Horoscopul lunii decembrie 2021. Vărsătorii vor câștiga bani mulți și încep o relație secretă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul lunii decembrie 2021. 


Horoscop Berbec luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul socio-profesional, schimburile de experiență, călătoriile, studiile și proiectele pe termen lung, comunicarea, învățarea unor lucruri noi și sfera relațională. 

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize sau răsturnări de situație în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, privind o călătorie, dar și convingerile și principiile de viață. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, guvernatorul tău, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult sectoarele de viață asociate studiilor, călătoriilor, străinătății.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie, de intrarea Soarelui. Pe 19 decembrie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor și parteneriatelor profesionale, începe mișcarea retrogradă prin aceeași casă a carierei, unde aduce o reevaluare a proiectelor profesionale, până pe 29 ianuarie 2022. Retrogradarea va avea efect și-n situația financiară, pentru că Venus guvernează și sectorul financiar, unde este nevoie de o reorganizare, de găsirea unui echilibru între cheltuieli și încasări.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul comunicării, informațiilor, veștilor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu frații, semn că pot avea loc finaluri, încheieri de etape privind un curs de perfecționare, dar și evenimente în relația cu rudele.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 29 decembrie în zodia Pești, activează, pentru un an de zile, sectorul frământărilor interioare, introspecția, subconștientul și trecutul. Ești invitată să-ți faci un bilanț, să ierți, să te vindeci de o traumă și să pornești pe un drum nou.

 

Horoscop Taur luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul financiar, interesele materiale, banii deținuți împreună cu partenerul sau cu familia, sistemul de convingeri și valori, relațiile cu străinătatea, călătoriilor, studiile, schimburile de perfecționare profesională, proiectele pe termen lung și relațiile cu prietenii.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în situație financiară, a banilor și bunurilor pe care îi deții împreună cu partenerul. Este recomandată schimbarea obiceiurilor financiare și o mai bună organizare. Totodată, se activează și sectorul intim și al transformărilor profunde. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult activitatea în sfera financiară. Atenție, însă la decizii pripite!

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat principiilor de viață, călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență profesională, relației cu diverse instituții publice, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Pe 19 decembrie, Venus, guvernatoarea zodiei Taur, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie, Capricorn, unde va aduce o reevaluare, până pe 29 ianuarie 2022, un bilanț asupra proiectelor personale, privind studiile sau un schimb de experiență profesională.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale, semn că pot avea loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri financiare prin încasarea unor sume mari de bani.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul planurilor, proiectelor de viitor, viața socială și relațiile de prietenie, de unde vei obține sprijin.

 

Horoscop Gemeni luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul relațional, financiar, al creditelor, datoriilor, taxelor, impozitelor, sectorul profesional.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în sfera relațională, dar și-n parteneriatele de serviciu. Apar o serie de evenimente neașteptate, iar dacă ești singură, este posibil ca fenomenul astral să-ți aducă un partener.Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult activitatea în sfera relațională.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat intereselor materiale, a banilor și bunurilor deținute în comun cu partenerul, dar și sectorul intim și al transformărilor profunde, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Pe 19 decembrie, Venus, guvernatorea casei sentimentale, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, unde va aduce o reevaluare planurilor amoros, până pe 29 ianuarie 2022. Totodată, poți recuceri pe cineva din trecut, însă lucrurile se pot complica atunci când te aștepți mai puțin. Și planul financiar intră în vizorul tău și va trebui să te reorganizezi. Parteneriatele pot suferi modificări, prin renegocierea unor sume de bani.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul personalității, dar va fi activată și axa relațiilor. Posibil să înregistrezi un succes în planul personal sau să închei o etapă importantă în viața ta.

Intrarea lui Jupiter în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, iar marele benefic te va ajuta să te dezvolți profesional și-ți aduce protecție și oportunități în carieră.

 

Horoscop Rac luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul relațional, profesional, al studiilor și schimburilor de experiență profesională.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în sectorul muncii și sănătății. Posibil, dacă accepți o nouă ofertă de job să ți se schimbe și veniturile financiare.Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult activitatea la locul de muncă. În ce privește stare de sănătate, ai grijă și nu lua decizii pripite, nu te suprasolicita și odihnește-te mai mult!

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor profesionale este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui.  În cuplu ai dialoguri despre viitorul relației, iar în sfera profesională despre un contract/parteneriat. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, unde va aduce o reevaluare a relațiilor personale și profesionale, până pe 29 ianuarie 2022.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, meditației și introspecției. Ești invitată la un bilanț personal, iar din punct de vedere al sănătății este recomandată să ai mai multă grijă, pentru că se pot acutiza niște afecțiuni.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul studiilor, schimburilor de experiență profesională, călătoriile, lărgirea orizonturilor cunoașterii, principiile și convingerile. Așadar, marele benefic aduce șanse și protecție, oportunități să te faci remarcată, să începi o școală sau să reiei niște cursuri abandonate, se intesifică relațiile cu străinătatea și viața socială.

 

Horoscop Leu luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul sentimental, al aventurii, copiilor, sănătății, muncii, planurilor și proiectelor pe termen lungi și a relațiilor de prietenie.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în planul sentimental, al relației cu copiii, dar și privind valorificarea unui talent. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult sfera sentimentală. Dacă ești singură, ai ocazia să iei inițiative, dar faci parte dintr-un cuplu mai vechi ai putea să-ți relansezi relația.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat muncii și sănătății, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Așadar, apar propuneri de job sau de colaborări, reorganizezi activitățile profesionale și te preocupă mai mult starea de sănătate și acorzi mai multă atenție atunci când ai o problemă de sănătate. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, unde va aduce o reevaluare a activităților profesionale, a relațiilor cu colegii, cu șefii, până pe 29 ianuarie 2022. S-ar putea să iei în considerare și schimbarea jobului sau a domeniului de activitate.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul prietenilor și planurilor de viitor și aduce încheierea cu succes a unui proiect sau primești aprobări pentru a demara un proiect nou. Pentru că fenomenul astral se formează pe axa sentimentală, pot să apară evenimente și-n planul iubirii.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul banilor și bunurilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu, moștenirile, creditele, impozitele și taxele, dar și sfera intimă și a transformărilor profunde.

 

Horoscop Fecioară luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului, sferei sentimentale, relației cu copiii, carierei și sferei relaționale.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în viața de familie, privind spațiul de locuit, dar și administrarea patrimoniului. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult activitatea în sfera locativă și a vieții de familie. S-ar putea să faci niște investiții mai mari în casă.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurii, copiilor, activităților de creație și valorificării unui talent, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Așadar, contextul anunță o perioadă activă din punct de vedere sentimental. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, a sferei sentimentale, unde va aduce o reevaluare a sentimentelor și a relațiilor afective, până pe 29 ianuarie 2022. Posibil să apară persoane din trecut în această perioadă.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, unde apar oportunități, șanse, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte importante și înregistrarea unui succes.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul relațiilor și parteneriatelor. Dacă ești singură, îți poți găsi partener, dacă faci parte dintr-o relație mai veche, poți oficializa relația, iar dacă simți că nu mai merge, Jupiter te eliberează dintr-o relație nefuncțională.

 

Horoscop Balanță luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul comunicării, cunoștințelor, învățării, profesional, familial și al principiilor de viață.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în planurile personale privind un schimb de experiență, începerea unor cursuri sau privind modul de a relațional cu ceilalți, dar și privind acumularea de informații. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor și deplasărilor.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat vieții de familie, a spațiului de locuit, al relației cu părinții, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Așadar, te va preocupa relația cu familia și te vei implica mult mai mult în chestiunile gospodărești și-n reamenajarea spațiului de locuit. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, prin sectorul familiei, unde va aduce o reevaluare a relațiilor până pe 29 ianuarie 2022.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul schimburilor de experiență profesională, lărgirii orizonturilor cunoașterii, călătoriilor, principiilor de viață, semn că un proiect personal poate ajunge la final, culegi roadele demersurilor și implicării tale, obții niște acte, atestate sau diplome.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul asociat muncii și sănătății, unde aduce oportunități de relansare într-o afacere personală, de schimbare a jobului sau de succese la locul de muncă. Din punct de vedere al sănătății, vei observa o îmbunătățire.

 

Horoscop Scorpion luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul financiar, sentimental, al comunicării, informațiilor, cunoștințelor și acumulării de informație, dar și deplasările și relațiile cu frații.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în planul financiar, al administării resurselor pe care le câștigi din muncă. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult sfera financiară. S-ar putea să-ți găsești un loc de muncă mai bine plătit sau să începi și o activitate extraprofesională.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, informațiilor și acumulării de informații noi, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Așadar, vei învăța mult mai ușor, vei relaționa mult mai bine cu persoanele cu care intri în contact, dar și cu rudele, în special cu frații. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, unde va aduce o reevaluare a cunoștințelor, dar și a sentimentelor, până pe 29 ianuarie 2022.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul intereselor materiale, a banilor și bunurilor  de la/prin intermediul altor persoane sau instituții, dar și în sectorul intimității și transformărilor profunde. Posibil să fie un moment de culegere a roadelor privind încasarea unor sume de bani.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul sentimental, al aventurilor, romantismului. Așadar, Jupiter îți aduce șanse să-ți relansezi relația sau să-ți găsești jumătatea.

 

Horoscop Săgetător luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul relațional, financiar, al vieții de familie, dar și profesional.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în viața ta. Posibil o criză de identitate să te schimbe, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Totodată, va fi dinamizată și axa relațională, mai ales că Mercur, guvernatorul casei relațiilor, face parte din configurația astrală. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, care-ți va aduce multă energie, inițiative, curaj, dispoziție de flirt și aventură.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat banilor pe care îi câștigi,  este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Așadar, te preocupă situația financiară și vei reuși să te reorganizezi în acest sector de viață. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie Capricorn, unde va aduce o reevaluare a finanțelor, până pe 29 ianuarie 2022.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul relațiilor și parteneriatelor. Posibil să apară o criză în relații sau în parteneriatele de afaceri, să se încheie niște etape, să se finalizeze proiecte. Totodată, pot să apară și evenimente sau situații, care să aducă culegerea roadelor unor demersuri parteneriale.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții, dar și patrimoniului. Așadar, în următorul an ți se mărește familia, schimbi casa sau faci modificări sau te pregătești să-ți întemeiezi o familie.

 

Horoscop Capricorn luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul relațional, financiar, profesional, al comunicării și acumulării de cunoștințe.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce surprize și răsturnări de situație în planul personal sau cel profesional. Fenomenul astral se formează pe casa subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și introspecției și te invită la un bilanț. Posibil, în urma unei revelații, să reușești să te vindeci după o despărțire. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că-ți vei redirecționa energia spre interior, să faci pace cu tine, să lași în urmă trecutul și să ai din nou energie și motivație pentru planuri de viitor.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul personalității, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Cele două planete personale te vor ajuta în comunicare, negocieri, acumulare de cunoștinte, îți vor aduce energie și determinare. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin casa personalității, unde va aduce o autoevaluare până pe 29 ianuarie 2022.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul muncii și al activităților profesionale și poate aduce un succes, o realizare, finalizarea unui proiect, o încheiere.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul comunicării, informațiilor, cunoștințelor, studiului personal, relația cu frații. Este un an în care te poți specializa într-un domeniu, ți se oferă oportunitatea unor schimburi de experiență profesională, unde poți învăța multe lucruri noi.

 

Horoscop Vărsător luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul muncii, sănătății, sferei sentimentale, relațiilor de prietenie și planurile și strategiile pe termen lung.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în relațiile de prietenie, privind lărgirea cercului de prieteni, dar și planurile și proiectele pe termen lung. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult activitatea în viața socială. Îți poți lărgi cercul de cunoștințe și începi proiecte noi cu prietenii.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și introspecției, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui. Așadar, îți faci un bilanț sentimental, relațional și încerci să-ți faci ordine în viață. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie, Capricorn, unde va aduce o reevaluare a relațiilor de familie, până pe 29 ianuarie 2022, dar și privind reorganizarea cheltuielilor casei. Posibil să-ți reevaluezi și sentimentele sau să fii tentată să începi o relație secretă.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul sentimental, al romantismului, flirtului și cuceririlor și aduce încheierea unei etape, finalizarea unor demersuri sau cucerirea unei persoane.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau activități independente. Intrarea marelului benefic în zodia Pești aduce oportunități financiare însemnate.

 

Horoscop Pești luna decembrie 2021


Luna decembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează sectorul familial, relațional, al carierei și proiectelor de viitor.

Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi, dar și surprize și răsturnări de situație în sfera socio-profesională. Soarele este guvernatorul casei muncii, iar evenimente neașteptate pot să apară în regimul muncii, privind contractele sau parteneriatele profesionale. Și-n relațiile de cuplu poate să apară o criză, din cauza preocupărilor tale exclusiv pentru carieră. Tot în zodia Săgetător ajunge și Marte, planeta acțiunii, pe 13 decembrie, semn că va dinamiza și mai mult activitatea în sfera profesională.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le freceventezi, dar și proiectelor și planurilor pe termen lung, este activată din 13 decembrie de intrarea lui Mercur și din 21 decembrie de intrarea Soarelui.  Cum Mercur este guvernatorul casei relații, planurile le poți face cu partenerul de cuplu, iar Soarele fiind guvernatorul casei muncii, este posibil să fii cooptată de către șefi într-o nouă echipă și să fii nevoită să faci un plan de acțiune pe termen lung. Pe 19 decembrie, Venus, micul benefic, începe mișcarea retrogradă prin aceeași zodie, Capricorn, unde va aduce o reevaluare a relațiilor de prietenie, dar și a planurilor de viitor, până pe 29 ianuarie 2022.

Luna Plină din zodia Gemeni, din 19 decembrie, se formează în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit. Fenomenul astral poate aduce finaluri, încheieri de etape, încheierea unor demersuri privind administrarea unui imobil, privind o reamenajare sau intrarea în posesia unui patrimoniu.

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie în zodia Pești, va activa pentru un an, sectorul personalității, unde va aduce protecție, șanse, oportunități de lansare într-o afacere, de a începe niște studii, un job nou, o relație, o căsătorie.

1 Decembrie pe TikTok

 

related posts

Modifică setările cookies