-ți păstrezi calmul atunci când vrei să comunici ceva, pentru că este posibil să fii mai agresivă în raport cu ceilalți. 

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa muncii, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din Fecioară, care aduce noi începuturi în planul muncii, programului, activităților profesionale, privind adoptarea unui regim de viață sănătos.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa financiară. Așadar începe o perioadă de reevaluare a proiectelor profesionale, de reinventare a modului în care-ți organizezi finanțele.

 

Horoscop Taur luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere relațional, sentimental, profesional și financiar.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul sentimental, al relațiilor de iubire, distracției, creativității, copiilor și valorificării unei pasiuni. Ești încurajată să te pui în valoare, mai ales că după 26 august, când Mercur ajunge în Balanță, pe casa muncii, s-ar putea să culegi și roadele. Este o perioadă bună pentru începerea unui proiect personal, o afacere proprie, independentă.

Pe 11 august Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul vieții de familie, căminului, părinților, patrimoniului. Vei avea nevoie să-ți petreci mai mult timp în intimitatea căminului, a familiei.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa carierei și activităților profesionale și anunță încheierea unei etape sau culegera roadelor unor demersuri profesionale.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, așa că banii vor și importanți pentru tine și vei face tot posibilul să-ți revenindici sau să obții niște drepturi financiare.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa sentimentală, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în planul vieții amoroase, privind cucerirea unei persoane, relansarea relației de cuplu. Cert este că ți se dă ocazia să îndrepți ceva în viața sentimentală, să începi o nouă etapă.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa personalității tale, semn că s-ar putea să ai parte de o revoluție personală, să-ți schimbi niște principii, să-ți reevaluezi relațiile. Îți dorești independență personală și financiară și o vei avea.

 

Horoscop Gemeni luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere al vieții de familie, al relațiilor, proiectelor personale de viață, privind principiile, perfecționarea profesională și călătoriile, de pe urma cărora poți învăța ușor lecții de viață.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul familiei și până pe 26 august se vor discuta chestiuni ale vieții de familie, administrative ale spațiului de locuit sau privind administrarea unui imobil. Vor exista și dialoguri mai dese cu membrii familiei și veți încerca împreună să rezolvați unele probleme.

Pe 11 august Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul comunicării și deplasărilor. Vei observa o îmbunățățire a comunicării cu ceilalți, vei avea ocazia să-ți exprimi sentimentele, îți găsești ușor cuvintele și ai toate șansele să începi o nouă poveste de dragoste, Venus fiind guvernatorul casei iubirii.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa principiilor, convingerilor, călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale. Din contextul astral face parte și Saturn, care intră într-un careu cu planetele din zodia Taur, din casa subconștientului. Este posibil ca principiile și credințele tale să sufere modificări, să fii obligată să-ți înveți niște lecții de viață fie că este vorba de experiențe într-o călătorie, la un curs, schimburi de experiență profesională sau relații cu persoane din străinătate.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa personalității. Este nevoie să înțelegi că tranzitul planetei războiului prin zodia ta îți va aduce multă energie, dar și irascibilitate și vor exista tot mai dese conflicte cu interlocutorii tăi, dacă nu reușești să te temperezi. Folosește constructiv această energie!

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa vieții de familie, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în planul familial, privind administrarea unor bunuri imobiliare, valorificarea patrimoniului.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Cum Uranus îți guvernează credințele și principiile, urmează o perioadă de conștientizări, reevaluări și recomandarea astrelor este să te detașezi de trecut, să faci pace cu acei cu care ai avut neînțelegeri.

 

Horoscop Rac luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere financiar, al învățării unor lucruri noi, al noilor proiecte și a deplasărilor în scop administrativ sau financiar.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul comunicării și învățării. Până pe 26 august va opera în favoarea ta în toate formele de învățare, comunicare, scris, vorbit, te vei exprima bine și vei înveța cu mai multă ușurință.

Pe 11 august Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte colaborări extraprofesionale. Așadar, situația financiară se îmbunătățește, dar vei fi tentată să cheltui mai mult.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa intereselor financiare și anunță încheierea unei etape, returnarea unei datorii sau poate aprobarea unui credit pentru cumpărarea unor bunuri de o valoare mai mare. Posibil evenimente cu impact emoțional să apară în familia partenerului de cuplu sau partenerul este cel care va avea ultimul cuvânt într-o chestiune financiară.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și vei observa o redirecționare a energiei spre interior.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa comunicării și învățării, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în ce privește modalitatea de comunicare, interacționare cu ceilalți și învățarea unor lucruri noi.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, semn că relațiile de prietenie întră într-o etapă de reevaluare, iar planurile și proiectele într-o etapă de reinventare.

 

Horoscop Leu luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere relațional, al proiectelor personale, financiar și profesional.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul banilor pe care îi obții din muncă, de la serviciu sau din alte colaborări extraprofesionale. Așadar, urmează negocieri sau vei încerca să-ți faci ordine în situația financiară.

Pe 11 august Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul personalității. Va opera în chip benefic și va aduce șanse și oportunități în planul personal, în relații, dar și-n sectorul profesional.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Din configurația astrală face parte și Saturn, iar careul care se formează între Saturn și planetele din casa carierei poate aduce unele rupturi de contracte sau de relații. Dacă vei știi să gestionezi acest context astral, fără să te lași dominată de orgolii, atunci vei învăța niște lecții importante de viață.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung și în următoarea perioadă vei investi energie în aceste domenii.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa financiară, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în planul financiar și al resurselor. Ești invitată să-ți faci ordine în sectorul  financiar, să-ți reorganizezi cheltuielile.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa carierei și ambițiilor profesionale. Urmează o etapă de reevaluare a proiectelor profesionale. 

 

Horoscop Fecioară luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere personal, relațional, al proiectelor profesionale, privind sănătatea și cariera.

Începând din 4 august, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul personalității și până pe 26 august, când intră în Balanță, este o perioadă favorabilă afirmării, să te pui în valoare și să câștigi încrederea în tine.

Pe 11 august Venus își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Așadar, micul benefic vine să te ajute să te reechilibrezi, să faci pace cu trecutul și să lucrezi la un plan de relansare. Totodată, pot apărea în viața ta iubiri din trecut și poți chiar relua o relație, pe care s-o ții secretă.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa muncii și sănătății. Fenomenul astral vine cu încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, decizii care implică sfera profesională, mai ales dacă principiile tale nu intră în acord cu cele ale colegilor sau șefilor. Din punct de vedere al sănătății este posibil să ai parte de o perioadă mai grea, deci recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți, să cauți să te odihnești mai mult și să stai departe de factorii de stres.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, se va observa o preocupare pentru activitatea profesională. Poate chiar de schimbare a direcției, dacă nu te mai mulțumește ceea ce faci acum.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa personalității și pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în planul personal. Îți poți regăsi liniștea, motivația și să-ți îmbunătățești stilul de viață. De asemeaea, îți poți seta obiective pentru următorul an.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa principiilor și credințelor, semn că urmează o etapă de reconfigurare a sistemului de valori.

 

Horoscop Balanță luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere financiar, sentimental, al sănătății, muncii, activităților profesionale și perfecționării profesionale.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul subconștientului, semn că până pe 26 august vei încerca să-ți faci ordine în gânduri. Posibil să ai parte de frământări și transformări profunde, dar dacă vei reuși să-ți gestionezi stările emoționale, vei reuși să scapi de niște frici sau temeri, să faci pace cu trecutul, să privești cu încredere spre viitor.

Pe 11 august Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie și proiectelor de viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți întâlnești jumătatea prin intermediul prietenilor sau ieșind mai des la evenimente.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unui talent. Cum Saturn face parte din configurația astrală și intră într-un careu cu planetele din zodia Taur, este posibil să ai parte de răsturnări de situație în aceste domenii, să se încheie o relație de iubire sau să-ți înveți niște lecții importante de viață.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa călătoriilor, perfecționării profesionale, relației cu străinătatea, privind direcția în viață, principiile și credințele. Așadar, vei obserba în următoarea perioadă o preocupare către aceste domenii.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa subconștientului, izolării, trecutului, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care te invită la un bilanț, o introspecție, la analizarea evenimentelor din ultima perioadă.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa transformărilor profunde, intimității și intereselor financiare, semn că începe o etapă de reevaluare a relației în care te afli. Din punct de vedere financiar ești invitată să-ți faci ordine, să găsești soluții de returnare a unui credit/datorii.

 

Horoscop Scorpion luna august 2022


Luna august este o lună activă din punct de vedere relațional, familial,  financiar și al planurilor și proiectelor de viitor.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie și a planurilor pe termen lung, semn că te vor preocupa aceste domenii. Vei iniția dialoguri cu prietenii, pregătești strategii pe termen lung și-ți lărgești cercul de cunoscuți.

Pe 11 august Venus, guvernatoarea casei relațiilor, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. Așadar, profită de acest context astral pentru a-ți arăta potențialul și a obține merite din partea șefilor. De asemenea, dacă ești singură, este posibil să te îndrăgostești de un șef sau într-o călătorie în străinătate.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa familiei și căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Este momentul încheierii unei etape sau a culegerii roadelor unor demersuri privind o mutare. Totodată, Saturn care face parte din contextul astral, intră într-un careu cu planetele din casa relațiilor, semn că s-ar putea să existe niște conflicte la nivel partenerial din cauza unor situații apărute în familie. Totul este să-ți păstrezi calmul și să nu dai curs la conflicte.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa intereselor financiare și a transformărilor profunde. Te preocupă situația financiară în următoarele luni și cum să faci să o îmbunătățești. Totodată, planul intim se activează și vrei să reînvii pasiunea în cuplu.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa asociată prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în aceste domenii.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa relațiilor, parteneriatelor și căsătoriei. Perioada următoare este prielnică reevaluării planului relațional sau din punct de vedere al contractelor profesionale. 

 

Horoscop Săgetător luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere profesional, relațional, partenerial, al sănătății, principiilor și învățării unor lucruri noi, dar și al comunicării și interacționării cu ceilalți.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, semn că poți începe negocieri, să-ți expui ideile, să închei contracte sau parteneriate.

Pe 11 august Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor, relației cu străinătatea, principiilor și credințelor după care te ghidezi în viață. Micul benefic va opera în favoarea ta în aceste domenii și va aduce protecție și șanse de relansare profesională.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, învățării și acumulării de cunoștințe. Din configurația astrală face parte și Saturn, care intră într-un careu cu planetele din zodia Taur, respectiv din casa muncii și sănătății. Este un moment important pentru o negociere, iar dacă nu vei știi să comunici sau să-ți spui punctele de vedere, vei putea pierde un contract.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa relațiilor, parteneriatelor și căsătoriei. Așadar, vei investi energie în aceste domenii, însă atenție, că este posibil să-ți proiectezi pe partener sau pe cei cu care lucrezi nemulțumirile tale și de aici să se iște conflicte. Alege să folosești constructiv energia lui Marte!

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa carierei, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în planul profesional. Este momentul tău de afirmare profesional, în care-ți poți seta obiective pentru următorul an.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii și sănătății. Așadar, urmează o etapă de reevaluare a proiectelor profesionale și a stării de sănătate. Posibil să-ți reconfigurezi modul în care-ți îndeplinești atribuțiile, să soliciți o modificare a programului de lucru, să fii independentă.

 

Horoscop Capricorn luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere sentimental, financiar, profesional, al schimburilor de experiență, studiilor, principiilor și credințelor.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul principiilor și convingerilor, studiilor, direcției profesionale, străinătății și perfecționării profesionale. Mercur vine să ajute în acumularea mai ușoară de informație dacă începi un curs.

Pe 11 august Venus, guvernatoarea casei iubirii, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul intimității. Posibil să ai parte de o întâlnire cu o persoană de care să te simți atrasă puternic, care-ți poate declanșa niște trăiri pronfunde pe care nu le-ai mai întâlnit până acum.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Din configurația astrală face parte și Saturn, guvernatorul tău, care intră într-un aspect dizarmonic cu planetele din casa sentimentală. Posibil să fii nevoită să renunți la un sejur sau la niște cheltuieli pe care le aveai programate pentru vacanță, pentru că intervin probleme de care trebuie să te ocupi urgent.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa muncii și sănătății. Urmează o perioadă destul de dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini și volum mare de muncă. Atenție la comunicarea cu colegii, pentru că este posibil să intri în dese conflicte din cauza ideilor și principiilor diferite!Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, perioada este favorabilă, mai ales dacă-ți dorești o mărire salarială.

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională și principiilor, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în aceste domenii.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa sentimentală, a aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unei pasiuni. Urmează o etapă de revizuire a planului sentimental, fie că ești singură fie într-o relație de mai mult timp. Posibil să-ți dorești mai multă libertate, chiar și-n relația cu copiii, dacă ești părinte.

 

Horoscop Vărsător luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere financiar, familial, sentimental și relațional.

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alți terți, privind datoriile, creditele, taxele și impozitele. Așadar, ești invitată să-ți reorganizezi situația financiară.

Pe 11 august Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesinale. În cuplurile în care a au existat neînțelegeri acum se instaurează armonia, iar dacă ești singură este posibil să cunoști pe cineva sau să vină spre tine mai mulți pretendenți.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa personalității. Din configurația astrală face parte și Saturn în careu cu planetele din casa familiei. Posibil să aibă loc încheieri de etape, să rupi o legătură cu cineva din familie sau să-ți dorești să devii independentă, să te muți împreună cu partenerul de cuplu.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa iubirii, aventurilor romantice, creativității, distracției, copiilor și creativității. Urmează o perioadă în care-ți vei investi energia în aceste domenii, însă atenție la felul în care-ți exprimi sentimentele, pentru că este posibil să fii mai agresivă și intențiile tale să fie înțelese greșit!

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa intereselor financiare, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în planul financiar, ai banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane din familie. Posibil să începi o etapă nouă și-n planul relațional, să vrei o apropiere profundă față de partenerul de cuplu.

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa vieții de familie, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Urmează o etapă de reevaluare a relațiilor de familie. Posibil să-ți dorești să te desprinzi de trecut, să faci pace cu cineva din familie.

 

Horoscop Pești luna august 2022

 

Luna august este o lună activă din punct de vedere relațional, profesional, familial, al comunicării și interacționării cu ceilalți. 

Începând din 4 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Urmează o perioadă în care dialogul este important în luarea deciziilor împreună cu partenerul sau partenerii de afaceri. Poți negocia termenii unui contract sau poți discuta deschis cu partenerul de cuplu despre probleme pe care trebuie să le rezolvați în cuplu.

Pe 11 august Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Leu, unde alături de Soare va activa sectorul muncii, activităților curente de la serviciu și starea de sănătate.  Vin șanse și oportunități de schimbare a jobului sau a funcției, iar starea de sănătate se poate îmbunătăți.

Pe 12 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Ești invitată la un bilanț, la introspecție, să faci pace cu trecutul.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Gemeni din 20 august, prin casa vieții de familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. În următoarea perioadă vei investi energia în planul familial, de unde-ți vei lua puterea. Atenție însă la faptul că este posibil să ai unele nemulțumiri, pe care să le proiectezi pe membrii familiei și de aici să iasă conflicte declanșate de tine!

Pe 23 august Soarele începe să tranziteze zodia Fecioarei, respectiv casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, iar pe 27 august are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, care aduce noi începuturi în aceste domenii de viață. 

Ultimul aspect astral este intrarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa comunicării. Urmează o etapă de revizuire a modului în care comunici, gândești, acumulezi informație și interacționezi cu ceilalți. 

 

related posts

Modifică setările cookies