Horoscopul lunii decembrie 2016. Taurii au parte de rasturnari de situatie, iar Racii traiesc o mare bucurie


Iata ce va rezerva astrele luna aceasta:


BERBEC

Ai mari asteptari de la luna decembrie, mai ales pe plan sentimental. Este momentul sa iti dai sentimentele pe fata si sa spui partenerului ceea ce simti cu adevarat pentru el. Teama ta de a fi respinsa este nejustificata si ai putea avea o mare surpriza din partea lui. Pe plan profesional inchei anul in forta, cu incepereau unui nou proiect. 

TAUR

Este o luna cu multe rasturnari de situatie. Lucrurile nu ies chiar asa cum le-ai planificat tu, insa asta nu e neaparat un lucru rau. Te adaptezi usor la noile situatii si le demonstrezi celorlalti ca esti o persoana spontana, capabila sa reactioneze excelent in situatii tensionate. Pe plan sentimental ai parte de unele schimbari care te pot destabiliza o perioada de timp. Incearca sa te mobilizezi si vezi partea plina a paharului.

GEMENI

Este o luna care vine cu surprize de proportii. Lucrurile bune pe care le asteptati de atata vreme apar in sfarsit in viata voastra. Pentru Gemeni, decembrie este o luna magica, in care vor vedea pe pielea lor ce inseamna iubirea adevarata. Nu va temeti sa va lasati purtati de val si sa experimentati tot ceea ce va trece prin minte. 

RAC

Decembrie este o luna in care va dati seama de cat de iubite si apreciate sunteti. Persoanele importante din viata voastra va arata cat de mult va pretuiesc. O veste importanta va aduce mare bucurie in suflet si va transforma sarbatorile intr-o perioada plina de armonie si iubire. Pe plan profesional lucrurile se agita pe final de an: sunt proiecte care trebuie duse la bun sfarsit si care nu suporta amanare.

LEU

Este o luna plina de evenimente, in care Leii sunt, ca de obicei, in centrul atentiei. Este acel moment al anului in care straluciti si in care sunteti vedeta propriului spectacol. Totusi, aveti grija sa nu vi se urce succesul la cap. Putina modestie nu strica niciodata! Pe plan sentimental, Leii trec printr-o perioada plina de experiente noi si se bucura de toata atentia persoanei iubite.

FECIOARA

Finalul de an va gaseste intr-o atmosfera tensionata, din care nu puteti iesi decat cu sprijinul celor dragi. S-au acumulat multe frustrari si acum simtiti nevoia sa va manifestati. S-ar putea totusi sa nu fiti intelesi de cei din jur, asa ca poate ar fi mai bine sa nu ii incarcati si pe ei cu frustrarile voastre. Pe plan sentimental se anunta totusi o imbunatatire a relatiilor cu partenerul. 

BALANTA

Se anunta un decembrie palpitant, in care Balantele experimenteaza lucruri noi. Acea schimbare pe care si-o doresc de ceva vreme in viata lor este pe cale sa apara si lucrurile ar putea lua o noua intorsatura. Pe plan sentimental lucrurile se precipita si sunt toate sansele ca nativii din aceasta zodie sa intalneasca o persoana speciala. In ceea ce priveste profesia, Balantele vor avea un final de an excelent, in care vor fi recompensate pentru munca depusa in 2016. 

SCORPION

Finalul de an este unul solicitant pentru Scorpioni, care sunt suficient de ambitiosi incat sa lucreze cu spor chiar si de Sarbatori sau in zilele libere. Nimic nu le sta in cale atunci cand vine vorba de indeplinirea telurilor. Pe plan profesional, decembrie este o luna a recompenselor, iar in ceea ce priveste iubirea, Scorpionii se lasa dusi de val si nu pot rezista ispitelor.

SAGETATOR

Decembrie este o luna in care va veti da seama cine conteaza cu adevarat pentru voi si care va sunt adevaratii prieteni. S-ar putea sa traiti cateva dezamagiri, insa pana la urma tot raul va fi spre bine. Pe plan sentimental, Sagetatorii nu mai sunt dispusi sa faca sacrificii in numele iubirii si cer devotament total din partea partenerilor. Nu se mai multumesc cu jumatati de masura.

CAPRICORN

Capricornii au pretentii mari la final de an si nu vor fi dezamagiti. Tot ce au planificat le iese chiar mai bine decat au sperat si se bucura de cateva momente magice alaturi de persoane dragi din viata lor. Pe plan sentimental, Capricornii vor sa traiasca experiente noi si nu refuza nicio propunere interesanta.

VARSATOR

In decembrie, Varsatorii isi doresc o schimbare in viata lor si lucreaza la capitolele care pot fi imbunatatite. Pe plan sentimental, nativii din aceasta zodie au parte de multe tentatii pe final de an si cu greu pot rezista ispitei. Nu regretati alegerile facute, insa s-ar putea ca acestea sa aiba repercusiuni pentru viitorul vostru.

PESTI

Pe final de an, Pestii isi gasesc acel echilibru pe care  l-au tot cautat in viata lor in ultima perioada. Se simt impliniti atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Mai mult, sunt sanse sa primeasca niste oferte de nerefuzat, care se vor dovedi cat se poate de benefice in viitorul apropiat. 

related posts

Modifică setările cookies