Horoscopul lunii februarie 2019. Vedetele lunii sunt Vărsătorii, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Luna februarie este caracterizată de pasiune, puterea de a schimba lucrurile și o mulțime de oportunități neașteptate. Vedeți ce v-au rezervat astrele cât privește viața sentimentală, banii, cariera sau starea sănătății.


Berbec

În luna februarie, Marte, planeta ta norocoasă, se mută în Capricorn,  și îți dă mai multă putere să-ți îndeplinești visurile. De obicei, îți place să acționezi spontan, cu multă pasiune. Mutarea în Capricorn te ajută să fii mai organizată, curajoasă și îndrăzneață. Acționează cu pași mici, dar siguri, iar succesul îți este garantat. 

Pentru că atât Berbecul, cât și Capricornul sunt zodii cu inițiativă, odată ce vei începe ceva, ești de neoprit. 

Taur

Este timpul să te hotărăști ce vrei să faci în privința carierei tale și să te pui pe treabă. În timp apreciezi confortul psihic și emoțional mai mult decât orice, Luna Nouă – care se află în casa a 10-a – este gata să facă schimbări în viața ta. Deși îți vine greu să schimbi unele lucruri, odată ce vei începe, nu vei mai dori să te oprești. 

Prietenii tăi buni te îndeamnă să lași la o parte toate pretențiile și să fii tu cu adevărat.

Gemeni 

Marte, planeta acțiunii și pasiunii, străbate sfera zodiei tale responsabilă cu relațiile. Acum este timpul să îți investești toate resursele în ceea ce crezi cu adevărat. 

Deși pot apărea neînțelegeri și certuri în viața sentimentală, dacă există comunicare și onestitate, lucrurile se vor contura foarte frumos, într-un final. 

Tot în luna februarie, ai mari șanse să-ți mărești contul din bancă, fie în urma unei promovări la serviciu, fie pentru că primești o sumă nesperată de la familie.

Rac 

Se spune că Racul este cel mai vulnerabil semn din zodiac. Îți este frică de respingere, așa că preferi să nu le spui persoanelor lucruri care ar putea să le deranjeze. Acum este momentul să lași trecutul în urmă.

Marte se află, în luna februarie, în casa a 7-a, așa că ai oportunitatea de a lupta pentru ceea ce-ți dorești în relațiile tale.

Cât privește sănătatea, trebuie să ai grijă, în această perioadă, de dieta ta și, eventual, să începi să faci zilnic mișcare pentru a scăpa de kilogramele acumulate în ultima perioadă.

Leu 

Este timpul să-ți reconsideri parteneriatele. Cu Venus, planeta iubirii, în casa a 7-a, fii atentă la ce contează cel mai mult în viața ta sentimentală. S-ar putea ca ceea ce te-a atras cândva să n-o mai facă acum. Și poți fi atrasă de ceva sau cineva nou.

Luna aceasta, te vei conecta cu cei din jur la cele mai profunde niveluri: emoțional, spiritual, financiar și sexual. Fii directă și cinstită cu cei apropiați. 

Cât privește banii, acum ai șansa să închei niște contracte avantajoase, care o să-ți asigure un venit bun în prima parte a acestui an.

Fecioară 

În loc să analizezi fiecare detaliu mai mult sau mai puțin semnificativ, este timpul să te lași purtată de val, mai ales când vine vorba de relația romantică. Oricum, sentimentele tale față de partener sunt contradictorii, însă aceasta nu va face decât să condimenteze un pic lucrurile.

Starea de sănătate este bună, însă poți fi afectată de stresul de zi cu zi. În ceea ce privește banii, aceștia vor veni atunci când te vei aștepta mai puțin. 

Balanță 

Pe 1 februarie, cu Jupiter retrograd, ți se oferă ocazia perfectă reevaluarea relațiilor tale, și nu doar cu cei din jur. Indicat ar fi să începi cu relația ta cu propria persoană. 

De asemenea, la locul de muncă trebuie să faci o evaluare, să vezi ce ai mai putea îmbunătăți. Situația financiară arată bine, dar dacă îți dai silința, poate fi și mai bună, iar cât privește starea de sănătate, se impun niște controale de rutină pentru a te asigura că totul este în ordine. 

Vei simți o briză de aer proaspăt, care va trezi în tine noi provocări.

A venit momentul din viața ta în care trebuie să creezi un echilibru, o armonie între ceea ce ai învățat si ceea ce vrei să înveți.

Scorpion

În luna februarie, energia ta, în combinație cu intensitatea Capricornului, poate muta munții din loc. Acum este momentul pentru a ieși din conul de umbră în care te afli de ceva vreme și să arăți lumii abilitățile tale nemaipomenite.

La capitolul dragoste, ești extrem de norocoasă. Poți începe o viața nouă, alături de cineva la care nici nu te așteptai, sau, dacă ești deja implicată într-o relație, puteți trece împreună la nivelul următor.

În februarie, banii nu constituie o problemă, însă trebuie să-ți dai puțin silința dacă vrei să-i atragi în contul tău personal. 

Săgetător 

Jupiter este retrograd, ceea ce s-ar putea traduce prin faptul că exuberanța și entuziasmul tău obișnuit să fie mult mai temperate. 

În majoritatea timpului, este mai ușor să vezi partea plină a paharului, pentru că știi că orice are un scop. Mesajul transmis de Univers este să sapi mai adânc pentru a înțelege scopul vieții tale. 

Cele mai multe răspunsuri le vei găsi acasă, în interacțiunile cu familia. 

Februarie este o lună proprice pentru călătorii, care se numără printre hobby-urile tale preferate. Starea de sănătate este bună, însă este recomandat să-ți întărești sistemul imunitar cu niște suplimente alimentare eficiente. 

Capricorn 

De obicei, ai inițiativă, ești gata să escaladezi munții,  mai ales când vine vorba de carieră, însă acum chiar că ești de neoprit. Când Marte ajunge în zodia ta, este timpul să te ocupi de ceea ce îți face plăcere, de pasiunile tale.

La slujbă, este momentul potrivit pentru a-ți arăta potențialul, iar acest lucru s-ar putea traduce printr-o promovare sau o mărire de salariu.

În dragoste, lucrurile sunt complicate, însă energia de care dispui și dorința de a face pe plac partenerului te va ajuta să te bucuri de o relație sentimentală extrem de provocatoare. 

Vărsător 

În luna februarie, vei străluci, pur și simplu. Acum este momentul să înțelegi că trebuie să te iubești și să te apreciezi la adevărata ta valoare. Modul tău unic de a privi lumea și dorința ta de a face bine celor din jur te ajută să-ți consolidezi relația cu cei din jur, atât cu familia, cât și cu prietenii. 

Luna aceasta, o relație de iubire se poate înfiripa pe neașteptate, alături de o persoană la care nici măcar nu visai.

Situația financiară se conturează frumos, veniturile tale se vor mări din mai multe surse, însă este nevoie să cheltui  banii cu prudență, pentru  a nu rămâne în impas spre sfârșitul lunii. 

Pești 

Jupiter este retrograd, așa că Peștii vor fi ușor confuzi în această perioadă. Empatia față de cei din jur va fi mult mai intensă acum, așa că ai grijă să nu te încarci cu energii negative.

Pentru că te afli pe un teren alunecos, ai nevoie să tragi o linie clară între viața sentimentală și carieră, să nu lași ca problemele dintr-o anumită sferă să îți afecteze și cele celelalte aspecte ale vieții.

Banii nu sunt o problemă, însă situația financiară nu strălucește neapărat în luna februarie. Starea sănătății poate fi îmbunătățită dacă adopți un stil de viață mai sănătos și renunți la micile tale vicii.

Vezi și: Ce se va întâmpla azi și mâine în Ferma?

related posts

Modifică setările cookies