Horoscopul lunii februarie 2021. Berbecii sunt tentați să înceapă o relație ascunsă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Berbec o lună dinamică din punct de vedere al vieții sociale, pentru că acest domeniu este traversat de cinci planete: Soare, Mercur, Venus, Jupiter și Saturn. Până pe 18 februarie Soarele va susține, cu energia lui, planurile nativilor și îi va ajuta să se integreze în cercuri cu care împărtășesc aceleași valori, principii și credințe. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va activa sectorul asociat subconștientului, meditației, introspecției, trecutului și vindecării.

Pe 1 februarie are loc intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor, în zodia Vărsător, în sectorul asociat prietenilor, planurilor, proiectelor de viitor, dar și grupurilor pe care le frecventează. Posibil Berbecii să se îndrăgostească de cineva din anturajul lor sau din echipa din care fac parte la serviciu, ca spre finalul lunii, din 25 februarie, când Venus, ajunge în zodia Pești, să fie tentați să înceapă o relație ascunsă. Vor exista și nativi, în viața cărora revine cineva din trecut sau poate doar își aduc aminte de persoane din trecut. 

Luna Nouă din zodia Vărsător, din 11 februarie, anunță o nouă etapă privind relațiile de prietenie, planurile și proiectele de viitor și lărgirea cercului de cunoștințe. Totodată, unii Vărsători își vor face planuri cu familia, cu casa, în ce privește patrimoniul și regimul unei locuințe.

Partea a doua a lunii se dinamizează odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 21 februarie, iar nativii vor știi clar ce au de facut, nu vor mai fi probleme de comunicare cu cei cu care desfășoară activități și după un îndelung proces de reflecție, vor trece la acțiune. 

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 27 februarie din zodia Fecioarei, care se formează în casa muncii și sănătății și poate anunța încheierea unei etape la actualul loc de muncă sau dimpotrivă, culegerea roadelor muncii depuse pe o perioadă mai îndelungată. Se cere o atenționare în preajma fenomenului de Lună Plină în ceea ce privește sănătatea, pentru că unele afecțiuni ar putea să se acutizeze.

Horoscop Taur luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Taur o lună dinamică din punct de vedere al vieții profesionale, pentru ca este un domeniu activat de cinci planete: Soare, Mercur, Venus, Jupiter si Saturn. Până pe 18 februarie Soarele va susține cu energia lui planurile nativilor în carieră și îi va ajuta să se remarce, să-și demonstreze abilitățile și experiența. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va lucra în favoarea Taurilor, le va susține planurile de viitor și îi va ajuta să se integreze în cercuri de persoane cu care împărtășesc aceleași pasiuni. 

Pe 1 februarie are loc intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul lor, în zodia Vărsător, în sectorul profesional. Așadar, Taurii pot avea șanse, oportunități de avansare și susținere din partea unor persoane cu putere. Eforturile acestora nu vor trece neobservate și le vor aduce beneficii. Totodată, este posibil ca nativii să se îndrăgostească de cineva cu funcție, vreun șef sau cineva din străinătate. În 25 februarie, Venus ajunge în zodia Pești, pe sectorul proiectelor pe termen lung și a cercurilor pe care le frecventează, așadar urmează o perioadă în care își vor concentra atenția pe relațiile de prietenie și pe proiectele de viitor. Posibil Taurii să traverseze, spre finalul lunii, câteva zile în care să nu știe cum să reacționeze în cuplu sau privind relația cu un potențial partener. Venus poziționat în zodia Pești ar putea să le aduca confuzie, mai ales că se întâlnește într-un aspect tensionat cu Marte din semnul nașterii lor.

Pe 11 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărstor, care le deschide o etapă cu oportunități privind cariera, iar următoarele două săptămâni sunt importante să îmbunătățească planul profesional sau să opereze niște schimbări. 

Ultima decadă a lunii se dinamizează odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 21 februarie. Taurii vor știi clar ce au de facut privind activitățile profesionale. Cum Mercur este guvernatorul casei sentimentale, dacă nativii au fost atrași de cineva din mediul profesional, își  vor reevalua sentimentele, ca în ultima parte a lunii să ia decizii.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 27 februarie din zodia Fecioarei, care se formează în casa sentimentală și aduce o culegere a demersurilor în planul afectiv sau încheierea unei etape într-o relație care nu mai era funcțională. Totodată, nativii Taur ar putea să-și dea seama care este vocația lor și să continue să meargă pe drumul ales.

Horoscop Gemeni luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Gemeni o lună dinamică privind călătoriile, studiile, pregătirea lor profesională, relațiile cu persoane din străinătate, sfera profesională, principiile după care se ghidează în viață. Până pe 18 februarie, Soarele sustine cu energia lui, sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale, iar Gemenii vor căuta să se perfecționeze în domeniul în care activează. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești. Timp de o lună va lucra în favoarea lor și le va susține și consolida reputația profesională.

Pe 1 februarie are loc intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei sentimentale, în zodia Vărsător, în sectorul călătoriilor, studiilor și experiențelor profesionale/lărgirii orizonturilor. Așadar, vor exista Gemeni care își vor găsi iubirea într-o călătorie, la un curs, iar cei care se află într-o relație vor dori să împărtășească aceleași idealuri și principii cu partenerul lor de viață. În 25 ianuarie, Venus ajunge în zodia Pești, pe care o va traversa până pe 21 martie și va activa sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Pentru că sectorul asociat carierei este activat de Soare și Venus, decizii privind sfera profesională ar trebui luate după 21 februarie, când Mercur revine la mișcarea directă.

Luna Nouă din 11 februarie se formează în zodia Vărsător și va deschide o nouă etapă în sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, relațiilor cu străinătatea, dar și în ce privesc convingerile de viață și modul cum gestionează valorile în care cred.

Partea a doua a lunii se dinamizează din 21 februarie, odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă. Cum Mercur este guvernatorul Gemenilor, în ultima decadă din lună, Gemenii vor vedea mai clar direcția în viață. Nativii care primesc oferte de muncă în străinătate ar trebui să analizeze temeinic acele oferte și să nu țină cont doar de avantajele materiale.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 27 februarie din zodia Fecioarei, care se formează în casa asociată vieții de familie, a spațiului de locuit, a patrimoniului, relațiilor cu părinții și anunță un eveniment care poate avea legătură cu aceste domenii. Posibil să apară o criză în familie, care să necesite rezolvare sau demersurile care au legătură cu spațiul de locuit să ducă la o soluție neașteptată.

Horoscop Rac luna februarie 2021 

Luna februarie le aduce nativilor Rac o lună dinamică din punct de vedere al finanțelor, al banilor pe care îi câștigă din muncă, dar și privind banii pe care i-ar putea obține din alte surse decât salariile, un credit, un împrumut, o moșternire. Până pe 18 februarie, Soarele va susține cu energia lui planurile financiare ale nativilor Rac. Totodată, este activat și sectorul intim și al încrederii reciproce, sectorul transformărilor profunde, așa că, o preocupare va exista și pentru o apropiere mai profundă de partener. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 11 februarie, care le deschide o etapă în planurile financiare și li se dă șansa să se redreseze financiar. Fiind un domeniu și al transformărilor profunde, nativii pot iniția schimbări în mai multe domenii de viață, în special în planul intim, în cuplurile unde sunt probleme de o perioadă mai mare de timp.

Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va lucra în favoarea Racilor care doresc să susțină un examen, un interviu, să urmeze un curs, să plece într-o călătorie, de pe urma căreia să-și lărgească orizonturile.

Pe 1 februarie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul financiar. Așadar, sume de bani sau oportunități de suplimentare a veniturilor vor veni către nativii Raci. Va exista o preocupare pentru casă, pentru familie și spațiul de locuit. În 25 februarie, Venus ajunge în zodia Pești, pe sectorul asociat studiilor, călătoriilor, pregătirii profesionale, relației cu persoane din străinătate. Prin urmare, Peștii care dau examene vor înregistra succese, pot termina cu bine un curs, pot obține o atestare și pot să învețe niște lecții de viață dintr-o călătorie.  

Partea a doua a lunii se dinamizează odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 21 februarie. Cum Mercur este planeta comunicării și a gândirii, în ultima decadă din lună, Racii vor avea mai multă claritate mentală privind acțiunile pe care le vor întreprinde în sectorul financiar.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 27 februarie din zodia Fecioarei, care se formează în casa comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor, dar și deplasărilor și aduce preocupări pentru a rezolva unele chestiuni administrative, financiare, care privesc o moșternire, un partaj, un credit sau recuperarea unor sume de bani.

Horoscop Leu luna februarie 2021  

Luna februarie le aduce nativilor Leu o lună dinamică privind sectorul relațiilor, parteneriatelor, asocierilor, finanțelor. Până pe 18 februarie, Soarele susține cu energia lui sectorul relațiilor, iar Leii vor căuta să încheie contracte/parteneriate, să rezolve cu un partaj, un proces, să încheie o etapă în cuplu sau să treacă la următorul nivel al relației. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 11 februarie, care va deschide o nouă etapă în viața de cuplu. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va dinamiza sectorul asociat banilor, avantajelor materiale, creditelor, taxelor, impozitelor, iar nativii vor fi preocupați să lămurească, să pună în ordine sau să administreze fondurile pe care le dețin. 

Pe 1 februarie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul relațiilor și asocierilor și poate aduce armonie în cuplu, împăcare, dacă este cazul, negocieri și dialoguri privind decizii importante. Chiar dacă micul benefic nu va putea ține piept aspectelor tensionate, care se formează în harta astrologică a Leilor, este recomandat măcar să încerce să mențină o stare normală și să evite conflictele. Pe 25 februarie Venus ajunge în zodia Pești și alături de Soare va susține demersurile financiare. Sume mici de bani pot intra în conturile lor.

Partea a doua a lunii se dinamizează odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 21 februarie. Cum Mercur este guvernatorul casei banilor, dar și a proiectelor de viitor și a grupurilor din care fac parte Leii, nativii vor reuși să finalizeze niște negocieri, însă vor avea surpriza că parteneriatele se vor încheia cu alți termeni decât cei stabiliți initial.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 27 februarie din zodia Fecioarei, care se formează în casa banilor obținuți de la serviciu sau din activități extraprofesionale și marchează un nou început privind administrarea acestora. 

Horoscop Fecioară luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Fecioară o lună dinamică la locul de muncă, privind sarcinile de serviciu, sănătatea și relațiile de cuplu sau parteneriatele de afaceri. Până pe 18 februarie, Soarele susține cu energia lui activitățile de la locul de muncă, unde pot să apară surprize și schimbări de direcție neașteptate. Posibil unii dintre nativi să își dorească o afacere pe cont prorpiu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care le marchează Fecioarelor o nouă etapă în sfera profesională, dar și privind sănătatea. Li se dă ocazia să-și reorganizeze activitățile de la serviciu, colaborările, iar în ce privește sănătatea este recomandat să adopte un stil de viață sănătos, dacă și-au făcut investigații medicale și nu stau prea bine la acest capitol. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va activa casa relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Va fi urmat de către Venus, care între 1 și 24 februarie aduce șanse și oportunități la locul de muncă, iar din 25 februarie activează sectorul asociat relațiilor. Așadar, ultima decadă din lună le oferă posibilitatea să își recucerească partenerul, să reînvie pasiunea în cuplu, iar celor singuri să își găsească pereche. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Fecioarei din 27 februarie, care poate anunța un succes personal deoarece se formează în semnul nașterii lor. Mercur, guvernatorul nativilor revine la mișcarea directă din 21 februarie, așa că nu este recomandat ca Fecioarele să ia decizii în primele trei săptămâni ale lunii, ci să aștepte ultima decadă. Cum Mercur guvernează și sectorul asociat carierei, succesul pe care îl vor înregistra în ajunul datei de 27 februarie, poate avea legătură cu activitățile din sfera profesională.

Horoscop Balanță luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Balanță o lună dinamică în planul sentimental, al copiilor, activităților de relaxare, de creativitate, dar și privind activitățile de la locul de muncă și sănătatea. Până pe 18 februarie, Soarele susține cu energia lui toate acțiunile Balanțelor în planul sentimental, așa că viața nativilor se anunță intensă, dar și cu evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Pe fondul acestea astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care le marchează o nouă etapă în planul afectiv și urmează două săptămâni, în care ar trebui să se preocupe de situația în planul iubirii, pentru că este posibil să apară și o criză, pe care să fie nevoiți să o gestioneze. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună se va activa casa muncii și sănătății. Astrul zilei va fi urmat de către Venus, care intre 1 și 24 februarie aduce șanse și oportunități de avansare într-o relație sau de îmbunătățire a relațiilor cu partenerul. Pe 25 februarie, Venus ajunge în zodia Pești, pe sectorul muncii. Așadar, ultima decadă din lună le oferă posibilitatea Balanțelor să obțină ajutor din partea prietenilor sau a unor colegi, privind activitățile de la locul de muncă sau privind sănătatea. Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 21 februarie, așa că lucrurile reintră în normal și nu vor mai fi probleme de comunicare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Fecioarei, din 27 februarie, care va activa casa subconștientului, a izolării, a introspecției, trecutului, vindecării și universului interior. Așadar, Balanțele vor fi nevoite să-și facă un bilanț, în special în sectorul relațiilor de iubire, unde pot avea cele mai multe evenimente neașteptate și răsturnări de situație.

Horoscop Scorpion luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Scorpion o lună dinamică în ce privește familia, părinții, viața de familie, spațiul de locuit, patrimoniul, dar și sfera sentimentală, activitățile de creație, de relaxare, distracție, copiii și valorificarea unui talent. Până pe 18 februarie, Soarele susține cu energia lui activitățile casnice, gospodărești, preocupările pentru spațiul de locuit, relația cu părinții, dar și preocupări pentru tranzacții imobiliare. O serie de nativi se pot confrunta cu tensiuni în familie, însă faptul că Mercur este retrograd până pe 21 februarie, este posibil să le afecteze gândirea și să nu știe ce anume să facă, pentru că deciziile nu țin doar de ei, ci de mai mulți factori. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 11 februarie, care le dă ocazia să înceapă o nouă etapă în viața de familie, privind achiziționarea unui imobil, o schimbare de casă sau chiar de oraș/ țară. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va activa casa sentimentală, a iubirii, a copiilor, a plăcerilor, distracțiilor. Venus va traversa zodia Vărsător între 1 și 24 februarie și va susține demersurile din sectorul familiei, ca începând din 25 februarie să activeze sfera afectivă. Totodată, vor fi susținute activitățile cu copiii, creativitatea, ultima decadă din lună fiind un moment bun pentru o vacanță, pentru a-și valorifica un talent. Așadar, pot să existe împăcări în cuplurile în care au fost tensiuni, iar cei singuri să se îndrăgostească și să înceapă o poveste de iubire. Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 27 februarie, care marhează un eveniment care poate avea legătură cu prietenii, proiectele de viitor, grupurile din care fac parte, activitățile profesionale, se pot culege roadele unui proiect, a unor demersuri sau se poate încheia cu succes o etapă. Unele colaborări sau parteneriate profesionale se pot încheia neașteptat după 21 februarie, când Mercur nu va mai fi retrograd, iar Scorpionii vor vedea clar ce direcție să urmeze.

Horoscop Săgetător luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Săgetător o lună dinamică în ce privește sectorul asociat comunicării, gândirii, negocierilor, încheierii de contracte, parteneriatelor, asocierilor, dar și relațiilor de familie, spațiului de locuit și rezolvarii unor chestiuni, care privesc patrimoniul sau regimul unei locuințe. Până pe 18 februarie, Soarele susține cu energia lui toate demersurile acestora privind comunicarea cu partenerul de viață, partenerii de afaceri, învățarea unor lucruri noi, susținerea unui interviu, o prezentare, un examen. O serie de nativi ar putea să aibă probleme de comunicare cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri până pe 21 februarie când este Mercur retrograd. Săgetărorii vor avea trei săptămâni în care își vor reevalua relațiile contractuale. Totodată, nativii ar trebui să depună eforturi mai mari pentru a se face înțeleși de către interlocutori, să reia unele dialoguri pe teme sensibile cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășoară activități. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 11 februarie, care le dă ocazia să înceapă o nouă etapă privind modalitatea în care comunică, gândesc sau transmit informația, privind dialogul cu rudele, deplasările pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și timp de o lună va activa sectorul familiei, locuinței. Între 1 și 24 februarie, Venus, micul benefic, va aduce mici noroace în deplasări și va susține casa comunicării, ca în ultima decadă din lună, din 25 februarie să activeze zodia Pești. Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 27 februarie, care marhează un eveniment din sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Poate fi momentul culegerii roadelor unor demersuri, care au avut legătură cu negocierile pe care nativii le-au demarat la începutul lunii, înregistrarea unui succes în carieră sau încheierea unei etape. 

Horoscop Capricorn luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Capricorn o lună dinamică în ce privește situația financiară, a banilor pe care îi câștigă de la locul de muncă, dar și a posibilităților de acumulare de cunoștințe, informații, negocieri, încheieri de contracte/parteneriate profitabile. Până pe 18 februarie, Soarele susține cu energia lui demersurile financiare, însă recomandarea astrelor este ca nativii să nu-și asume riscuri, să nu inițieze acțiuni pripite și speculații financiare, pentru că pot pierde sume de bani, dacă nu sunt atenți. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care le deschide o nouă etapă, prin reorganizarea finanțelor și revizuirea obiceiurilor financiare. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și va fi urmat de către Venus, din 25 februarie, iar timp de o lună va activa sectorul comunicării. În perioada 1-24 februarie, Venus va aduce oportunități financiare, însă ultima decadă din lună, când micul benefic începe să traverseze sectorul asociat comunicării, nativii ar trebui să se folosească de acest tranzit astral pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul de cuplu, dar și cu partenerii și asociații cu care desfășoară activități. În altă ordine de idei, Mercur, guvernatorul casei muncii, este retrograd până pe 21 februarie și dă ocazia Capricornilor să-și reevalueze proiectele profesionale și planurile de viitor. Din 21 februarie, când revine la mișcarea directă, prin casa financiară, nativii vor lua decizii financiare fără să mai stea pe gânduri. Capricornii care sunt în căutarea unui loc de muncă, pot negocia mai bine în ultima decadă din februarie, la fel și cei care își doresc o mărire salarială. Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din 27 februarie, din zodia Fecioarei, care va activa sectorul studiilor, perfecționării profesionale și va aduce încununarea muncii acestora, un succes sau încheierea unei etape privind un examen, un curs, o călătorie, o delegație.

Horoscop Vărsător luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Vărsător o lună dinamică în ce privește sectorul relațiilor, parteneriatelor și sectorul financiar. Până pe 18 februarie, Soarele le susține cu energia lui toate demersurile, aduce farmec, dispoziție de a relaționa mai mult și determinare în planurile profesionale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 11 februarie din Vărsător, care le deschide noi etape, este momentul lor de afirmare din an, în care își pot seta obiective și planuri pe termen lung. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în zodia Pești și intervin preocupări de natură financiară. Soarele va fi urmat din 25 februarie de către Venus și va îmbunătăți situația banilor pe care îi obțin din muncă. În perioada 1-24 februarie, Venus le va traversa semnul zodiacal, așa că nativii ar trebui să se bucure de șansele pe care le va aduce, alături de Jupiter, marele benefic. Cu Mercur, guvernatorul casei iubirii, în mișcare retrogradă se anunță o perioadă a revizuirii planurilor din sfera sentimentală. În cuplurile mai vechi se poate reînvia pasiunea, în alte cazuri poate să apară cineva din trecut. Cum Mercur este și guvernatorul casei asociată intimității, este posibil ca nativii să inițieze dialoguri și pe aceste teme. Este recomandat ca deciziile să se ia după 21 februarie, când Mercur își reia mișcarea directă. Totodată, și datoriile, creditele, împrumuturile, vor intra în atenția acestora și Vărsătorii vor încerca să găsească un echilibru financiar. Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din 27 februarie, din zodia Fecioarei, care va activa sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul sau cu alte persoane. Posibil în preajma evenimentului astral Vărsătorii să încheie o etapă, să găsească soluții noi de finanțare, să achite o datorie sau să realizeze că este necesar să își schimbe mentalitățile privind cheltuirea banilor.

Horoscop Pești luna februarie 2021

Luna februarie le aduce nativilor Pești o lună dinamică în ce privește sectorul muncii, al sănătății, al planurilor personale, al relațiilor și încheierii de parteneriate, contracte. Până pe 18 februarie, Soarele va traversa sectorul subconștientului, al izolării, frământărilor interioare, a trecutului, secretelor, meditației și introspecției. Așadar, Peștii vor traversa o perioadă în care vor fi mai interiorizați, vor medita, își vor face un bilanț și vor încerca să facă ordine în viața lor. Până pe 21 februarie, cât este Mercur retrograd, s-ar putea să apară persoane din trecutul lor, să iasă la suprafață secrete. Dacă vor folosi primele trei săptămâni din lună pentru meditație și introspecție și vor reuși să se reechilbreze interior, se vor implica în activități de voluntariat, umanitare, vor realiza că acest lucru li se potrivește și le aduce satisfacție, iar viața lor va căpăta un alt sens. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 11 februarie, din sectorul subconștientului, care le deschide o nouă etapă de reflecție asupra chestiunilor care îi frământă. Registrul astral se schimbă din 19 februarie, când Soarele ajunge în semnul nașterii lor, primesc energia astrului zilei și încep să își recapete forțele. În perioada 1-24 februarie, Venus, micul benefic, traversează aceeași casă a subconștientului, așa că și sectorul sentimental va intra într-un proces de reevaluare. Pe 25 februarie, când Venus ajunge în Pești, nativii vor începe să se simtă mai bine, să fie interesați să-și recucerească partenerul, iar cei singuri sunt deschiși unor noi relații.

Ultimul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din 27 februarie, din zodia Fecioarei, care va activa sectorul mariajului, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor. Posibil să apară o criză în relații, să se încheie o etapă sau în cuplurile noi să se treacă la următorul nivel al relației. Vor exista și nativi care vor încerca să rezolve problemele apărute în parteneriatele pe care le au în desfășurare sau vor rupe brusc niște contracte.

Modifică setările cookies