Horoscopul lunii decembrie 2019. Taurii se îndrăgostesc de cineva cu funcție, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră și citește horoscopul lunii decembrie 2019.


Horoscop Berbec luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul socio-profesional, călătoriile, studiile și proiectele pe termen lung. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în carieră, pentru că marele benefic îți va răsplăti eforturile de până acum. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică călătoriile, studiile în străinătate, sistemul de valori și convingeri, semn că urmează o perioadă în care poți primi oferte de job din străinătate, burse de studiu sau să participi la seminarii și proiecte de dezvoltare personală.

Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător și activează relațiile cu prietenii, iar din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi cariera, imaginea și statutul personal. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, car activează relația cu frații, deplasările și acumularea de informații si Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în carieră. Posibil să vrei să schimbi direcția profesională, pe fondul unor evenimente venite cu surpriză.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul financiar, avantajele materiale, banii deținuți împreună cu partenerul sau familia, sistemul de convingeri și cariera. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o etapă nouă privind studiile, călătoriile, cursurile de perfecționare profesională, deplasări în interes de serviciu, dar și sistemul de valori se poate modifica în urma unor evenimente cu impact emoțional puternic. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică banii deținuți împreună cu partenerul, moștenirile, taxele și impozitele și poți începe un demers financiar, notarial, juridic. În ceea ce privește sectorul intim, poți să discuți deschis cu partenerul și să reînvii pasiunea.

Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător, în sectorul socio-profesional, unde ți se pot recunoaște meritele sau te poți îndrăgosti de un șef sau o persoană cu funcție. Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi organizarea unei călătorii în afara țării. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul financiar, prin găsirea unor soluții pentru suplimentarea veniturilor si Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în alegerea unui drum în viață. Posibil să vrei să schimbi domeniul studiilor, să te reorientezi profesional.

Horoscop Gemeni luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează banii pe care îi deții în comun cu partenerul, cu alți terți, moștenirile, impozitele, relațiile parteneriale și sectorul intim. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să rezolvi o chestiune financiară prin obținerea unui credit sau intrarea în posesia unei moșteniri. Sectorul intim se activează și el și în perioada ce urmează vei fi mai pasională. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, casa cuplului, a relațiilor și a parteneriatelor de afaceri, semn că în următoarea perioadă poți să cazi la înțelegere cu partenerul, dacă au fost neînțelegeri, poți primi propuneri de a încheia contracte profitabile, din care să obții beneficii financiare. Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul social, al călătoriilor, studiilor și relației cu persoane aflate în străinătate. Vei primi invitații de la prieteni să pleci într-o călătorie, vei avea succes la examene și ajutor de la persoane de la care să primești sfaturi bune în rezolvarea unor chestiuni care te frământă.

Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și preocupările tale principale vor fi banii și resursele în comun cu partenerul. Vor exista situații în care se poate ajunge la un partaj sau la împarțirea cheltuielilor unor taxe notariale sau juridice pentru intrarea în posesia unei moșteniri. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care îți dinamizează axa relațiilor si Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care aduce o schimbare în situatia financiară. Atenție la acțiuni financiare care pot să-ți aducă pierderi.

Horoscop Rac luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul muncii, al sănătății, relațiile parteneriale și sectorul financiar. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în relația de cuplu sau în relațiile de afaceri. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică munca, relațiile cu colegii și sănătatea, semn că urmează o perioadă vei putea negocia contracte pentru schimbarea locului de muncă sau dacă ai avut probleme de sănătate, acum poți găsi tratamentul potrivit.

Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul financiar, al avantajelor materiale, al banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și în sectorul intim, unde se poate observa reînvierea pasiunii în cuplu. Din 22 decembrie Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi relațiile de cuplu, rezolvarea unui conflict sau a unei situații de nemulțumire. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează subconștientul, sacrificiul, sănătatea, izolarea, meditația și introspecția și Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în sfera relațiilor. 

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul muncii, al sănătății, relațiile de cuplu și de prietenie și proiectele pe termen lung. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în sfera profesională. În ceea ce privește starea de sănătate, poți să simți o ameliorare a unor probleme ale sistemului osos. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică iubirea, aventura, relația cu copiii, creativitatea, activitățile de creație și artistice, vocația și speculațiile financiare.

Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul avantajelor materiale, al creditelor, taxelor, impozitelor, moștenirilor și a banilor deținuți împreună cu partenerul, semn că-ți vor intra mai mulți bani în conturi, poți recupera o datorie sau sume de bani din impozite. Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi relațiile de cuplu și relațiile cu asociații și colaboratorii. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează planurile și proiectele pe termen lung, prin culegerea roadelor, lansarea unui proiect, încununat de succes și Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început la locul de muncă, unde pot să apară surprize și răsturnări de situație.

Horoscop Fecioară luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul sentimental, relația cu copiii, sectorul muncii, al sănătății și cariera. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în planul sentimental, în relația cu copiii dacă ești părinte și în valorificarea unor abilități privind vocația. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică casa, familia, patrimoniul, semn că vei putea să rezolvi regimul unei locuințe sau situația relației părinte-copii.

Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul muncii și al sănătății, semn că vei avea relații bune cu colegii, sarcinile le vei îndeplini mai ușor, iar starea sănătății se poate îmbunătății. Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi relațiile sentimentale și relația cu copiii. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul socio-profesional, cariera, imaginea și statutul personal, unde poți înregistra succese si Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în relațiile de iubire. Nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente la care să nu te aștepți, iar lucrurile să ia o traiectorie la care nici nu te gândești.

Horoscop Balanță luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul vieții de familie, sfera sentimentală, sectorul financiar, comunicarea și acumularea de cunoștințe. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în domeniul care indică viața de familie și regimul unei locuințe.  Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică urmarea unor cursuri de perfecționare profesională, comunicarea, acumularea de informație și relațiile cu frații, în special rudele.

Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul amoros și vei avea mai multă dispoziție de flirt, aventură, inspirație în activități de creație. Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi familia și schimbarea locuinței, prin cumpărarea/închirierea unui al imobil. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul avantajelor materiale, al creditelor, moștenirilor, prin încheierea unor demersuri notariale, juridice sau administrative legate de o moștenire sau intrarea în posesia unor bunuri de valoare/ credite și Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care aduce răsturnări de situație în sectorul guvernat de familie, unde anuntă un nou început, posibil prin schimbarea casei.

Horoscop Scorpion luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul studiilor, comunicării, exprimării opiniilor, relația cu frații, sectorul sentimental, financiar și al familiei. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în privința studiilor, prin obținerea unei burse de studiu, un curs de pregătire profesională sau începerea unor activități redacționale. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, domeniile care indică sfera financiară și beneficiezi de oportunități financiare. Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul vieții de familie și al locuinței, unde poți să observi îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi ție și începerea unor activități de redecorare sau renovare ale locuinței.

Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi studiile, prezentarea unor lucrari, teze, proiecte în cadrul unor seminarii, dezbateri. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul financiar, prin găsirea unor soluții pentru suplimentarea veniturilor si Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în relațiile cu frații și studiile, unde este posibil să schimbi direcția profesională.

Horoscop Săgetător luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul financiar, comunicarea, negocierea de contracte și relațiile de cuplu sau din sfera partenerilor de afaceri. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în sectorul financiar prin încheierea unor parteneriale profitabile. Mercur, astrul comunicării, îți tranzitează casa personalității alături de Soare, din 9 decembrie, și poți să rezolvi o serie de situații apărute, prin comunicare și diplomație.

Te va interesa în special relația de cuplu sau daca ai în vizor o persoană cunoscută de curând, vei face tot posibilul să petreceți mai mult timp împreună.  Din 20 decembrie Venus, micul benefic, intră în Vărsător în sectorul comunicării și vei observa că ai noroc în deplasări și în toate formele de comunicare. Totodată, te poți îndrăgosti la un drum scurt, într-o delegație de serviciu sau dacă participi la tot felul de evenimente.

Din 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn și  preocupările tale principale vor fi de natură financiară, să muncești mai mult pentru a-ți suplimenta banii din conturi. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul relațional și Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în sectorul profesional, unde nu sunt excluse răsturnări de situație în contractele încheiate în ultima perioadă. În planul iubirii, dacă ești singură, ai toate șansele să intri într-o relație, iar dacă deja formezi un cuplu și lucrurile nu mai merg între voi așa cum ar trebui, poate să fie momentul încheierii unei etape.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul relațiilor, financiar, sectorul muncii și al sănătății. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în viața personală sau profesională, în ceea ce privesc studiile sau o afacere. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, sectorul izolării, al sacrificiului, al vindecării, al subconștientului și al introspecției, semn că în următoarea perioadă ar fi indicat să-ți faci un bilanț, să faci pace cu trecutul și să mergi înainte.

Posibil cu ajutorul micului benefic, Venus, care îți traversează casa personalității, să treci mai ușor peste toate frămîntările tale. Din a doua parte a lunii, se întăresc preocupările pentru bani, pentru cât câștigi și încerci să echilibrezi cheltuielile cu încasările de bani. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul muncii și al sănătății si Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia ta, care marchează un nou început în viață și în drumul pe care dorești să îl urmezi.

Horoscop Vărsător luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul muncii, al sănătății, sentimental și proiectele pe termen mediu și lung. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să-ți analizezi viața, să-ți faci un bilanț și să reușești să-ți dai seama care este drumul pe care vrei să îl urmezi în viața personală, dar și în viața profesională. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, sectorul care indică prietenii și proiectele, semn că urmează o perioadă în care cei apropiați te vor influența în decizii.

Dacă până în 20 decembrie Venus este izolat și nu te lasă să te bucuri de viață,  în ultima decadă din lună, când intră în zodia ta, vei simți o stare de bine, vei fi mai optimistă și deschisă șanselor care vin spre tine pe toate planurile. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul responsabil cu iubirea, copiii, creativitatea și vocația și Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care poate deschide o nouă etapă, venită cu surpriză în sfera profesională.

Horoscop Pești luna decembrie 2019

Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și îți vizează sectorul prietenilor, proiectelor, familiei, locuinței și sfera socio-profesională. Intrarea lui Jupiter din 2 decembrie în zodia Capricorn este evenimentul important al lunii decembrie si următorul an ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă privind un proiect de suflet, care poate a fost abandonat cu mult timp în urmă,  lărgirea cercului de cunoștințe și prieteni și să pui pe roate o afacere proprie. Mercur, astrul comunicării, traversează alături de Soare, din 9 decembrie, sectorul socio-profesional, al ambițiilor profesionale și al imaginii, semn că urmează o perioadă propice negocierilor cu șefii, cu instituții ale statutului, care reprezintă autoritatea sau negocieri cu persoane din străinătate.

Dacă până în 20 decembrie Venus, micul benefic, tranzitează sectorul prietenilor și a planurilor pe termen lung, unde aduce noroc în implementarea de proiecte, în ultima decadă din lună, motoarele se mai opresc și urmează o perioadă mai liniștită. Alte două evenimente astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din zodia Gemeni din 12 decembrie, care activează sectorul familiei și locuinței, unde poți să iei niște decizii importante și Eclipsa de Soare din 26 decembrie din zodia Capricorn, care marchează un nou început în relațiile de prietenie, în ceea ce privește un proiect sau mărirea cercului de cunoștințe cu persoane cu care ai pasiuni în comun.

Vezi și: Profil de celebritate - Mel Gibson

related posts