Horoscopul lunii februarie 2020. Vărsătorii vor străluci în domeniul financiar, ce se întâmplă cu Peștii


Vezi ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate și citește horoscopul lunii februarie. 


Horoscop Berbec luna februarie 2020

Februarie le aduce Berbecilor o lună activă din punct de vedere social, pentru că sectorul prieteni și planuri pe termen lung este bine susținut de către Soare până în 19 februarie, iar Venus, planeta care le guvernează sectorul relațiilor, începe să le traverseze casa personalității din 7 februarie. Așadar, tranzitul planetei dragostei, prin Berbec, nu face decât să le scoată în evidență farmecul. Nu mai spunem că dragostea și oportunitățile în planul sentimental îi caută pe Berbeci. Nativii singuri vor juca numai după regulile lor, iar nativii căsătoriți vor avea parte de mai multă atenție din partea partenerului. În ceea ce privesc banii, pentru că tot Venus este responsabilă și de acest lucru, unele planuri se concretizează și apar beneficii financiare. 

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă retrogradarea până pe 10 martie. Nu sunt recomandate semnarea de contracte, acte, se cere atenție în comunicare, iar sarcinile de la locul de muncă necesită o reorganizare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le anunță un nou început, prin găsirea unor soluții la problemele care îi macină, debarasarea de trecut și întocmirea unui nou plan de viață.

Pe 16 februarie, Marte, planeta lor guvernatoare, își începe tranzitul prin casa carierei și a ambițiilor profesionale, semn că nativii vor dori să fie în centrul atenției, în vârf, cu multe succese înregistrate. Este ca și cum Berbecii își vor conduce singuri drumul, vor fi ca o locomotivă pentru alții și vor face schimbări benefice pe toate planurile. 

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu și le aduce un eveniment în planul sentimental, culegerea roadelor unor demersuri în dragoste sau încheierea unei povești de iubire. 

 

Horoscop Taur luna februarie 2020

Februarie le aduce Taurilor evenimente importante și aspecte, care vizează cariera, proiectele și planurile pe termen lung, relațiile de familie și regimul unei locuințe. Până pe 19 februarie cariera este bine susținută de către Soare și traversează o perioadă bună în planul profesional. Venus, guvernatorul lor, își începe din 7 februarie tranzitul prin zodia Berbec, prin urmare nativii ar trebui să se odihnească mai mult, pentru că vor avea energia scăzută. O pauză ar fi binevenită, poate un concediu sau câteva zile libere este tot ce le trebuie pentru a-și reface forțele.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Mercur guvernează banii Taurilor. Odată intrat în casa prietenilor, a grupurilor sociale și a planurile de viitor și retrograd fiind, poate să încetinească intrarea veniturilor din colaborarări. Ar fi de preferat să nu se semneze contracte în perioada aceasta de trei săptămâni, să nu înceapă proiecte sau acțiuni noi, pentru că la finalul perioadei de retrogradare se pot răzgândi asupra unor aspecte. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, iar cu persoana cu care încep o relație să aibă preocupări intelectuale, religioase sau filosofice. 

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu și anunță un eveniment important în familie sau care are legătură cu locuința, punerea în ordine a actelor juridice/notariale/administrative.

Pe 16 februarie Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa străinătății, a convingerilor și filosofiei de viață după care se ghidează și nativii vor fi activi din punct de vedere social, vor avea preocupări pentru călătorii sau să țină legătura cu rudele aflate în străinătate.

 

Horoscop Gemeni luna februarie 2020

Februarie le aduce Gemenilor o lună activă din punct de vedere social, mai ales că Soarele va dinamiza acest domeniu până pe data de 19 februarie, iar Venus, micul benefic, își va face intrarea în 7 februarie în zodia Berbec, în sectorul care indică prietenii și planurile pe termen lung. Așadar, planetele din cele două domenii contribuie la atingerea obiectivelor pe care Gemenii și le-au fixat. O veste bună este că vor avea susținerea familiei în toate demersurile.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur traversează o bună parte din lună sectorul carierei și al reputației profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 23 februarie din zodia Pești, care deschide o nouă etapă în planul profesional. Totuși dacă Gemenii vor dori să reia un proiect mai vechi, ar putea să încerce pe retrogradarea lui Mercur, să își reevalueze situația profesională și să regândească strategii noi de promovare.

Luna Plină din 9 februarie care se formează în zodia Leu, pe casa comunicării, acumulării de cunoștințe, negocierilor și schimbului de opinii, ar putea să le aducă nativilor un succes într-o negociere, încheierea unor cursuri sau să înregistreze succese la examene.

Pe 16 februarie Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa moștenirilor, a avantajelor materiale, a banilor pe care nativii îi dețin în comun cu partenerul și în domeniul care indică transformările și sfera intimă. Este o perioadă bună pentru trasnformările de natură profesională, de reinventare, dar și pentru redescoperirea erotismului în cuplu.

 

Horoscop Rac luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Rac o lună activă din punct de vedere social, profesional, financiar, sentimental, dar si pentru călătorii în străinătate sau pentru studii. Până le 19 februarie este o perioadă bună pentru ca Racii să scape de datorii și pentru planificarea taxelor sau impozitelor datorate pe anul în curs. Totodată, se vor decide împreună cu partenerul destinația finanțelor în comun. Din 19 februarie Soarele se mută în casa studiilor, a călătoriilor și a filosofiei de viață, semn că preocupările acestora se redirecționează spre aceste domenii.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul filosifiei de viață, unde vor începe o reconfigurare a sistemului de valori. Totodată, pot să susțină examene restante sau să reia un proiect de suflet pe care l-au abandonat cândva. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă, iar Racii sunt invitați să își definească ce anume îi reprezintă din punct de vedere filosofic și religios.

Venus, micul benefic și guvernatoarea casei prietenilor, ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în casa carierei. Posibil ca nativii să avanseze în carieră sau să fie recomandați în diverse funcții sau poziții într-o companie, prin recomandarea prietenilor sau să lege o prietenie apropiată cu unul dintre șefi, care îi vor ajuta să evolueze profesional.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa financiară, în sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă. Astfel, este un moment bun ca Racii să-ți facă o analiză pentru că, împreună cu partenerul, vor decide destinația bugetului pe care îl au în comun.

Pe 16 februarie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul care indică relația de cuplu și parteneriatele, va scoate în evidență dorința acestora să aibă o relație serioasă, pe termen lung și să se simtă siguranță lângă partener.

 

Horoscop Leu luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Leu o lună activă din punct de vedere financiar, al pregătirii proiectelor personale, studiilor, călătoriilor și al relațiilor. Până pe 19 februarie este o perioadă bună să își rezolve problemele în cuplu, să încheie parteneriate sau contracte în sfera profesională. Din 19 februarie Soarele se mută în zodia Pești, în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor deținuți în comun cu partenerul, semn că vor fi interesați să obțină un beneficiu financiar. Cum Peștii reprezintă în harta astrală și casa intimității, vor exista Lei care se vor împăca cu partenerul de cuplu prin reînvierea pasiunii în sfera intimă. 

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul financiar și intim, semn că se pot complica lucrurile, așa că semnarea de contracte sau artificii financiare sunt recomandate în prima jumătate a lunii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă, iar Leii sunt invitați la reevaluarea situației financiare și la conceperea unui plan de returnare sau de recuperare a unor datorii. Totodată pot începe un nou capitol în sfera intima.

Venus ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în casa a 9-a, semn că o să apară oportunități de a călători în interes personal sau profesional, oportunități în planul educațional, care pot avea legătură cu sfera socio-profesională.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, în casa personalității, pe axa relațională. Astfel, fenomenul astral le aduce un succes personal sau profesional. Totuși nu este exclusă să apară o criză în cuplu și lucrurile să ia o întorsătură neașteptată.

Pe 16 februarie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul care indică serviciul și starea sănătății, le aduce Leilor mai multă energie la locul de muncă și îmbunătățirea stării de sănătate.

 

Horoscop Fecioară luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Fecioară o lună activă din punct de vedere financiar, profesional, relational și al sănătății. Până pe 19 februarie este o perioadă bună pentru ca nativii să își rezolve unele chestiuni care au legătură cu locul de muncă, dar și în sfera sănătății, unde au tot avut diverse probleme. Din 19 februarie Soarele se mută în zodia Pești, în casa mariajului și a parteneriatelor de afaceri, semn că vor fi interesați de îmbunătățirea relațiilor cu partenerul de cuplu sau de încheierea unor parteneriate.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul relațiilor, pe care le răscolește. Totodată, cei singuri sunt sfătuiți să aibă grijă, să nu se arunce cu capul înainte într-o relație, pentru că este posibil să nu ia cea mai bună decizie, riscând să fie dezamagiți. Nativii aflați într-o relație ar putea să depună mai multe eforturi pentru a face să meargă relația și vor spune ceea ce îi deranjează. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă, iar Fecioarele sunt invitate să înceapă un nou capitol în relații, mai ales după ce au cântărit bine cine merită sa le meargă alături, că este soț, partener de cuplu sau partener de afaceri.

Venus ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în casa avantajelor materiale, a transformărilor și a intimității, așa că nativii care își doresc o împăcare, au toate șansele să-și recucerească partenerul. Totodată, Fecioarele vor încerca să lămurească și situația financiară și vor primi ajutor de la persoana iubită sau de la un membru al familiei într-o chestiune care vizează locuința. 

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa muncii și a sănătății. Poate să apară o criză, ori la locul de muncă, ori în starea sănătății. Sunt sfătuiți să nu abuzeze de medicamente, axa cardio-vasculară va fi activată, să nu se suprasolicite și să se odihnească mai mult.

Pe 16 februarie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul care indică sfera sentimentală, creativitatea, copiii, activitățile artistice, le aduce preocupări pentru aceste domenii. Astfel, vor exista Fecioare care vor dori să își îmbunătățească relația sentimentală, relația cu copiii sau își vor valorifica un talent/ o vocație.

 

Horoscop Balanță luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Balanță o lună activă din punct de vedere profesional, mai ales că Soarele va dinamiza acest domeniu până pe data de 19 februarie, iar Venus, planeta lor guvernatoare, își face intrarea din 7 februarie în zodia Berbec, în sectorul care indică relația de cuplu și parteneriatele. Așadar, planetele din cele două domenii contribuie la atingerea obiectivelor în sfera profesională, prin șanse de încheiere a unor contracte profitabile, dar și de îmbunătățire a relației de cuplu, unde planeta iubirii și a armoniei vine cu razele sale benefice. Din 19 februarie Soarele se mută în zodia Pești, în casa muncii, semn că la locul de muncă vor avea energia necesară să facă față provocărilor. Totodată, vor simți o ameliorare și a stării sănătății.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul muncii, pe care îl răscolește. Contextul astral îi invită la o reorganizare a sarcinilor de muncă și a condițiilor de lucru. Nu este recomandată luarea deciziilor de natură profesională pe retrogradarea planetei comunicării. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă la locul de muncă, iar nativii sunt invitați să ia decizii care sunt în avantajul lor. Balanțele care nu au un loc de muncă și au trimis CV-uri înainte de retrogradarea lui Mercur, acum își pot găsi de lucru. 

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa sentimentală, în sectorul care indică prietenii și se pot aștepta la o surpriză din partea prietenilor sau în planul amoros.

Pe 16 februarie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul care indică familia, locuința, le aduce preocupări pentru a rezolva chestiuni administrative ale locuinței sau în ce priveste regimul unui imobil. Totodată, vor fi mai interesați de viața de familie, de relația cu membrii acesteia, însă atenție că vor vrea să conducă și de aici să înceapă conflictele.

 

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Scorpion o lună activă din punct de vedere profesional, sentimental, al relației cu copiii sau care privesc copiii, mai ales că Soarele va dinamiza până pe 19 februarie planul amoros. Venus, micul benefic, își face intrarea în zona muncii din 7 februarie, aducând armonie în relațiile cu colegii de muncă, șanse de găsirea a unui loc de muncă mai bun și îmbunătățirea stării de sănătate.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul sentimental, al aventurii, flirtului, activităților creative, artistice sau sportive și din data de 17 februarie se întoarce din drumul său să rezolve chestiuni sentimentale lăsate nerezolvate de o perioadă de timp mai mare. Nu sunt recomandate decizii în această perioadă, ci reevaluarea relațiilor, deciziile fiind indicate după ce se termină perioada de retrogradare a lui Mercur. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă în relațiile sentimentale, iar nativii sunt invitați să înceapă un nou capitol în dragoste, în relația cu copiii, în ceea ce privește valorificarea unui talent sau o vocație.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale, semn că Scorpionii vor avea parte de un succes, pot primi o funcție, vor putea să-și schimbe statutul, vor fi în centrul atenției și vor străluci.

Pe 16 februarie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul care indică comunicarea, acumularea de cunoștinte, deplasările și relația cu rudele, va dinamiza aceste sectoare. Așadar, Scorpionii vor avea energie și interes pentru activități intelectuale.

 

Horoscop Săgetător luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Săgetător o lună activă din punct de vedere sentimental, al studiilor, călătoriilor, al relației cu familia și membrii acesteia, mai ales că până pe 19 februarie vor fi interesați de a relaționa mai mult cu rudele, colegii, prietenii și să împărtășească din experiența lor de viață. Din 19 februarie Soarele va dinamiza relațiile de familie și preocupările pentru schimbarea casei.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul casei și al spațiului de locuit și nativii au ocazia sa își revizuiască planurile pe termen lung ce țin de familie, întemeierea unei familii, renovarea sau schimbarea casei. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide un nou capitol în viața de familie. 

Venus ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în casa iubirii și a aventurilor sentimentale, semn că acest domeniu este avantajat în luna februarie, au dispoziție de flirt, de aventură și să trăiască viața la maximum. Vor exista și nativi care vor petrece mai mult timp în compania copiilor.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa cunoașterii, în sectorul care indică călătoriile, studiile, relația cu rudele partenerului, relația cu persoane aflate în străinătate și sistemul de valori și principii după care se ghidează în viață. 

Până pe 16 februarie, Marte rămâne în casa personalității nativilor, ca din a doua parte a lunii să înceapă traseul prin casa financiară. Casa banilor este foarte puternică și cu multe planete amplasate în acest domeniu. Este o lună în care Săgetătorii vor acorda mai multă atenție casei și familiei, cariera rămânand pe planul second pentru o vreme. 

 

Horoscop Capricorn luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Capricorn o lună activă din punct de vedere financiar, al acumulării de cunoștințe și susținerea de teste/lucrări/proiecte/examene și petrecerea timpului cu membrii familiei. Până pe 19 februarie Capricornii vor fi interesați de situația financiară, să găsească soluții de suplimentare a veniturilor, ca în ultima decadă din lună să fie interesați să învețe ceva nou, să acumuleze cunoștințe, să susțină examene și cea mai mare parte a timpului o vor acorda studiului.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul comunicării și acumulării de cunoștințe și anunță o perioadă pregătitoare pentru progresele pe care le vor face mai târziu în carieră. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă în pregătirea lor profesională, se dinamizează axa cunoașterii și acumulării de cunoștințe și evenimentele care vor avea loc în preajma acestui fenomen astral vor avea darul să le schimbe sistemul de valori. 

Venus ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în casa care indică familia, locuința și relația cu părinții, semn că relațiile cu părinții se ameliorează, dacă au avut loc tensiuni sau vor începe demersuri pentru renovarea/redecorarea locuinței.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa financiară și prevestește o perioadă bună din punct de vedere financiar. Totodată, Leul reprezintă pe harta nativilor sectorul care indică transformările, astfel că se pot aștepta la schimbări și răsturnări de situație în planul personal sau profesional. Nu sunt recomandate speculațiile financiare.

Până pe 16 februarie tranzitul lui Marte prin casa izolării nu-i prea ajută pe Capricorni, însă din a doua parte a lunii, când ajunge în Capricorn, în casa personalității, aceștia se vor bucura de putere de muncă, rezistență, se vor revigora deodată, vor avea curajul să acționeze și să se pună în valoare.

 

Horoscop Vărsător luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Vărsător o lună activă din punct de vedere relațional, financiar și pentru acumularea de cunoștințe, al lărgirii cercului de cunoștințe și începerii unor cursuri de dezvoltare personală. Până pe 19 februarie este o perioadă bună pentru ca nativii Vărsător să strălucească și să se facă remarcați, avand de partea lor Soarele. Din 19 februarie astrul zilei se mută în zodia Pești, în casa financiară, a banilor obținuți de la locul de muncă. Dacă vor apela la intuiție, ar putea să aibă parte de o perioadă bună în planul financiar, prin găsirea unor soluții și o reorganizare a cheltuielilor.

În data de 3 februarie Mercur ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, Mercur, traversează o bună parte din lună sectorul banilor. Retrogradarea astrului comunicării și al negocierilor le atrage atenția Vărsătorilor să își analizeze obiceiurile financiare și să găsească un echilibru între sumele încasate și cele cheltuite. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă în planul financiar, Vărsătorii fiind invitați să găsească surse noi de venit, să caute să obțină o colaborare și să își deschidă un cont de economii. 

Venus ajunge în 7 februarie în zodia Berbec, în casa comunicării, a deplasărilor, a acumulării de cunoștințe, a exprimării ideilor și opiniilor. Astfel, Vărsătorii vor fi activi în planul social, iar dragostea și oportunitățile sentimentale ar putea să le găsească într-o deplasare sau într-un mediu academic.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa relațiilor și a parteneriatelor de afaceri și va scoate la lumină ceea ce nu merge, poate apărea o criză în cuplu, iar Vărsătorii să fie nevoiți să încheie un mariaj, o relație.

Pe 16 februarie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul care indică subconștientul și izolarea, îi îndeamnă la introspecție și sunt mai interesați de spiritualitate, de universul interior. 

 

Horoscop Pești luna februarie 2020

Februarie le aduce nativilor Pești o lună activă din punct de vedere relațional, profesional și privind proiectele pe termen lung.  După 19 februarie când Soarele va intra în zodia Pești, nativii se vor simți bine, cu energie și vor fi singurii responsabili pentru fericirea lor. 

Până pe 7 februarie îl au alături pe Venus, micul benefic, care îi face să arate bine, cu dispoziție de flirt, aventură, cuceriri. Totodată, este o perioadă bună pentru achiziția de haine și de accesorii.

În data de 3 februarie Mercur, care le guvernează dragostea si relațiile, ajunge în zodia Pești, ca în 17 februarie să își înceapă tranzitul retrograd până pe 10 martie. Astfel, dragostea va veni la Pești, fară prea mult efort din partea lor și nu așa oricum. Nativii vor avea parte de dragoste în condițiile lor, iar pentru partener va conta mult dorințele acestora. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Pești din 23 februarie, care le deschide o nouă etapă în viața personală sau cea profesională și își pot seta obiective pentru următorul an. Pentru că fenomenul astral se perfectează în casa personalității, Peștii pot să adopte un stil de viață sănătos și să își schimbe în bine viața personală.

Luna Plină din 9 februarie se formează în zodia Leu, pe axa sănătății și anunță evenimente care au legătură cu proiectele de la locul de muncă, sarcinile de serviciu, relația cu colegii și starea sănătății.

Până pe 16 februarie, Marte, planeta care reprezintă banii nativilor, traversează sectorul carieră. Banii vin ușor, însă la fel de ușor se și cheltuie. Registrul astral se schimbă pe 16 februarie, când Marte intră în zodia Capricorn și Peștii devin mai cumpătați, își schimbă abordarea și vor evita speculațiile și cheltuielile inutile. Cum planeta acțiunii traversează casa prietenilor, probabil relațiile din planul social vor juca un rol important în obținerea veniturilor. 

 

Vezi și: Scandalul continua! Velea către Abi: “Ești o zdreanță! Incultule!”

related posts